Ο Σάκης Καλλιπολίτης φιλοξενήθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και το «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχου, για να μιλήσει για την επιτυχία του ΔΑΣ Δραπετσώνας.
«Καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και είμαστε εθνικές κατηγορίες, κάτι που παλεύουμε πολλά χρόνια. Ανεβήκαμε στην τρίτη κατηγορία. Είναι δύσκολη η National League 2. Έχει ταξίδια, έχει υποχρεώσεις γιατί πρέπει να φέρεις και 2-3 αθλητές.
Πρέπει να κάνεις μεταγραφές για να σταθείς και να βοηθήσεις και τους πιτσιρικάδες που έχεις. Δεν γίνεται να τους αφήσεις ξεκρέμαστους. Η τοπική κοινωνία δυσκολεύεται να βοηθήσει» τόνισε, μιλώντας και για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, τα οποία είναι εκ των κορυφαίων του λεκανοπεδίου, αλλά και για τα πόσα παιδιά έχουν καταφέρει να πάρουν υποτροφίες για να σπουδάσουν με τη βοήθεια της ομάδας!






















