Οι πρόσφατες τροποποιήσεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας με τους Ν. 4842/2021 και 4855/2021, ήταν το αντικείμενο επιστημονικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τρύφων Τσάτσαρος, ενώ εισηγητής ήταν ο δικηγόρος Αθηνών, ΜΔΕ Αστικού Δικαίου και Σύμβουλος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Φώτης Κ. Γιαννούλας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σε δήλωσή του στο onlarissa.gr, ο κ. Γιαννούλας που κατάγεται από τη Λάρισα, τόνισε πως οι νέες αλλαγές αλλάζουν τη ζωή των δικηγόρων αρκετά από τις αρχές του 2022.
Δείτε τι είπε:
Στην πρώτη δια ζώσης εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας μετά από δύο χρόνια, στάθηκε στη δήλωσή του ο πρόεδρος κ. Τρύφων Τσάτσαρος:
Δείτε φωτογραφίες:
newsroom onlarissa.gr