Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Ο σύντροφός της χτύπησε το κεφάλι της με συρτάρι κομοδίνου μπροστά στο ανήλικο παιδί της

Published

on

thessaloniki xilodarmos 27xronis.jpg
Έναν εφιάλτη φέρεται να πέρασε μία 27χρονη, μητέρα ενός μωρού στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλοντας τον σύντροφό της, ότι την ξυλοκόπησε βάναυσα, χτυπώντας την στο κεφάλι με ένα συρτάρι κομοδίνου και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. «Με ξυλοκόπησε και με έβρισε ενώ δίπλα κοιμόταν το παιδί μου» καταγγέλλει η 27χρονη μητέρα μιλώντας στην εκπομπή του MEGA “Εξελίξεις Τώρα”. Κατηγορεί τον σύντροφό της για αρρωστημένη ζήλια, που τον οδήγησε να την χτυπήσει ακόμη και με ανεμιστήρα στο κεφάλι.

Διαβάστε: Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή άργησε να τον ξυπνήσει

Θεσσαλονίκη: “Με έβριζε με έφτυνε” περιγράφει η 27χρονη για τον εφιάλτη που βίωσε

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος κατάλαβε πως η 27χρονη είχε συναντηθεί με τον πατέρα του παιδιού της για να συζητήσουν. «Όταν εγώ το παραδέχτηκα ότι έχω συναντηθεί με τον πρώην σύζυγό μου εκείνος έγινε έξαλλος άρχισε να φωνάζει να χτυπάει το κρεβάτι με χτύπησε με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και εγώ ζαλίστηκα και κάθισα στο κρεβάτι. Τότε εκείνος έγινε ακόμα πιο έξαλλος. Με έβριζε με έφτυνε με έλεγε π…, κ…». Σύμφωνα με την καταγγελία της 27χρονης στις αρχές, οι γείτονες άκουσαν τις φωνές του ζευγαριού και κάλεσαν την αστυνομία. «Εμένα 12 παρά τέταρτο το βράδυ με πήρε η κυρία που μένει στον τέταρτο όροφο, η οποία μου είπε «από το διαμέρισμα της κόρης σου, ακούγεται η κόρη σου που φωνάζει βοήθεια, γίνεται χαμός γιατί πέφτουνε πράγματα και είναι αυτός που φωνάζει κ…», είπε η μητέρα της καταγγέλλουσας. 

«Έβγαλε από την συρταριέρα στο πρώτο συρτάρι το οποίο με την δύναμη που το τράβηξε το διέλυσε. Έριξε όλα τα ρούχα πάνω στο κρεβάτι πήρε την κάτω ξύλινη τάβλα του συρταριού και με χτύπησε με αυτή στο δεξί μέρος του σώματος μου. Εγώ έβαλα το χέρι για να προστατέψω το κεφάλι μου. Προσπάθησα να τον απομακρύνω εντελώς από το σπίτι. Εκείνος συνέχισε να με βρίζει και να με φτύνει και με ταρακουνούσε αρκετά έντονα», περιέγραψε η 27χρονη. «Θυμήθηκε ότι είχε αφήσει στο σπίτι μου έναν ανεμιστήρα που μου είχε δανείσει και πήγε να τον πάρει και με χτύπησε και με τον ανεμιστήρα στο αριστερό μέρος του σώματος μου, όπου πόνεσα πάρα πολύ φυσικά. Ο ανεμιστήρας από την δύναμη που τον χτύπησε πάνω μου διαλύθηκε. Μόλις έκλεισε η πόρτα το παιδί μου άρχισε να κλαίει, υποψιάζομαι ότι ήταν ξύπνιο πολύ πριν αντιληφθώ εγώ και ακούσω τα κλάματα του». «Δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει, την βρήκα κουλουριασμένη στον καναπέ. Θολωμένη, ένα βλέμμα απλανές. Ένας άνθρωπος που έχει φάει χτυπήματα στο κεφάλι και δεν μπορεί αν επικοινωνήσει», είπε η μητέρα της.



Η δικηγόρος της 27χρονης μητέρας ανέφερε: «Τσαντίστηκε ( ο 28χρονος) γιατί το κορίτσι κοιμόταν στο σπίτι του. Άρα αισθάνθηκε ότι απαξιώθηκε ως άνδρας και θα έπρεπε να αρχίσει ένα καυγά. Και είναι τρομερό αυτό που συνέβη το ίδιο βράδυ: αντί το κορίτσι, που έχει ένα δίχρονο παιδάκι, να γυρίσει στο σπίτι του βρέθηκε κρατούμενη στο ΑΤ Χαριλάου, που υποτίθεται έχει τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, αλλά δεν έχει ψυχολόγο. Έχει έναν αστυνομικό που της είπε ”έκανες μήνυση, πρόσεχε μην σου κάνει κι αυτός’».

Advertisement

Αρνείται τα πάντα ο 28χρονος

Ο 28χρονος από την πλευρά του, αρνείται τα πάντα και έχει ήδη μηνύσει την 27χρονη κατηγορώντας την πως όλα συνέβησαν αντίστροφα, όπως λέει εκείνη τον προκάλεσε, εκείνη τον έβρισε, εκείνη τον χτύπησε. «Εγώ έχασα την ψυχραιμία μου και, επειδή φώναζα, εκείνη άρχισε να με βρίζει. Με έσπρωξε στον τοίχο με αποτέλεσμα να χτυπήσω στο δεξί χέρι, ενώ φώναζε να φύγω γρήγορα από το σπίτι της. Φεύγοντας, εκείνη με κλώτσησε στο πόδι και με χαστούκισε», φέρεται να είπε ο 28χρονος. Η δίκη θα ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου. 

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο