Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομπράντοβιτς: «Να καταλάβουν όλοι τι είναι ο Παναθηναϊκός – Ξεχωριστή η κουλτούρα του κλαμπ»

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Η μεταλαμπάδευση της κουλτούρας που πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός σε όλα τα μέλη της ομάδας αποτελεί βασικό ζητούμενο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως δήλωσε στα ΜΜΕ με την έναρξη της προετοιμασίας.

«Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να δω όλους τους παίκτες μου. Έχουμε επτά παίκτες στις εθνικές ομάδες τους. Ο Κέντρικ Ναν έχει αυτό το πρόβλημα που έχει. Εμείς αρχίζουμε προετοιμασία. Έχουμε κάποια παιδιά εδώ για να μας βοηθήσουν και όλα είναι εντάξει. Κανονικά. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψουν όλοι και να συνεχίζουμε τη δουλειά και την αρχή της σεζόν», τόνισε.

Όσο για τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν από την ομάδα του, είπε: «Αυτό είναι κανονικό σε μένα. Είναι λογικό με τους παίκτες που έχουμε, ωστόσο το θέμα είναι να παίξουμε ως ομάδα. Δυστυχώς δεν θα έχουμε πολλές μέρες να δουλέψουμε όλοι μαζί, ωστόσο είναι ότι είναι. Ποτέ δεν θα παραπονεθώ. Έχω μιλήσει με το επιτελείο, με τους παίκτες. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Πρέπει στόχος μας να είναι να είμαστε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές. Να καταλάβουμε πως η σεζόν είναι μεγάλη και πως η καθημερινή δουλειά είναι πολύ σημαντική».

Για το πόσο δυσκολεύουν τη δουλειά του οι απουσίες και οι πολλοί νέοι παίκτες τόνισε: «Θα έχουμε χρόνο. Είναι παίκτες που ήδη καταλαβαίνουν πως να παίξουν Μπάσκετ. Λόγω της ποιότητας που έχουν μπορούν και βρίσκονται εδώ πέρα. Αλλά πάντα χρειάζεσαι χρόνο. Να δουλέψεις κάποια πράγματα, να συζητήσεις, να μιλήσεις. Πάμε αργά και όλα θα πάνε καλά».

Για την ομάδα του συνολικά ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος. Ήταν καλοκαίρι. Ένα θα σας πω. Ήταν εύκολο να τους βρω όλους τους συνεργάτες μου. Αυτό είναι κάτι θετικό. Όλοι μας πρέπει να δουλέψουμε για να βοηθήσουμε τους παίκτες μας. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος για όλο το σταφ. Έχουμε εδώ μερικούς ανθρώπους από το παρελθόν. Ο Φράνκι είναι εδώ, ο Μάικ είναι εδώ, ο Δημήτρης είναι εδώ. Έχω παίκτες που έχω δουλέψει ξανά. Είναι κάτι χρήσιμο για εμάς αυτό. Η κουλτούρα του Παναθηναϊκού είναι ξεχωριστή. Πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό, να καταλάβουν όλοι τι είναι Παναθηναϊκός, να μάθουν όλοι τι είναι Παναθηναϊκός. Πρέπει να είμαστε ομάδα στη ζωή γενικά, όχι μόνο στο Μπάσκετ. Πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό. Πρέπει να βρισκόμαστε στο επίπεδο που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Όλοι, παίκτες, σταφ και προπονητές».

Advertisement

Περισσότερα Εδω!

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο