Ο Σωτήρης Τσιόδρας παραμένει ο πιο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού σε ότι αφορά τους επιστημονικούς συμβούλους του κ. Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας, ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Οικονόμου ανέφερε κατά την έναρξη του briefing ότι η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για τη θνητότητα εντός και εκτός ΜΕΘ δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι τη δημοσιοποίησή της, ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε σχετικά αν ο κ. Τσιόδρας εξακολουθεί να είναι σύμβουλός του πρωθυπουργού από τη στιγμή του του είχε αποκρύψει στοιχεία μιας έρευνας.

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι ο κ. Τσιόδρας είναι ο πιο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού σε ότι αφορά τους επιστήμονες, προσθέτοντας με αιχμές κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση ούτε μια στιγμή δεν είχε υπονομεύσει τον κ. Τσιόδρα, σε αντίθεση με άλλους που αμφισβήτησαν το επιστημονικό κύρος και την αξιοπιστία του.

Διαβάστε επίσης: Θεόδωρος Λύτρας – Θα ήμασταν υπόλογοι αν δεν δίναμε τα στοιχεία σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις – Το ΕΣΥ χρειάζεται ενίσχυση

Διαβάστε επίσης: Μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για ΜΕΘ στην Ελλάδα – Θα είχαν σωθεί 1.500 ζωές αν είχε λιγότερη πίεση το ΕΣΥ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr