Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Ο πατέρας εκφράζει σοβαρές υπόνοιες για την πρώην σύζυγό του και την πρώην πεθερά του

Published

on

patra vrefos pateras pethera kakopiisi.jpg

Νέα στοιχεία, αποκαλύψεις, αλλά και αντιφάσεις προκαλεί η υπόθεση του θανάτου του 2,5 μηνών βρέφους στην Πάτρα, με τον πατέρα να αφήνει σοβαρές υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια, ενώ η μητέρα επιμένει ότι το παιδί πέθανε από παθολογικά αίτια. Το περιστατικό έρχεται στο φως ξανά μετά τις υποθέσεις Πισπιρίγκου και Μουρτζούκου, σε μία περίοδο που ανοίγουν νέοι φάκελοι για θανάτους παιδιών με παθολογικά αίτια στο Καραμανδάνειο. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κακοποίησης, ενώ αρχικά είχε παρουσιαστεί αναπνευστικό πρόβλημα. Η ιατροδικαστική έκθεση του Ανδρέα Γκότση απέδωσε τον θάνατο σε ιογενή μηνιγγοεγκεφαλίτιδα.

Υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια αφήνει ο πατέρας

Η μητέρα δηλώνει: «Το παιδί “έφυγε” από ιογενή εγκεφαλίτιδα. Αυτό μας έχουν πει. Και αυτό γνωρίζουμε εμείς». Παράλληλα εξηγεί ότι εκείνο το βράδυ το παιδί βρισκόταν υπό την επίβλεψη της μητέρας της, με την παρουσία των παππούδων και της αδελφής της. Ο πατέρας αφήνει υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια: «Υποψιάζομαι ή την μάνα ή την πρώην μου ή την πεθερά μου. Δεν γίνεται, έχει ενδοκρανιακές πιέσεις. Ζήτησα ιατροδικαστική, δεν γίνεται να είναι από την πάθηση, δεν γίνεται να σπάνε αγγεία». Περιγράφει ότι το παιδί, αφού έμεινε περίπου 20 λεπτά στο σπίτι της μητέρας, γέμισε μελανιές και πνίγηκε με γάλα, πριν τον μεταφέρουν στο μπάνιο όπου συνήλθε προσωρινά.

Και οι δύο γονείς συμφωνούν ότι κανείς τους δεν είδε μελανιές στο παιδί όταν το μετέφεραν στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ωστόσο, στην Πάτρα οι μώλωπες έγιναν εμφανείς. Όπως λέει η μητέρα: «Όταν το βάλαμε στο ασθενοφόρο δεν είχε καμία μελανιά». Ο πατέρας περιγράφει λεπτομερώς τις εμφανείς κακώσεις που εντοπίστηκαν αργότερα στο σώμα του παιδιού. Για την επίμαχη νύχτα, ο πατέρας δηλώνει ότι το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα στο σπίτι του πατέρα του και στη συνέχεια στο νοσοκομείο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι η μητέρα ή η πεθερά του είχε κάποια ευθύνη: «Ναι. Άμα διαβάσεις τις δικογραφίες, η ίδια λέει ότι “μπορεί να το έχει κάνει και η μάνα μου”».

Ευθύνες και για το δεύτερο παιδί

Οι γονείς ανταλλάσσουν ευθύνες και για τον τραυματισμό του δεύτερου παιδιού τους. Η μητέρα υποστηρίζει ότι η κόρη τους έσπασε το πόδι της όταν ο πατέρας την πάτησε κατά λάθος στον ύπνο, ενώ ο πατέρας διαψεύδει. Επιπλέον, καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγός του χτυπούσε τα παιδιά της, με τραύματα όπως ράμματα στο αυτί της κόρης τους. Ο πατέρας καταγγέλλει στο Live News πως η 33χρονη πρώην γυναίκα του χτυπούσε τα παιδιά της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το κάταγμα στο πόδι δεν ήταν το μοναδικό χτύπημα που είχε η κόρη τους.

«Αλλά δεν είναι μόνο το ένα τραύμα, είχε και άλλο τραύμα. Ήταν στο αυτάκι της, με 9 ράμματα. Κατά λάθος, της κουνήθηκε το μωρό και την έβαλε στο καρότσι και έτσι όπως κουνήθηκε το μωρό, της έσκισε το αυτί στο σίδερο του καροτσιού», τόνισε.Σημειώνεται πως ο σύζυγος έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία της συζύγου του. «Έχω και σπασμένα πλευρά. Έχω και σημάδια σε όλο μου το κορμί, η αδερφή μου με βοήθησε να σταθώ όρθια», έχει καταγγείλει η ίδια.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
web banner
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο