LIFESTYLE
Ο Μεξικανός κροίσος Ελίας Σακάλ που συνδέουν με την Τατιάνα Μπλάτνικ: Η περιουσία και η ζωή του (Εικόνες)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο
Η Τατιάνα Μπλάτνικ, πρώην σύζυγος του Νικολάου Ντε Γκρες, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη εσωτερική διαδικασία που ακολούθησε μετά το τέλος του γάμου της. Ο χωρισμός τους ήρθε έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια κοινής πορείας, με τον Νικόλαο να έχει πλέον ξαναφτιάξει τη ζωή του στο πλευρό της Χρυσής Βαρδινογιάννη. Η ίδια είχε περιγράψει με ειλικρίνεια την «κρίση ταυτότητας» που βίωσε μετά τον χωρισμό της, λέγοντας: «Όταν μια γυναίκα είναι παντρεμένη εδώ και 25 χρόνια, για παράδειγμα, και είναι γνωστή εδώ και 25 χρόνια ως κυρία Σμιθ, και ξαφνικά δεν είναι πλέον κυρία Σμιθ και επιστρέφει στο πατρικό της όνομα, αλλά κανείς δεν την ξέρει με αυτό το όνομα… είναι πολύ δύσκολο. Το να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο, να στέλνεις ένα email, να μην έχεις πλέον αυτό το όνομα που οι άλλοι σε συνδέουν μαζί σου… είναι δύσκολο. Νομίζω ότι είναι το ίδιο για έναν αθλητή που ξαφνικά σταματά να είναι αθλητής. Πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου, να τον επανεφεύρεις. Κάπως έτσι νιώθω τώρα».
Η αξιοπρέπεια του χωρισμού και η αγάπη για την Ελλάδα
Παρά το τέλος του γάμου της, η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει κρατήσει έναν τόνο σεβασμού και ευγνωμοσύνης για τη σχέση της με τον Νικόλαο, αλλά και για την Ελλάδα, όπου συνεχίζει να ζει. «Το να τελειώσει ένας μακροχρόνιος γάμος δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά είναι δυνατόν να χωρίσεις με αγάπη και αξιοπρέπεια αν δώσεις προτεραιότητα στον αμοιβαίο σεβασμό. Δεν θεωρήσαμε τίποτα τελειωμένο. Εξελιχθήκαμε σε ένα νέο στάδιο. Το να είμαι μέλος της ελληνικής βασιλικής οικογένειας ήταν ένα προνόμιο και μια τιμή. Έμαθα πάρα πολλά: αξίες όπως η αγάπη και η υπηρεσία στην πατρίδα, η οικογενειακή ενότητα και, φυσικά, γνώρισα την Ελλάδα. Τους θαυμάζω και τους σέβομαι όλους, ειδικά για την ισχυρή οικογενειακή τους ενότητα. Το να είμαι παντρεμένη με τον Νικόλαο ήταν ένα προνόμιο και πάντα θα τον σέβομαι βαθιά. Η ιστορία μας σημάδεψε μια πολύ σημαντική περίοδο της ζωής μου. Χωρίς αυτόν, δεν θα ζούσα στην Ελλάδα».
Ποιος είναι ο Ελίας Σακάλ που συνδέουν με την Τατιάνα Μπλάτνικ
Ο Ελίας Σακάλ γεννήθηκε στην Πόλη του Μεξικού και μεγάλωσε σε οικογένεια με ισχυρούς δεσμούς στον κατασκευαστικό κλάδο και τον τραπεζικό τομέα. Σε αντίθεση με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία έχει επιλέξει την Ελλάδα ως βάση της, εκείνος μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στο Μεξικό, τη Νέα Υόρκη και κοσμικούς προορισμούς. Στο Μεξικό δραστηριοποιείται στο τουριστικό real estate και θεωρείται ένας από τους σημαντικούς παίκτες του χώρου. Είναι ιδρυτικό μέλος της Bay View Grand και CEO της Grupo Murano, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη, εξαγορά και χρηματοδότηση έργων ακινήτων. Παράλληλα, δημιούργησε την εμπειρία «Second Home Living» για διεθνείς αγοραστές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξοχική κατοικία στο Μεξικό, η οποία χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τοπικές επενδύσεις.
Η προσωπική ζωή του Ελίας Σακάλ και οι κοσμικές του διαδρομές
Μέχρι το 2025, ο Ελίας Σακάλ διατηρούσε μια σχέση με αρκετά σκαμπανεβάσματα με το μοντέλο Μαρ Φλόρες, η οποία φαίνεται πως έχει πλέον ολοκληρωθεί. Στο παρελθόν έχει συνδεθεί με γνωστά πρόσωπα του Μεξικού, όπως το μοντέλο Ρεμπέκα ντε Άλμπα, η παρουσιάστρια Μαρτσέλα Χουέβας, η δημοσιογράφος Αντέλα Μίχα και η τραγουδίστρια Άνα Μπάρμπαρα. Εκτός από τις επιχειρήσεις, είναι ένθερμος λάτρης των ταυρομαχιών και της τέχνης, ενώ είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φίλων των Μουσείων του Μεξικού. Η κοινή του εμφάνιση με την Τατιάνα Μπλάτνικ στις Κάννες ήταν αρκετή για να φουντώσουν οι φήμες, χωρίς πάντως οι δυο τους να έχουν επιβεβαιώσει κάτι δημόσια.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ16 ώρες agoΘλίψη στον Βόλο για τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου Τζούνα, υπέστη ανακοπή καρδιάς
LIFESTYLE15 ώρες agoΗ Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς για δεύτερη φορά: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το εξιτήριο (Εικόνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ15 ώρες agoΕνδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τούρμπιν της Μπενφίκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ11 ώρες agoΠαύλος Μαρινάκης: Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια αν η Τουρκία προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΣεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Ηλεία, έγινε αισθητός και στην Πάτρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ10 ώρες agoΟι κλήσεις της Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών για Γεωργία
ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες agoCNN: Γιατί μια συμφωνία στη Μέση Ανατολή μπορεί να είναι εξίσου προβληματική με την επανέναρξη των συγκρούσεων
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ23 ώρες agoΤο Spotify θα αρχίσει να κρατάει εισιτήρια για τους πιο πιστούς του φαν











