MEDIA
Ο Β’ κύκλος φέρνει νέους μπελάδες στο αρχοντικό των Παπαρρηγόπουλων

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Τα «Φαντάσματα» ετοιμάζονται να ανοίξουν ξανά τις πόρτες του αρχοντικού των Παπαρρηγόπουλων, με τον Β’ κύκλο να έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star και να υπόσχεται ακόμη περισσότερες ανατροπές, γέλιο και απρόβλεπτες καταστάσεις. Η κωμική σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια, πιο ανατρεπτική διάθεση και αφίξεις που αναμένεται να ταράξουν ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη καθημερινότητα της Μαρίνας και του Χάρη. Γιατί, όπως φαίνεται, η ζωή σε ένα σπίτι γεμάτο φαντάσματα δεν γίνεται ποτέ απλή υπόθεση.
Τα Φαντάσματα: Η ιδιόμορφη συγκατοίκηση συνεχίζεται
Στον νέο κύκλο, η Μαρίνα και ο Χάρης προσπαθούν να διαχειριστούν την παράξενη πραγματικότητα που έχει μπει για τα καλά στη ζωή τους. Οι ορατοί και αόρατοι συγκάτοικοι συνεχίζουν να προκαλούν ευτράπελα, ενώ κάθε νέα μέρα στο αρχοντικό φέρνει και μια διαφορετική έκπληξη. Οι ισορροπίες στο σπίτι των Παπαρρηγόπουλων ανατρέπονται ξανά, καθώς νέες αφίξεις, ρομαντικές ιστορίες, παλιές αντιπαλότητες, άσβεστα πάθη και μυστικά από το παρελθόν μπαίνουν στο παιχνίδι. Ζωντανοί και φαντάσματα μπλέκονται σε καταστάσεις που φέρνουν γέλιο, συγκίνηση και εξελίξεις που ανοίγουν νέα κεφάλαια στη σειρά.
Οι πρωταγωνιστές και τα εννέα φαντάσματα
Στην εβδομαδιαία κωμική σειρά πρωταγωνιστούν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Έλλη Τρίγγου, οι οποίοι επιστρέφουν στους ρόλους του Χάρη και της Μαρίνας. Δίπλα τους, σε κάθε τους βήμα, βρίσκονται τα εννέα ξεκαρδιστικά και ζαβολιάρικα φαντάσματα, τα οποία υποδύονται οι Ναταλία Τσαλίκη, Αγορίτσα Οικονόμου, Θοδωρής Σκυφτούλης, Άρης Τρουπάκης, Χάρης Φλέουρας, Άλκης Μπακογιάννης, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Νίκος Γιαλελής και Στέλιος Ιακωβίδης.
Η σειρά που βασίζεται στο βρετανικό «Ghosts»
Τα «Φαντάσματα» βασίζονται στην επιτυχημένη βρετανική σειρά παραγωγής BBC «Ghosts», η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έχει διασκευαστεί σε πολλές χώρες. Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Λευτέρης Παπαπέτρου, γνωστός από τηλεοπτικές επιτυχίες όπως τα «Εγκλήματα», το «Είσαι το ταίρι μου» και το «Κάτω Παρτάλι», δίνοντας στη σειρά μια φρέσκια, χιουμοριστική προσέγγιση. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Τσιλιφώνης. Το τρέιλερ του Β’ κύκλου δίνει την πρώτη γεύση από όσα έρχονται, με τη σειρά να επιστρέφει στο Star για να συνεχίσει την ιστορία της Μαρίνας, του Χάρη και των πιο απρόβλεπτων συγκατοίκων της ελληνικής τηλεόρασης.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ14 ώρες agoΟ ΚΑΜΕΛ με μπουκαλάκι με υγρό στο χέρι, στην περιοχή του ΚΤΕΛ, προσπάθησε να το ρίξει πάνω σε γυναίκα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ24 ώρες agoPC builder και Zero-Cable Build: όταν η καθαρή εικόνα ξεκινά από τον σχεδιασμό
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoLive τρόμου στη Λάρισα: Έπιασε όμηρο την πρώην σύζυγό του σε ζωντανή μετάδοση 50χρονος
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΣτα δικαστήρια τα πέντε μέλη της οικογένειας Καργάκη
ΥΓΕΙΑ21 ώρες agoΓιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία
ΛΑΡΙΣΑ11 ώρες agoΣοκαρισμένη είναι ακόμη η Λάρισα- Σε ζωντανή μετάδοση απειλούσε ο 50χρονος να κάψει τη σύζυγό του- Βίντεο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ώρες agoΔεσύλλας: «Πιάνει τόπο η προεργασία για μεταγραφές στον Παναθηναϊκό – Οι επόμενες κινήσεις»
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ώρες agoΤον Βιασμό της από 28χρονο συνάδελφό της κατήγγειλε μία 19χρονη στην αστυνομία Σκοπέλου









