Connect with us

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Oι νέες άγνωστες καταθέσεις με τα SMS «ψυχολόγου» και συζυγοκτόνου

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Νέα μήνυση σε βάρος της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένης Μυλωνοπούλου, κατέθεσε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Υπενθυμίζεται ότι οι ψυχολόγοι είχαν ήδη υποβάλει μήνυση εις βάρος της «ψυχολόγου», ζητώντας της να καταθέσει έγγραφα (πτυχία, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κτλ.) για να αποδείξει την επαγγελματική της ιδιότητα.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε και έτσι εκπρόσωποι του Συλλόγου μετέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ασφάλεια Αττικής, στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων, για να καταθέσουν εκ νέου μήνυση για να φανεί αν η κ. Μυλωνοπούλου πληροί τις προϋποθέσεις για να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το STAR, ο Σύλλογος είχε αντιδράσει και στο θέμα της υπνοθεραπείας, καθώς δεν θεωρείται έγκριτη πρακτική που ασκείται από ψυχολόγους.

Oι άγνωστες καταθέσεις με τα SMS «ψυχολόγου» και συζυγοκτόνου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκύπτει από τις νέες και άγνωστες μέχρι σήμερα καταθέσεις που έδωσαν τόσο ο συζυγοκτόνος όσο και η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών ∆ικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το αν η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει διαπράξει το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση αλλά και εκείνο της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κ. Μυλωνοπούλου στην κατάθεση που έδωσε στις 8 Ιουνίου, το ζευγάρι έκανε περίπου δώδεκα συνεδρίες, μια φορά την εβδομάδα, από τα μέσα Νοεμβρίου 2020 και τα μέσα Ιανουαρίου 2021.

«Η Καρολάιν μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου, όπου έγραφε ότι είχε βοηθηθεί πάρα πολύ από τις συνεδρίες και θα ήθελε να διακόψει τις επισκέψεις της».

Η «ψυχολόγος» απάντησε με μήνυμα στον πιλότο στις αρχές Φεβρουαρίου 2021 και του τόνισε ότι θα έπρεπε να συνεχίσουν, ενώ και εκείνος συμφώνησε. Έκτοτε δεν είχαν ξανά οποιαδήποτε επαφή. Η συγκεκριμένη αναφορά από μέρους της κυρίας Μυλωνοπούλου γεννά πολλά ερωτήματα…

Ανοικτή γραμμή

Στη συνέχεια της κατάθεσής της η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας αναφέρθηκε και στις επαφές που είχε με τον συζυγοκτόνο μετά το στυγερό έγκλημα: «∆ύο μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν έστειλα γραπτό μήνυμα στον Αναγνωστόπουλο και του εξέφρασα τα συλλυπητήριά μου».

Η 57χρονη είπε ότι στη συνέχεια την κάλεσαν από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και κατέθεσε για τις επισκέψεις του ζευγαριού στο γραφείο της: «Μετά από λίγες ημέρες ξεκίνησαν διαρροές στον Τύπο ότι ‘‘η ψυχολόγος είναι το κλειδί στην υπόθεση και ο άσος στο μανίκι των αστυνομικών’’. Όταν πλέον διέρρευσε το όνομά μου στον Τύπο, με πήρε τηλέφωνο δημοσιογράφος (…) για να με ρωτήσει σχετικά με το ζευγάρι. Μεταξύ άλλων είπα ότι επρόκειτο για ένα καλό ζευγάρι, οι οποίοι έρχονταν πάντα μαζί με το παιδί τους. Ακόμη ότι η Καρολάιν ήταν ένα κορίτσι 20 ετών που είχε επωμιστεί μεγάλο βάρος, αλλά ο σύζυγός της ήταν πολύ υποστηρικτικός. Για τη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Αναγνωστόπουλος ενημερώθηκε από μένα και έδωσε τη συγκατάθεσή του».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και σε αυτήν την κατάθεση η Ελένη Μυλωνοπούλου μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον συζυγοκτόνο, εν αντιθέσει με αυτά που υποστήριξε η δικηγόρος της ότι τα στοιχεία που είχε αποκαλύψει ήταν επιβαρυντικά για τον δολοφόνο.

Τι είπε ο ίδιος ο συζυγοκτόνος για την σύμβουλο ψυχικής υγείας

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση αυτή λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 4 Ιουνίου.

Τότε, είχε πει ότι τις περισσότερες συνεδρίες τις έκανε η Καρολάιν μόνη της, αν και πάντα τη συνόδευε. «Όταν τελείωνε τη συνεδρία η Καρολάιν έμπαινα και εγώ στο γραφείο της Μυλωνοπούλου. Η εντύπωση που αποκόμισα από την επαφή με τη Μυλωνοπούλου ήταν ότι η Καρολάιν βοηθήθηκε όπως έδειχνε με τη συμπεριφορά της, πράγμα το οποίο έλεγε και η ίδια.»

Μετά τη δολοφονία της Καρολάιν – και ενώ τα ΜΜΕ ασχολούνταν έντονα με την υπόθεση της «ληστείας μετά φόνου» στα Γλυκά Νερά – ο δολοφόνος έλαβε γραπτό μήνυμα από τη Μυλωνοπούλου, που τον συλλυπούνταν για την απώλεια της συζύγου του.

«Μου είπε ακόμη ότι είναι ανυπόστατα όσα ακούγονται σχετικά με αυτή και ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τις φήμες», ανέφερε στην κατάθεσή του σύμφωνα με το «Μπαμ στο Ρεπορτάζ».

«Έκτοτε ξαναεπικοινώνησε μαζί μου αρκετές φορές και μου ζήτησε σε μία από τις επικοινωνίες μας αν θέλω να διαψεύσει δημόσια τις φήμες που γράφονταν για διάφορα υποτιθέμενα προβλήματα που έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας και αφορούσαν εμένα και τη σύζυγό μου.

Εγώ αρχικά συμβουλεύτηκα τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν και με συμβούλεψαν να μην ασχοληθώ καθόλου.

Μετά από περίπου δέκα ημέρες, με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι την πολιορκούσαν οι δημοσιογράφοι να κάνει μια δήλωση σχετικά με τη φύση των επισκέψεών μας. Μου είπε επίσης ότι ήδη είχε μιλήσει με μία δημοσιογράφο και με ρώτησε αν έχω πρόβλημα να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου που θα δημοσιεύονταν σε έντυπο. Εγώ της είπα να πει την αλήθεια.

Τελευταία φορά με πήρε τηλέφωνο σήμερα στις 18:00 και μου είπε ότι για τη λάσπη που δέχεται από τον Σύλλογο Ψυχολόγων και για όποιον άλλο στρέφεται εναντίον της απαξιωτικά για την επαγγελματική της ιδιότητα, θα κινηθεί νομικά. Μου τόνισε επίσης ότι το γραφείο της είναι νόμιμο και ασκεί τα καθήκοντά της νόμιμα ως ψυχολόγος».

Ο πιλότος είπε ότι έδιναν στη Μυλωνοπούλου 30 ευρώ το άτομο ανά επίσκεψη και συνολικά της έδωσε περίπου 350 ευρώ…

Σε ερώτηση αν κατά τις συνεδρίες που είχαν με την 57χρονη τούς είχε ρωτήσει για την περιουσιακή τους κατάσταση ή για κάποια τυχόν αγορά ή οικονομική συναλλαγή, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε: «Όχι, δεν μας είχε ρωτήσει ποτέ για κάτι τέτοιο. Ήξερε όμως από συζητήσεις που κάναμε ότι αναζητούσαμε οικόπεδο για να χτίσουμε μονοκατοικία».

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Δωρεά εξοπλισμού για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας στον Δήμο Σκιάθου από την Sea jets

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

(περισσότερα…)

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Προσλήψεις στον Δήμο Αλμυρού

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο Δήμος Αλμυρού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Παράλληλα, ο Δήμος Αλυμρού ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει στην πρόσλψη  με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δυο(2) μηνών για τις εξής ειδικότητες:

ΔΕ Οδηγών

ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων έργου

ΥΕ 16 Εργατών καθαριότητας

ΥΕ 16 Εργατών πρασίνου

Η ανακοίνωση για τις προσλήψεις για την καθαριότητα σχολικών μονάδων:

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων  στο Δήμο Αλμυρού, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α):

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Αριθμός 

ατόμων

Χρόνος απασχόλησης
Δήμος Αλμυρού Αλμυρός 

 

ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων 

 

   Μερικής απασχόλησης 

( 3 ώρες ημερησίως)

Πλήρους απασχόλησης 

(6,5 ώρες

ημερησίως)

Διδακτικό έτος 2022-2023
10 16

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ  ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

 

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καθορίζεται μεταξύ τους με τα ακόλουθα κριτήρια:

 

 1. α) ΕΜΠΕΙΡΙΑ μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020: (17 μονάδες ανά μήνα εμπειρίας)
Μήνες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Μονάδες 17 34 51 68 85 102 119 136 153 170

 

Και επιπλέον μία (1) μονάδα ανά μήνα για κάθε ανατεθείσα αίθουσα με ανώτατο όριο τις δέκα επτά (17) μονάδες

 

 

 

 

 

 

 

Αριθμός Αιθουσών 1 2 3 4 5 6 7 8 9 17
Μονάδες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 17

 

 

β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ από το διδακτικό έτος 2020-2021 και εξής:  (17 μονάδες ανά μήνα εμπειρίας)

 

Μήνες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Μονάδες 17 34 51 68 85 102 119 136 153 170

 

 • Ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση οε αντίστοιχη θέση του οικείουΔήμου και Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των οικείων υπηρεσιών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

 

 1. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ή ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (20 μονάδες και 10 μονάδες για κάθε τέκνο πέραν του τρίτου)
Αριθμός τέκνων 4 5 6 7 8 9 10
Μονάδες 30 40 50 60 70 80 90
 • υποψήφιος που είναι ταυτόχρονα πολύτεκνος και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, δικαιούται να κάνει χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δύο ιδιότητες. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση των παραπάνω κριτηρίων

 

 1. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ή ΤΕΚΝΟ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (15 μονάδες)
Αριθμός τέκνων 3
Μονάδες 15

υποψήφιος που είναι ταυτόχρονα τρίτεκνος και  τέκνο τρίτεκνης οικογένειας, δικαιούται να κάνει χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δύο ιδιότητες. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση των παραπάνω κριτηρίων

 

 1. ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ (5 μονάδες για καθένα από τα δύο πρώτα τέκνα και 10 μονάδες για κάθε επιπλέον τέκνο πέραν των δύο πρώτων)
αριθμός τέκνων 1 2 3
μονάδες 5 10 20

 

 

 1. ΜΟΝΟΓΟΝΕΑΣ ή ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (10 μονάδες για κάθε τέκνο)
αριθμός τέκνων 1 2 3
μονάδες 10 20 30
 • υποψήφιος που είναι ταυτόχρονα γονέας και τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, δικαιούται να κάνει χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δύο ιδιότητες. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση των παραπάνω κριτηρίων.

 

 1. ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΓΟΝΕΑ, ΤΕΚΝΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ Ή ΣΥΖΥΓΟΥ
Ποσοστό αναπηρίας 50%-59% 60%-66% 67%-69% 70% και άνω
μονάδες 10 12 15 17
 • Ο υποψήφιος, στο πρόσωπο του οποίου συντρέχουν περισσότερες από μία περιπτώσεις ατόμων, των οποίων ασκεί το δικαίωμα προστασίας, δικαιούται να κάνει χρήση  της προσφορότερης για τον ίδιο μοριοδότησης και πάντως μόνο μίας εξ αυτών.

 

 

 1. ΗΛΙΚΙΑ
Ηλικία Έως και 50 ετών Άνω των 50 ετών
μονάδες 10 20
 • Ανώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης ορίζεται το 67ο έτος συμπληρωμένο.

 

 

Ανάρτηση της ανακοίνωσης

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναρτάται στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου www.almyros-city.gr.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό 12869/08-08-2022και να την υποβάλουν  ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:  ef.giannouli@almiros.gr

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφήΑνυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Επισημαίνεται ότι: σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 γνωστό ως GDPR, που ετέθη σε εφαρμογή τον Μάιο 2018, καθιερώνεται ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ. Για το λόγο αυτό, η συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία πρόσληψης με την οικειοθελή υποβολή αίτησης με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά

 

 

προς τον Φορέα, συνεπάγεται τη συναίνεση του υποψηφίου για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και για την ασφαλή διατήρησή τους σε αρχείο (φυσικό ή ψηφιακό) για συγκεκριμένο σκοπό και για όσο χρόνο απαιτείται, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες πρόσληψης. Οι φορείς οφείλουν να προστατεύουν τα προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων από τυχόν υποκλοπή προκειμένου να επιτυγχάνεται η ασφαλής επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι υποψήφιοι διατηρούν το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσής τους ανά πάσα στιγμή και κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης προς το Φορέα.

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα ήτοι: από 09/08/2023 έως 23/08/2023

 

Κατάταξη υποψηφίων

Αφού η υπηρεσία μας  επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, σύμφωνα με τα βαθμολογούμενα κριτήρια που επικαλείται κάθε υποψήφιος, τους κατατάσσει βάσει των κριτηρίων. Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πραγματοποιείται ως εξής:

 1. Πρώτα απ΄ όλα οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες κατάταξης για τις θέσεις με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια(εμπειρία αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, αναπηρία, ηλικία)
 2. Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος εμπειρίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.

 

Ανάρτηση πινάκων και υποβολή αντιρρήσεων

Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε δέκα (10) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του δήμου., ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς  μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση : ef.giannouli@almiros.gr

Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας επιτυχόντων – προσληπτέων. Οι τελικοί πίνακες αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του δήμου.

Πρόσληψη

Το προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των τελικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων με απόφαση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου.

Προσληφθέντες που αποχωρούν πριν από την λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

 

ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ της παρούσας ανακοίνωσης αποτελούν:

α. Το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» που συμπληρώνουν και υποβάλλουν ηλεκτρονικά οι υποψήφιοι και

 β. το «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ για την πρόσληψη καθαριστών – καθαριστριών στις σχολικές μονάδες των Δήμων», το οποίο περιλαμβάνει: i) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης, σε συνδυασμό με επισημάνσεις σχετικά με τα προσόντα και τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων και ii) τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής.

 

Η ανακοίνωση για τις προσλήψεις:

Δείτε εδώ αναλυτικά

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

LIFESTYLE4 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Την Πέμπτη 4/8 στις 11 η απολογία του Υποδ.Πυροσβεστικής Δικηγόρος των ανηλίκων ο Σάκης Κοκκίνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού- Στην παραλία Σάρες κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Πέθανε ο 50χρονος Αριστείδης Βογιατζής από το Βόλο- Εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ

Δημοφιλή