Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Published

on

Spread the love

 

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν πλέον και οι εκπρόσωποι της Super League στις διοργανώσεις της UEFA έχουν μια καθαρή εικόνα γι’ αυτό που βρουν στο δρόμο τους.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αυτό το Σαββατοκύριακο (3-4/6) ήταν σημαντικό για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη, καθώς για τις τέσσερις αυτές ομάδες ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τις κληρώσεις που θα έχουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενόψει της συμμετοχής τους στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Όσον αφορά το “τριφύλλι”, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δύο πιθανούς αντιπάλους στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι αυτός, είναι σίγουρο ότι αν προκριθεί θα είναι ανίσχυρος. Η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε Ουκρανία και Βέλγιο έφερε στη δεύτερη την Ντνίπρο και την Γκενκ αντίστοιχα και μία από αυτές θα κληρωθεί με τους “πράσινους”.

Εκτός αυτού,  ο Παναθηναϊκός έμαθε και τον αντίπαλό του, σε περίπτωση που αποκλειστεί και συνεχίσει την πορεία του στο Europa League, αφού θα βρεθεί δεδομένα απέναντι στη Σλάβια Πράγας, στον ίδιο γύρο με τον Ολυμπιακό.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα αρχίσουν την πορεία τους από την τρίτη φάση, στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA και τη στιγμή αυτή, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κληρωθούν με την ελβετική Σερβέτ, ενώ στο κάδρο βρίσκονται τόσο η Ντίνπρο, όσο και η Γκενκ, αφού η αντίπαλός του θα προκύψει από τον γύρο του Champions League, στον οποίο συμμετέχει ο Παναθηναϊκός.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα είναι αμφότεροι στους ισχυρούς της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, με μία διαφορά όμως. Εφόσον προκριθούν, ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν θα αλλάξει στάτους, σε αντίθεση με τους “κίτρινους”, που θα γίνουν ανίσχυροι, κάτι που προφανώς δυσκολεύει αρκετά το έργο τους, για να βρεθούν στους ομίλους, αφού θα πρέπει να αποκλείσουν νωρίτερα κάποιες ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα.//ΜΠ.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

loading...
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Έκτακτο κλειστά τα σχολεία μέχρι την Τετάρτη 27/9

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Έκτακτο κλειστά τα σχολεία έως την Τετάρτη 27/9

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Κακοκαιρία Elias: Έσπασε ξανά ο Κραυσίδωνας – Πλημμυρίζουν σπίτια

MEDIA3 ημέρες ago

«Μάγισσα» – Χαμός με τις βρισιές. «Θα μου κλάσεις τον π@@τσο» στις 22:00 στην τηλεόραση; – NassosBlog – Celebrity News | Exclusives

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Λιμεναρχείο Βόλου: Στην ανατολική Μαγνησία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής την Τρίτη

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Κακοκαιρία Elias: Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Συναγερμός για Θεσσαλία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ημέρες ago

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ έχει χρυσή καρδιά»

ΘΕΣΣΑΛΙΑ5 ημέρες ago

Σοβαρό καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Σε συναγερμό η Θεσσαλία για το νέο κύμα κακοκαιρίας

VIDEO4 ημέρες ago

Αχιλλέας Μπέος: Για να καθαριστούν τα ρέματα του Βόλου θέλουμε 10 φαγάνες -Να υπάρχει &συντονισμός

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλή