Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Οι Ναοί της του Θεού Σοφίας ανά τον Κόσμο” –

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Είμαι βέβαιος ότι το εξαίρετο αποτέλεσμα της εργασίας των ειδικών επιστημόνων που συνεισέφεραν στην έκδοση του πολύτιμου Τόμου για τους Ναούς της Αγίας Σοφίας ανά τον κόσμο, θα βρει θετική ανταπόκριση όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, τυπώνεται σε πολλές γλώσσες, ώστε να διατεθεί παντού. Ο σκοπός μας δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας και των υψηλών πανανθρώπινων αξιών που καταρρακώνονται από την αυθαίρετη απόφαση της τουρκικής ηγεσίας να μετατρέψει σε μουσουλμανικό τέμενος την Αγία Σοφία στην Πόλη. Πανηγυρική αφετηρία του “μαραθωνίου” ενημέρωσης της διεθνούς κοινής γνώμης θα είναι η Αθήνα, όπου στις 23 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του Τόμου. Για τον λόγο αυτό και επισκέφθηκα την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, για να της επιδώσω τον Τόμο και να της ζητήσω να είναι η συντονίστρια της εκδήλωσης, κάτι που έκανε ασμένως δεκτό και την ευχαριστώ θερμά». Τα παραπάνω δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), Μέλος της Βουλής των Ελλήνων, δρ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρία Αντωνιάδου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

37 εμβληματικοί ναοί

Την πρωτοβουλία έκδοσης του τόμου «Αγία Σοφία: Οι Ναοί της του Θεού Σοφίας ανά τον Κόσμο», την ανέλαβε η ΔΣΟ, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Διεθνούς της Γραμματείας τον Σεπτέμβριο του 2020, ως απάντηση στη μονομερή και αυθαίρετη απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης και της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικά τεμένη. Μια απόφαση που προσβάλει συνολικά τον Χριστιανισμό και θέτει σε κίνδυνο τη διαφύλαξη μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, αναγνωρισμένων από την UNESCO.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΔΣΟ ανέλαβε δυο ακόμη σχετικές πρωτοβουλίες: α) τη διοργάνωση Διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας με το ίδιο θέμα, ο οποίος ολοκληρώθηκε επιτυχώς τον Οκτώβριο του 2021 με την απονομή των Βραβείων και β) την «χάραξη» της πολιτιστικής διαδρομής “HagiaSophia: The European Cultural Route of the Wisdom of GodChurches” και την υποβολή στο μέλλον αίτησης αναγνώρισής της από το Συμβούλιο της Ευρώπης στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτιστικών Διαδρομών.

Το εν λόγω επιστημονικό πόνημα -καρπός της συνεργασίας της ΔΣΟ και του Κέντρου Αριστείας «Αξιοποίηση Ορθόδοξης Κληρονομιάς και Διαθρησκευτικός Διάλογος» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)- αποσκοπεί μέσα από κείμενα μιας πολυεθνικής ομάδας ερευνητών/επιστημόνων στην πολυδιάστατη σκιαγράφηση των 37 ιστορικών εμβληματικών ναών αφιερωμένων στη Σοφία του Θεού, οι οποίοι βρίσκονται σε 11 χώρες από τη Σκωτία μέχρι τα βάθη της Κίνας και από την Κύπρο ως την Αγία Πετρούπολη.

Συγκεκριμένα, οι χώρες που περιλαμβάνονται είναι οι: Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κίνα, Κύπρος, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρωσία και Τουρκία. Η πολυπρισματική μελέτη καλύπτει πληροφορίες για την ιστορική διαδρομή, το πολιτιστικό αποτύπωμα, τον εσωτερικό διάκοσμο, την αρχιτεκτονική και τη ναοδομία των Ναών της του Θεού Σοφίας.

Πολύτιμη πολύγλωσση έκδοση

Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 9 γλώσσες (Αγγλικά, Αραβικά, Βουλγαρικά,  Ιταλικά, Ουκρανικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά) και μεταφράζεται σε άλλες 4 (Αρμενικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Φινλανδικά), ενώ αναμένεται να μεταφραστεί και σε άλλες, προκειμένου να διανεμηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες με σκοπό την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης και την ανάδειξη του πνευματικού, ιστορικού και πολιτισμικού αποθέματος που περικλείουν οι περικαλλείς ναοί της Σοφίας του Θεού.

Η πρώτη παρουσίαση του τόμου θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 13.00 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Αίθουσα Ιφιγένεια). Η παρουσίαση θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του Πρόεδρου της Γενικής Συνέλευσης της ΔΣΟ, Μέλους της Ρωσικής Κρατικής Δούμα, κ. SergeiGavrilov. Ακολούθως,  θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, η εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυβέρνησηςκα Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος. Για τον Τόμο θα μιλήσει η επιστημονική υπεύθυνη της έκδοσης Καθηγήτρια του Τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ κα Ιωάννα Στουφή-Πουλημένου. Η παρουσίαση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της ΔΣΟ, Μέλους της Βουλής των Ελλήνων, δρος Μάξιμου Χαρακόπουλου. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρία Αντωνιάδου.

Στην παρουσίαση έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, ακαδημαϊκής και θρησκευτικής κοινότητας, η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και μέλη του διπλωματικού σώματος της χώρας και ξένων αντιπροσωπειών.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με πλήρη συμμόρφωση προς τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα των αρμόδιων εθνικών αρχών στο πλαίσιο ανάσχεσης της πανδημίας του Covid-19.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Το «μαμαδίστικό» φαγητό γίνεται όλο και πιο ανάρπαστο στη Λάρισα – Τι προτιμούν να τρώνε οι καλοφαγάδες Λαρισαίοι (φωτο)

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ήρθαν πριν μερικά χρόνια για να μας γίνουν απαραίτητα και κυρίως για να λύσουν τα χέρια της εργαζόμενης γυναίκας, του φοιτητή, του εργένη αλλά και των ηλικιωμένων.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο λόγος για τα καταστήματα που προσφέρουν μαγειρευτά φαγητά πακέτο, take away και τα τελευταία χρόνια… φυτρώνουν στη Λάρισα σαν μανιτάρια.

Θυμίζουν το φαγητό της μαμάς και εξυπηρετούν πολύ κόσμο που δεν έχει τον χρόνο με τους ρυθμούς της σημερινής καθημερινότητας, να μαγειρέψει, ή που είναι ανήμπορος να το κάνει όπως κάποιοι ηλικιωμένοι.

Η ποικιλία φαγητών μεγάλη και οι γεύσεις σπιτικές, εξυπηρετούν ακόμη και ολόκληρες οικογένειες, κυρίως όταν η γυναίκα και μαγείρισσα του σπιτιού είναι σκληρά εργαζόμενη.

Οι Λαρισαίοι τα προτιμούν δεόντως όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα τα συγκριμένα καταστήματα να είναι αρκετά σήμερα στη Λάρισα, κυρίως στο κέντρο, αλλά και σε κάποιες μεγάλες συνοικίες.

Ποιες είναι όμως οι προτιμήσεις των Λαρισαίων στο φαγητό και ποιες ηλικίες αποτελούν σε μεγαλύτερο ποσοστό το αγοραστικό κοινό.

Το onlarissa.gr, έκανε μια μίνι έρευνα συνομιλώντας με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους ορισμένων καταστημάτων με take away μαγειρευτό φαγητό και η διαπίστωση είναι πως ο Λαρισαίος αρέσκεται στο να τρώει καλά και… σπιτικά έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Στο «Περί Ορέξεως» μας τόνισαν ότι «φεύγουν» μέσο όρο περίπου 60-70 μερίδες σε καθημερινή βάση και οι περισσότεροι πελάτες έχουν αδυναμία στο απλό, αλλά παραδοσιακό μαμαδίστικό φαγητό, τα μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο.

Στην «Φωλιά της Γεύσης» πάλι, περισσότερο… σουξέ έχουν τα γεμιστά, το παστίτσιο και τα σουτζουκάκια, κλασικά φαγητά που προτιμάει μια ελληνική οικογένεια και αρκετά μπελαλίδικα στην παρασκευή τους, οπότε το έτοιμο αποτελεί μια πολύ καλή λύση ειδικά για ένα Σάββατο μεσημέρι. Όσο για την πελατεία; «Οι ηλικιωμένοι που σε πολλές περιπτώσεις ζουν μόνοι τους επιλέγουν πιο παραδοσιακά φαγητά ή και πιο ακριβά όπως παστίτσιο και σουτζουκάκια, αλλά πέραση έχουν και το κοτόπουλο στη σούβλα και το κεμπάπ, ενώ οι νέοι επιλέγουν τα πιο απλά που είναι και πιο οικονομικά», θα μας πει ο υπεύθυνος του καταστήματος.

Ένα από τα πιο παλιά καταστήματα το «Σιντριβάνι» ξοδεύει καθημερινά ένα πολύ μεγάλο αριθμό μερίδων περίπου στις 250-300, αλλά η διαφορά εδώ είναι ότι λειτούργει και σαν εστιατόριο με τραπεζοκαθισματα.

Όλα τα μαγειρευτά τα προτιμά ο κόσμος θα μας πει ο ιδιοκτήτης, όμως τα γεμιστά είναι το αγαπημένο όλων, ενώ οι νεότεροι έχουν αδυναμία στο σνίτσελ και το παστίτσιο.

Η υπεύθυνη στο «Σπιτικόν» τόνισε πως η γκάμα στις ηλικίες είναι πολύ μεγάλη καθώς όλοι προτιμούν τα μαγειρευτά φαγητά.

Όσο για την εποχή που η κίνηση είναι μεγαλύτερη, όλοι συμφώνησαν πως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα αλλά και η εποχή που διανύουμε, δηλαδή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστου υπάρχει πολύ δουλειά.

Τέλος, αναφορικά με τις τιμές όλοι σημείωσαν ότι από την στιγμή που υπάρχει ακρίβεια και αυξήθηκε η τιμή των υλικών, αυξήθηκαν και οι τιμές στα μαγειρευτά φαγητά, κάποια στα 50 λεπτά και ορισμένα πήραν αύξηση έως και ένα ευρώ. Ωστόσο όλοι προσπαθούν να διατηρούν τις τιμές όσο γίνεται πιο χαμηλά δεδομένων των αναλογιών, για να είναι προσιτές για όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Αθανασία Παύλου – φωτορεπορτάζ: Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Να πληρώσουν για τον 22χρονο φοιτητή ζητά ο πατέρας του –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Την ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τον άδικο χαμό του μοναχογιού του ζητά – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – ο πατέρας του 22χρονου Νικόλα Μπιτσάκη, του φοιτητή που έχασε τη ζωή του  σε ‘ένα σπάνιο δυστύχημα, όταν καταπλακώθηκε από ετοιμόρροπη πλινθόκτιστη κολόνα αυλόπορτας, μιας εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας στην συμβολή των οδών Ασκληπιού και Οικ. εξ Οικονόμων, στο κέντρο της Λάρισας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ένα δυστύχημα που, πέραν των άλλων, ανέδειξε την πλήρη ανυπαρξία οργανωμένου σχεδίου και ελέγχου των «γερασμένων» και κατ’ επέκταση επικίνδυνων κτιρίων από το κράτος και τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τουλάχιστον με έγκαιρες επεμβάσεις, αφού στην τραγική περίπτωση της Λάρισας η επίμαχη αυλόπορτα επισκευάστηκε εκ των υστέρων, αφού πρώτα έχασε τη ζωή του ο φοιτητής από τα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η δικογραφία της υπόθεσης, που δικαιολογημένα συγκλόνισε το πανελλήνιο, υποβλήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, από την οποία εξετάζονται πλέον τυχόν αξιόποινες πράξεις. Δικογραφία στο πλαίσιο της οποίας ελήφθη και κατάθεση του πατέρα του φοιτητή, ο οποίος λίγο καιρό μετά το δυστύχημα – υπέστη την βάσανο – να έρθει στη Λάρισα από τα Χανιά, προκειμένου να παραλάβει τα πράγματα του μονάκριβού παιδιού του.

Ένα δυστύχημα το οποίο συνέβη κάτω από συνθήκες που δύσκολα χωράει ανθρώπου νους. Το περιγράφουν ωστόσο στο πλαίσιο της δικογραφίας, με τις καταθέσεις τους τα δύο αδέλφια που λίγη ώρα νωρίτερα συνδιασκέδαζαν μαζί με τον αντέχω φοιτητή.

Το αδιανόητο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7.30 το πρωί, της Κυριακής 20, Φεβρουαρίου 2022. Ο Νικόλας και δύο αδέλφια – φίλοι του, έφυγαν από μπαρ που διασκέδαζαν, όταν ο 22χρονος, για λόγους που παραμένουν άγνωστοι, αποσπάστηκε από την παρέα και κατευθύνθηκε μόνος του προς την παλιά κατοικία, όπου κλώτσησε την μεταλλική αυλόπορτα της εγκαταλελειμμένης κατοικίας.

Από αυτήν τη μία κλωτσιά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, φέρεται να κατέρρευσε η – από καιρό ετοιμόρροπη – πλινθόκτιστη κολόνα που σε κρατούσε την πόρτα, με αποτέλεσμα ο άτυχος φοιτητής να καταπλακωθεί από τα τούβλα τις κολόνας. Τα οποία τούβλα φαίνεται πως προκάλεσαν τις θανατηφόρες κρανίοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλιστα η μεταλλική πόρτα παρέμεινε στη θέση της, καθιστώντας αδιανόητο πως τραυματίστηκε θανάσιμα ο 22χρονος.

ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των συνθηκών θανάτου του 22χρονου, από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας και προκειμένου να υποβληθεί η δικογραφία στην Εισαγγελία, την ίδια ημέρα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έκθεση, ενώ με έγγραφο στην Διεύθυνση Πολεοδομίας Λάρισας ζητήθηκε να αποστείλει συνεργείο για αυτοψία, να αποφανθεί αν το κτίριο εμφανίζει πρόβλημα στατικότητας και δη στο υπόλοιπο τμήμα, να τους γνωρίσουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς και αν στο παρελθόν το κτίριο έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», 17 Μαρτίου 2022 η διεύθυνση πολεοδομίας απάντησε εγγράφως σωστά ερωτήματα του Α.Τ. Λάρισας, κάνοντας γνωστό για πρώτη φορά ότι το 2001 και το 2005 εκδόθηκαν άδειες κατεδάφισης της μονοκατοικίας στο όνομα του ιδιοκτήτη του ακινήτου, χωρίς ωστόσο να υλοποιηθούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την επισυναπτόμενη έκθεση αυτοψίας δεν διαπιστώνεται θέμα επικινδυνότητας συνολικά του κτιρίου, προκειμένου αυτό να κριθεί επικίνδυνο, πέρα από τις φθορές (σκουριές) στα υπόλοιπα και κιγκλιδώματα. Επισυνάπτεται επίσης έγγραφο, με το οποίο η διεύθυνση πολεοδομίας ζητά από τον ιδιοκτήτη εντός των επόμενων ημερών να προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης στον τόπο του δυστυχήματος και να κλείσει την επίμαχη πόρτα.

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ Η ΠΟΡΤΑ

Υπενθυμίζεται πως τις πρώτες ημέρες του δυστυχήματος η ΕΛ.ΑΣ. δεν καταφέρνει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου με βάση τα διαθέσιμα τηλεφωνικά στοιχεία του. Στις 17 Μαΐου, ωστόσο, η διεύθυνση πολεοδομίας του Δήμου Λαρισαίων επανέρχεται με νέο έγγραφο της στο Αστυνομικό Τμήμα, έγγραφο στο οποίο μηχανικός καταθέτει τεχνική έκθεση για την ζημιές αποκατάστασης. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν ανταποκρίνεται στις τηλεφωνικές αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ. (σ.σ. με βάση πάντα τα διαθέσιμα τηλεφωνικά στοιχεία), ωστόσο κάποιος δίνει εντολή σε μηχανικό να επισκευάσει την πόρτα, όπως και γίνεται στη συνέχεια.

Νωρίτερα και στις 2 Μαΐου το Α.Τ., Χανίων, μετά από αίτημα του Α.Τ. Λάρισας, λαμβάνει κατάθεση από τον πατέρα του 22χρονου, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- ζητά την ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου. Με την δικογραφία συμπληρωμένη πλέον (σ.σ. με την ιατροδικαστική έκθεση, λοιπά έγγραφα του Δήμου Λαρισαίων κ.α.) να υποβάλλεται τελικά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, η οποία αναμένεται να εξετάσει τις τυχόν αξιόποινες πράξεις και στην περίπτωση μάλιστα άσκηση δίωξης, σε βάρος ποίων.

Να σημειωθεί πως λίγο καιρό αργότερα ο πατέρας του φοιτητή βρέθηκε στη Λάρισα, όπου υπέστη τη βάσανο να παραλάβει τα ατομικά είδη του αδικοχαμένου του μοναχογιού.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)  

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Το άγαλμα που άφησε άφωνες τις υπηρεσίες του Δήμου στα Παλαιά Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Σοβαρό τροχαίο στο τρούλο στην Σκιαθο με τραυματισμό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Αυτός είναι ο 34χρονος που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι στο Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Απίστευτο περιστατικό σε ιερό ναό της Νέας Ιωνίας- Ιερέας απαγόρευσε ζευγάρι να μπει στο ναό επειδή …φορούσαν μάσκες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Έρχεται διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ και Τράπεζες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Βόλος- Μπήκε σε κατάστημα εστίασης για πότο.. και αφού ήπιε.. έβρισε και χτύπησε δύο γυναίκες υπαλλήλους γιατί δεν ήθελε να πληρώσει

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Αργυρός και Ρουβάς στο Πανθεσσαλικό στάδιο

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Μερομήνια: Πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας – Ποιοι θα είναι οι «σκληρότεροι» μήνες

Δημοφιλή