LIFESTYLE
O Ράσελ Κρόου ήθελε ελληνική προφορά για τον Δία, ενώ ο σκηνοθέτης διαφωνούσε


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Είναι γνωστό άλλωστε, το πόσο ασχολείται ο Τάικα Γουαϊτίτι με τις «λεπτομέρειες» των ταινιών του, καθώς αυτές είναι που κάνουν τελικά τη διαφορά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ρόλος του Δία, που υποδύθηκε ο Ράσελ Κρόου. Ηθοποιός και σκηνοθέτης φαίνεται πως είχαν έντονες διαφωνίες σχετικά με το πώς θα έπρεπε να ακούγεται ο χαρακτήρας του Δία, με τον Τάικα Γουαϊτίτι να υποστηρίζει πως θα έπρεπε να έχει βρετανική διαφορά και τον Ράσελ Κρόου να διαφωνεί πως ο Δίας πρέπει να παραπέμπει στον ελληνικό πολιτισμό και άρα, να έχει ελληνική προφορά.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το αποτέλεσμα ήταν να περάσουν ατελείωτες ώρες στο στούντιο, προκειμένου να προετοιμάσουν και τις δύο εκδοχές και τελικά, να τις συγκρίνουν ολοκληρωμένες, προκειμένου να καταλήξουν στο ποια θα επιλέξουν.
Η άποψη που υπερίσχυσε τελικά, ήταν εκείνη του Ράσελ Κρόου, παρά το γεγονός πως η προφορά του δεν παραπέμπει ακριβώς σε ελληνική, αλλά κινείται ανάμεσα σε κάτι που θυμίζει Ελλάδα, Νέα Ζηλανδία και Ιταλία μαζί. Ωστόσο, μικρή σημασία έχει αυτό, καθώς εκείνο που μετράει είναι η «κίνηση».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοφιλής σκηνοθέτης, παραδέχτηκε πως εκείνος που είχε δίκιο ήταν τελικά, ο πρωταγωνιστής, ενώ δήλωσε επίσης πως έκανε λάθος που θεωρούσε την ιδέα του «χαζή».
«Εγώ πίστευα πως ο Δίας θα έπρεπε να έχει βρετανική προφορά και ότι οι θεατές περιμένουν να ακούσουν κάτι σαν τον Λόρενς Ολίβιε στη “Σύγκρουση των Τιτάνων”. Θεωρούσα πως αν κάναμε τον Έλληνα θεό με ελληνική προφορά, ο κόσμος θα το έβρισκε χαζό», δήλωσε αρχικά, ο Τάικα Γουαϊτίτι
«Ο Ράσελ ήθελε πολύ να παίξει με ελληνική προφορά. Συνεπώς, καταλήξαμε να γυρίσουμε όλες τις σκηνές από δύο φορές, μια με βρετανική και μια με ελληνική προφορά. Μόνο κατά τη διάρκεια του post-production συνειδητοποίησα ότι είναι πιο προσβλητικό για τους Έλληνες να μιλά με βρετανική προφορά o Δίας. Στις δοκιμαστικές προβολές επίσης, είδα ότι το κοινό λάτρεψε την ελληνική προφορά. Τελικά, ο Ράσελ είχε δίκιο από την αρχή, αλλά εγώ τον ανάγκασα να γυρίσει τις σκηνές του δύο φορές», συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης.
Ο ρόλος του Ράσελ Κρόου έχει χαρακτηριστεί από το κοινό ως «το πιο απολαυστικό στοιχείο της ταινίας» και φαίνεται πως ο ηθοποιός έκανε την έκπληξη με την εμφάνισή του.
H υπόθεση της ταινίας
Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.
Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster-Mighty Thor), Tessa Thompson (King Valkyrie) και Jaimie Alexander (Lady Sif), Russell Crowe (Δίας), Christian Bale (Gorr the Butcher). Επίσης οι Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy.
Επίσης ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Σαμ Νέιλ ως Fake Odin και την Μελίσα Μακ Κάρθι ως Fake Hela.
H ταινία προβάλλεται αυτό το διάστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες και για την ώρα εξελίσσεται στο καλύτερο franchise, ανάμεσα στις τέσσερις ταινίες του «Θεού του Κεραυνού», αποτελώντας κάπως έτσι, το success story για την καλοκαιρινή σεζόν 2022. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς παραγωγής, που αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια.
Ειδήσεις σήμερα:
Ξεσπά ο αδελφός του 28χρονου που πνίγηκε σε πισίνα στην Καλαμπάκα – «Έλειπε ο ναυαγοσώστης»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIFESTYLE
Άρης Σοϊλέδης: Εύχεται στη Μαρία Αντωνά για τη γιορτή της


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Λίγο μετά την αλλαγή της μέρας, ο πρώην παίκτης του Survivor ευχήθηκε στην αρραβωνιαστικιά του, αναρτώντας μία φωτογραφία της στο Instagram. Στο story που ανέβασε γράφει: «Να σε χαίρομαι αστέρι μου. Σ’ αγαπώ».
Δείτε την ανάρτησή του
Το ζευγάρι βρίσκεται εκτός Αθηνών για τις καλοκαιρινές του διακοπές και τη γιορτή της ραδιοφωνικής παραγωγού και συγκεκριμένα στο Λουτράκι Χανίων. Χθες το βράδυ μάλιστα, οι δυο τους γλέντησαν με φίλους τους σε κρητικό πανηγύρι, με τον ποδοασφαιριστή να απαθανατίζει τον χορό της Μαρίας Αντωνά. Στο βίντεο που ανάρτησε μέσω Instagram story, έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Και ακόμα είναι στο 4ο ποτό. Φανταστείτε αργότερα».
Δείτε το βίντεο
Η Μαρία Αντωνά απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Άρη Σοϊλέδη, τον οποίο υποστήριζε καθημερινά, όσο διαγωνιζόταν στο Survivor. Οι δυο τους, όπως έχουν δηλώσει, αναμένεται να παντρευτούν σε λίγο καιρό.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αν και αποτελούσε το μεγάλο φαβορί κατέκτησε τη δεύτερη θέση, αφού νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Αφού επέστρεψε στη βάση του και στη σύντροφό του, θέλησε να της υπενθυμίζει, το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.
Σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην μέλλουσα σύζυγό του και επιθυμώντας να την ευχαριστήσει που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, έγραψε στο Instagram:
«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα … Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλη την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια … Σ’ αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις».
Δικογραφία-καταπέλτης για τις κόντρες θανάτου στο Χαλάνδρι
Εφετείο Αθηνών: Ημουν υπό την επήρεια ναρκωτικών, θα υποστηρίξει ο πρώην παίκτης reality
https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
LIFESTYLE
Χορεύει σε ρυθμούς Doja Cat


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η ίδια επιλέγει να κάνει μερικά χορευτικά τα οποία γίνονται viral στο TikTok, όπως πριν από λίγο καιρό έκανε τη χορογραφία του «El Telephone» της Ελένης Φουρέιρα.
Αυτή τη φορά, η Δανάη Παππά χόρεψε το τραγούδι «Vegas» της Doja Cat, το οποίο μάλιστα έγινε γνωστό από την ταινία «Elvis». Χαμογελαστή και με πολλή ενέργεια, η Δανάη Παππά χορεύει την ίδια ώρα που από πίσω της περνά ο σκύλος της.
Το κλιπ απέσπασε αρκετά likes, ενώ στα περισσότερα σχόλια οι χρήστες του TikTok της δίνουν τα «συγχαρητήριά» τους για τις χορευτικές της ικανότητες. «Είσαι τέλεια», «Θεά» της έγραψαν στα σχόλια οι χρήστες που την ακολουθούν στο TikTok
Δείτε το βίντεο και τα σχόλια

Πέρα από τα χορευτικά της, η Δανάη Παππά χρησιμοποιεί τα social media και για να δίνει στους θαυμαστές του «Σασμού» μία μικρή γεύση από τα γυρίσματα της νεάς σεζόν.
Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μερικές φωτογραφίες από ένα γύρισμα που είχε για τη σειρά, στο οποίο δεν πήγε μόνη. Μαζί της πήρε τον σκύλο της, Σπίθα, τον οποίο μάλιστα φωτογράφισε με τον «παπα-Μιχάλη» της σειράς ή αλλιώς Μιχάλη Αεράκη.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στo Instagram

Λίγο καιρό πριν, ο ΜΙχάλης Αεράκης ανέβασε μία φωτογραφία με τον Στέλιο Μάινα από τα πρώτα του γυρίσματα στη σειρά, μιας και ο ηθοποιός εντάσσεται δυναμικά από τη νέα σεζόν στο καστ του «Σασμού».
Ο χαρακτήρας που αναμένεται να υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει από τους… νεκρούς για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και το βασικότερο είναι ότι η οικογένεια των Βρουλάκηδων τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό.
«Πρώτα γυρίσματα με τον φίλο μου Στέλιο Μάινα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο «παπά-Μιχάλης».
Δεκαπενταύγουστος με καταιγίδες και… άνοδο της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει
ΕΕ και άλλες 42 χώρες ζήτησαν από τη Ρωσία να αποσυρθεί από το εργοστάσιο της Ζαπορίζια
Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση του 50 Cent στη Μύκονο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Το άγαλμα που άφησε άφωνες τις υπηρεσίες του Δήμου στα Παλαιά Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Σοβαρό τροχαίο στο τρούλο στην Σκιαθο με τραυματισμό
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Αυτός είναι ο 34χρονος που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι στο Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Απίστευτο περιστατικό σε ιερό ναό της Νέας Ιωνίας- Ιερέας απαγόρευσε ζευγάρι να μπει στο ναό επειδή …φορούσαν μάσκες
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Βόλος- Μπήκε σε κατάστημα εστίασης για πότο.. και αφού ήπιε.. έβρισε και χτύπησε δύο γυναίκες υπαλλήλους γιατί δεν ήθελε να πληρώσει
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες ago
Μερομήνια: Πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας – Ποιοι θα είναι οι «σκληρότεροι» μήνες
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Διάλυση υπηρεσιών στο Δήμο Σκιαθου καταγγέλει ο Ν Γιαμαρελος