Connect with us
banner epikhirisis

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ προαναγγέλλει επίθεση: Το Ιράν σήμερα θα χτυπηθεί πολύ σκληρά

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Νέες απειλές κατά του Ιράν εξαπέλυσε το Σάββατο (06/03) ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προαναγγέλλοντας μάλιστα νέο «σκληρό χτύπημα».

Σε ανάρτησή του στο Truth Social, σχολιάζει τη συγγνώμη του Ιρανού προέδρου Μασούντ Πεζεσκιάν, σημειώνοντας πως «το Ιράν, το οποίο έχει υποστεί συντριπτική ήττα, ζήτησε συγγνώμη και παραδόθηκε στους γείτονές του στη Μέση Ανατολή», ενώ στη συνέχεια προαναγγέλει «σκληρή» επίθεση, βάζοντας στο στόχαστρο περιοχές και ομάδες ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν θεωρούνταν στόχοι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ

«Το Ιράν, το οποίο υφίσταται συντριπτική ήττα, ζήτησε συγγνώμη και παραδόθηκε στους γείτονές του στη Μέση Ανατολή, υποσχόμενο ότι δεν θα τους επιτεθεί πια. Αυτή η υπόσχεση δόθηκε μόνο λόγω της αδιάκοπης επίθεσης από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ήθελαν να καταλάβουν και να κυβερνήσουν τη Μέση Ανατολή. Είναι η πρώτη φορά που το Ιράν χάνει, έπειτα από χιλιάδες χρόνια, από τις γειτονικές του χώρες στη Μέση Ανατολή.

Είπαν: «Ευχαριστώ, Πρόεδρε Τραμπ». Εγώ είπα: «Παρακαλώ!»

Το Ιράν δεν είναι πια ο «νταής της Μέσης Ανατολής», είναι αντ’ αυτού, «Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» και θα παραμείνει έτσι για πολλές δεκαετίες, εκτός και αν παραδοθεί ή, ακόμη πιο πιθανό, καταρρεύσει εντελώς!

Advertisement

Σήμερα το Ιράν θα χτυπηθεί πολύ σκληρά! Εξετάζονται σοβαρά για πλήρη καταστροφή και βέβαιο θάνατο, λόγω της κακής συμπεριφοράς του Ιράν, είναι περιοχές και ομάδες ανθρώπων που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν θεωρούνταν στόχοι.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το ζήτημα!

Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Advertisement



Περισσότερα Εδω

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο