LIFESTYLE
Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει πώς έχασε 14 κιλά και ότι ξεκινάει σοβαρά τη γυμναστική (Βίντεο)
Διαβάστε: Φωτιά στο εστιατόριο “Ovio” του σεφ Πάνου Ιωαννίδη στο Σύνταγμα – Ξεκίνησε από μία κατσαρόλα
Πάνος Ιωαννίδης για τον νέο κύκλο του MasterChef και τις γιορτές των Χριστουγέννων
Ξεκινώντας τη συζήτηση για το ριάλιτι μαγειρικής και τις φετινές γιορτές, ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε:«Το 10ο καλό, το 10ο δύσκολο, το 10ο απαιτητικό. Απ’ όσο ξέρω δεν θα υπάρχουν αλλαγές. Απ’ όσο ξέρω, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν μου το λες». Σχετικά με τον εορτασμό των Χριστουγέννων πρόσθεσε: «Συντηρητικά, οικογενειακά, με ήρεμα θα έλεγα». Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ντυθεί φέτος Άγιος Βασίλης, σχολίασε με χιούμορ ο Πάνος Ιωαννίδης: «Όχι, εντάξει. Ίσα ίσα τώρα έχω χάσει και 14 κιλάκια. Μην τα ξαναπάρουμε».
Η διατροφή και η νέα αφοσίωση στη γυμναστική
Στη συνέχεια, ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας για την καθημερινή του ρουτίνα και την υγεία του, ο chef αποκάλυψε την προσέγγισή του στη γυμναστική: «Προσέχω όσο γίνεται. Τα ωράρια είναι περίεργα… είναι δικαιολογία, αλλά θέλω να ασχοληθώ πολύ σοβαρά με τη γυμναστική».
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΠρώην παίκτης της Φάρμας και κτηνοτρόφος στην συνάντηση των αγροτών με τον Κυριάκο Μητσoτάκη (Εικόνες & Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες agoΣαρωτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Κόβονται 372 Συνταγματάρχες
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΕμφανίστηκε ο ηλικιωμένος άνδρας που έκανε συναλλαγή με την ανήλικη
-
VIDEO10 ώρες agoΣοβαρό περιστατικό στη Νέα Δημητριάδα με ηλικιωμένο το πρωί
-
ΒΟΛΟΣ7 ώρες agoθλίψη για τον θάνατο 56χρονης στον Βόλο
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΦωτιά σε εργοστάσιο στη Μάνδρα
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΚαιρός: Νέα ψυχρή εισβολή με χιόνια μετά τις 20 Ιανουαρίου
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ10 ώρες agoΜητσοτάκης: Να δούμε τι περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν – Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες, όχι οι απόντες







