Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Στέλνουμε στην Ουκρανία οτιδήποτε δεν είναι απαραίτητο στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Για την αποστολή τεθωρακισμένων στην Ουκρανία αλλά και για τη θέση του πρωθυπουργού ότι δεν μπορεί να υπάρχουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, «που καταπατά το Διεθνές Δίκαιο κι βάλλει ευθέως κατά ενός κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με απειλές, προκλήσεις, λεονταρισμούς που δεν εδράζονται σε καμία βάση δικαίου» μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. Ειδικά για την τουρκική προκλητικότητα, υπογράμμισε πως «αποδομούμε αμέσως με επιχειρήματα, με βάση τη λογική, με βάση το Διεθνές Δίκαιο, με βάση τις Συνθήκες, όλον αυτό τον παραλογισμό και τους λεονταρισμούς της Άγκυρας και είμαστε πάντοτε σε εγρήγορση».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Υπήρξε απόφαση του ΚΥΣΕΑ

Αναφορικά με τη βοήθεια στην Ουκρανία, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «είναι μια απόφαση που εντάσσεται στην βασική επιλογή της χώρας να σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας» και επισήμανε: «Υπήρξε απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την αποστολή εκτός από ανθρωπιστική βοήθεια και εξοπλιστικού αμυντικού υλικού. Ό,τι έχουμε στείλει στην Ουκρανία μέχρι τώρα, εντάσσεται σε αυτή την απόφαση. Πρώτα από όλα, είναι ευθυγραμμισμένη με τις αρχές της εξωτερικής μας πολιτικής και αυτό με το οποίο κάνουν όλοι στην Ευρώπη. Και δεύτερον, στέλνουμε στην Ουκρανία οτιδήποτε δεν είναι απαραίτητο στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Οτιδήποτε στέλνουμε, που θα μπορούσε δυνητικά να χρησιμοποιηθεί, αλλά είναι πεπαλαιωμένο, αντικαθίσταται με πιο σύγχρονα όπλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτά τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, η χώρα τα έχει παραλάβει το 1992. Είναι παραγωγής, δηλαδή, 40-50 χρόνων. Επί της ουσίας είναι αδρανοποιημένα. Ταιριάζουν στις ανάγκες της Ουκρανίας, γιατί έχουν τέτοια ανταλλακτικά και μπορούν να τα αξιοποιήσουν. Και θα μας τα αντικαταστήσουν οι Γερμανοί με νέα σύγχρονα, τρεις-τέσσερις γενιές μπροστά. Άρα, έχουμε μια επωφελή για τη χώρα εξέλιξη».

Ο κ. Οικονόμου διευκρίνισε επίσης πως «πρώτα θα έρθουν τα σύγχρονα και μετά θα φύγουν αυτά» και τόνισε: «Άρα, έχουμε μια δυνατότητα εκσυγχρονισμού ενός υλικού, το οποίο είναι αναγκαίο στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αυτά που δίνουμε δεν απομειώνουν σε τίποτα τις επιχειρησιακές μας δυνατότητες, ίσα-ίσα τις αναβαθμίζουν. Η χώρα είναι συνεπής στην απόφαση που έχει πάρει μαζί με όλους τους εταίρους και τους συμμάχους της, εκτός από την ανθρωπιστική βοήθεια, εκτός από τα λόγια, να ενισχύει ουσιαστικά την προσπάθεια της Ουκρανίας να αντισταθεί στη βίαιη εισβολή της Ρωσίας. Η διαδικασία που γίνεται τώρα προκύπτει μετά από μια συνεννόηση των δύο Επιτελείων, δηλαδή του ελληνικού Επιτελείου της Εθνικής Άμυνας και του αντίστοιχου γερμανικού. Απασχόλησε λίγο τη συζήτηση μεταξύ των δύο ηγετών, του πρωθυπουργού και του καγκελάριου της Γερμανίας».

Προσέθεσε επίσης ότι «δεν προβλέπεται κάποια ειδική διαδικασία ενημέρωσης, με την έννοια ότι δεν είναι κάτι το οποίο απαιτεί κάποια νέα  θεσμική διαδικασία. Το ΚΥΣΕΑ έχει πάρει μια απόφαση διαρκείας. Οποιοσδήποτε θέλει να ενημερωθεί, προφανώς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα ενημερώσει. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι η χώρα εκσυγχρονίζει τον στόλο της σε ό,τι αφορά αυτά στα συγκεκριμένα οχήματα, αξιοποιώντας αυτήν την ευκαιρία. Και, βεβαίως, είμαστε συνεπείς σε μια βασική αρχή που έχουμε πάρει σε ό,τι αφορά στον πόλεμο της Ουκρανίας από την αρχή, ευθυγραμμισμένοι με τους εταίρους μας».

Δεν μπορεί να τηρούνται ίσες αποστάσεις από εταίρους και συμμάχους

«Είναι απόλυτη η θέση του πρωθυπουργού ότι δεν  μπορεί να υπάρχουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία που καταπατά το Διεθνές Δίκαιο και βάλλει ευθέως κατά ενός κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με απειλές, προκλήσεις, λεονταρισμούς που δεν εδράζονται σε καμία βάση δικαίου. Αυτή η θέση έχει διατυπωθεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ και στους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ήδη, υπάρχουν αντιδράσεις. Ο πρόεδρος Μακρόν, για παράδειγμα και μάλιστα χωρίς να ερωτηθεί, από μόνος του καταδίκασε την τουρκική προκλητικότητα. Ο γερουσιαστής Μενέντεζ στις ΗΠΑ ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος στο «ξεπάγωμα» των εξοπλιστικών της Τουρκίας. Στον Γερμανό καγκελάριο ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι δεν είναι δυνατόν η Γερμανία που είναι εταίρος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μην αντιλαμβάνεται ότι εδώ έχουμε την έξαρση αυτής της τουρκικής προκλητικότητας. Του έδειξε τα στοιχεία, του έδειξε τους χάρτες. Νομίζω ότι ο γερμανός καγκελάριος έδειχνε να αντιλαμβάνεται το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η Τουρκία και τις απειλές κατά της χώρας μας. Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι εμείς  δεν είμαστε ευχαριστημένοι με μια τακτική και με μια λογική ίσων αποστάσεων», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Η χώρα μας με αυτοπεποίθηση θα αντιμετωπίσει και αυτή τη φάση της τουρκικής προκλητικότητας

Για την τουρκική προκλητικότητα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε: «Έχουμε μια κλιμάκωση της έντασης από την πλευρά της Τουρκίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε αυτό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η χώρα μας με αυτοπεποίθηση θα αντιμετωπίσει και αυτή τη φάση της τουρκικής προκλητικότητας. Πρώτα απ’ όλα, διότι έχουμε δίκαιο. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Το Διεθνές Δίκαιο είναι με το μέρος μας. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που ο πλανήτης όλος επενδύει στο Διεθνές Δίκαιο με την τακτική που έχει αναλάβει απέναντι στη Ρωσία. Δεύτερον, διότι η χώρα μας έχει ισχυρές συμμαχίες και ισχυρές Συμφωνίες, που κατοχυρώνουν και έχουν αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τη γεωστρατηγική και γεωπολιτική της θέση. Και τρίτον, με βάση την επιλογή της κυβέρνησης να ενισχύσουμε εξοπλιστικά τη χώρα. Έχουμε ενισχύσει πάρα πολύ αποτελεσματικά και ουσιαστικά την αποτρεπτική μας ικανότητα. Αυτό το ξέρουν όλοι. Καταλαβαίνουν ότι μπορούμε σε όλα τα επίπεδα να είμαστε αποφασιστικοί. Παραμένουμε ψύχραιμοι. Ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν θα μπούμε σε ένα «πινγκ-πονγκ» δηλώσεων και προσωπικών χαρακτηρισμών. Δεν κάνει εξωτερική πολιτική έτσι η Ελλάδα. Την κάνει με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία».

Όπως τόνισε ο κ. Οικονόμου: «Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για όλα τα δεδομένα. Δεν μπορούμε να κάνουμε ερμηνεία των διαθέσεων του Τούρκου Προέδρου. Παρατηρούμε αυτήν την όξυνση. Παρατηρούμε, τις απαράδεκτες και παράλογες δηλώσεις, όπως αυτές του κ. Τσαβούσογλου πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Αποδομούμε αμέσως με επιχειρήματα, με βάση τη λογική, με βάση το Διεθνές Δίκαιο, με βάση τις Συνθήκες, όλον αυτό τον παραλογισμό και τους λεονταρισμούς της Άγκυρας και είμαστε πάντοτε σε εγρήγορση.

Τα αντανακλαστικά της χώρας είναι πάντοτε ενεργοποιημένα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά και άμεσα σε ό,τι αφορά στην κυριαρχία και στα κυριαρχικά μας δικαιώματα.  Η χώρα είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας».

Είναι εξωγενείς οι αιτίες για τις ανατιμήσεις και την άνοδο του πληθωρισμού

Ερωτώμενος για τις ανατιμήσεις και την άνοδο του πληθωρισμού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «είναι μια πάρα πολύ άσχημη και δυσάρεστη εικόνα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ολόκληρος ο κόσμος- αυτή είναι η πραγματικότητα» και σημείωσε: «Είναι εξωγενείς οι αιτίες. Φαίνεται αυτό αν κανείς διαβάσει και τους λόγους που εκτοξεύουν τον πληθωρισμό σε αυτό το επίπεδο. Το βασικό είναι το ενεργειακό και ό,τι αυτό συνεπάγεται και για άλλες κατηγορίες προϊόντων. Είναι αντιμέτωπος όλος ο πλανήτης, όλη η Ευρώπη, όλες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες με αυτό. Απέναντι σε αυτή την επίθεση στα εισοδήματα των νοικοκυριών -που δυσκολεύει χωρίς αμφιβολία τη ζωή των ανθρώπων- ακολουθούμε ένα συμπαγές και συνεκτικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην ενέργεια που ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζεται. Από 1ης Ιουλίου θα έχουμε και την αναστολή ουσιαστικά της ρήτρας αναπροσαρμογής».

Επισήμανε ότι «ο πληθωρισμός στη χώρα μας, όλη την περασμένη χρονιά ήταν εξαιρετικά χαμηλός- είχαμε φτάσει να έχουμε και αρνητικό πληθωρισμό και γι’ αυτό ο ρυθμός αύξησης φέτος  είναι κατά τι μεγαλύτερος απ’ ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες» και προσέθεσε: «Ο κόσμος δυσκολεύεται. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε σχεδόν μονοθεματικό το θέμα της ηλεκτρικής ενέργειας παντού. Αυτό ήταν το βασικότερο ζήτημα. Η κυβέρνηση με σχέδιο το μετρίασε, το αντιμετώπισε, στέκεται αποτελεσματικά στο πλευρό των ανθρώπων. Με τα καύσιμα προφανώς και υπάρχει ένα ζήτημα σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο εδώ. Έχουμε και εκεί κάνει κάποιες παρεμβάσεις σε ό,τι αφορά την επιδότηση της βενζίνης σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, ενώ υπάρχει η  επιδότηση στα διυλιστήρια και για το πετρέλαιο κίνησης. Παράλληλα, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε και τα όρια των δημοσιονομικών μας αντοχών. Δεν είναι οι πόροι ατελείωτοι.  Και δεν πρέπει κανείς να μπει στο στόχαστρο των αγορών».

«Έχουμε κάνει μια σειρά από παρεμβάσεις όχι μόνο σε ό,τι αφορά την αναχαίτιση της ακρίβειας. Για παράδειγμα αυξήσαμε  τον κατώτατο μισθό και μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ.  Όλοι πληρώνουμε πολύ λιγότερο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με το παρελθόν. Και αυτό είναι παραπάνω εισόδημα στις τσέπες των πολιτών», κατέληξε στη συνέντευξή του ο κ. Οικονόμου.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή για τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την περίοδο του του 2015, λέγοντας ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε τρεις φορές ψέματα στον ελληνικό λαό, προεκλογικά το 2014, στο δημοψήφισμα και στο τρίτο μνημόνιο.

Είπε ακόμη ότι οι ίδιες ερινύες κυνηγούν τόσο τον κ. Τσίπρα όσο και τον κ. Βαρουφάκη για το καταστροφικό εξάμηνο του 2015.

«Αν ήταν χρεοκοπημένη η χώρα το 2014 γιατί τάξατε στους Έλληνες όσα τάξατε; Γατί είπατε τέτοια ψέματα που ο λαός δεν έχει ξεχάσει; Όταν κλείσατε τις τράπεζες, οδηγήσατε τον λαό στην κάλπη να πει ένα ‘όχι’, που κανείς δεν κατάλαβε τι ήταν, και να κάνετε μια εμβληματική κωλοτούμπα λίγο αργότερα και να συμφωνήσετε για το τρίτο μνημόνιο» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Γιατί από όλα αυτά είστε υπερήφανος, κ. Τσίπρα; Επειδή είπατε ψέματα τρεις φορές;» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Για την αναφορά Τσίπρα περί Βατερλώ στην ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο, ο πρωθυπουργός παρουσίασε φωτογραφία από ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι στη δική του ομιλία ήταν «τρεις κι ο κούκος».

Η δευτερολογία του Κ. Μητσοτάκη

Τσίπρας: «Σταματήστε να μαδάτε τη μαργαρίτα, δηλώστε ότι θα γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο»

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τον κατηγόρησε ότι «παίζει εν ου παικτοίς με τα πάντα, τα εθνικά θέματα, τους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη, την κοινωνία, την αλήθεια και βέβαια με τις εκλογές». Του ζήτησε να αφήσει τα «ήξεις αφίξεις» και σήμερα «να δώσει επιτέλους εξηγήσεις και απαντήσεις», καθώς «έχει καταφέρει από μόνος του να αποτελεί παράγοντα πολιτικής αστάθειας».

«Η κοινωνία δεν σας αντέχει άλλο κ. Μητσοτάκη. Τρία χρόνια αρκετά. Δεν θα γίνουνε εφτά», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζοντας ότι «το δίλημμα της κάλπης όποτε κι αν τη στήσετε θα είναι: Πολιτική αλλαγή και ο εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος». Δήλωσε απολύτως βέβαιος για το ποια θα είναι η απάντηση. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να «σταματήσει να μαδά τη μαργαρίτα» και να δηλώσει σήμερα ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές το Σεπτέμβριο, «και ελάτε να συνεννοηθούμε, όπως αρμόζει σε κάθε δημοκρατική πολιτεία, για τους όρους και τους δημοκρατικούς κανόνες της εκλογικής αναμέτρησης». «Δώστε δημοκρατική διέξοδο», τόνισε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Είπε ότι η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία «έχει γίνει αντικείμενο στοιχημάτων στο καζίνο του καθεστώτος τού» κ. Μητσοτάκη, ότι οι υπουργοί ασχολούνται μόνο με τον προεκλογικό αγώνα τους, και ζήτησε να μπει τέλος στις φήμες, τα παιχνίδια εντυπώσεων, τις διαρροές και να υπάρξει «καθαρό πεδίο και μίνιμουμ συνεννόηση, που απαιτείται σε μια περίοδο που είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τα εθνικά μας θέματα». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θύμισε ότι ζητά εκλογές εδώ και έξι μήνες, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι η χώρα οδηγείται «σε βαθύ αδιέξοδο» από τις πολιτικές της και «αποδεικνύεται μεγεθυντής και πολλαπλασιαστής της κρίσης».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολικό λίφτινγκ σε 18 σχολεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της πρότασης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στο πρόγραμμα «Α. Τρίτσης», για ολική αναβάθμιση σχολικών μονάδων στο Δήμο αλλά και αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα έχει στη διάθεση του 2.164.000,52 ευρώ συνολικά για να αναβαθμίσει χώρους που θεωρούνται κρίσιμες υποδομές για κάθε Δήμο. 

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η πρόταση του Δήμου που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών αποτελείται από τρία (3) υποέργα:

1. «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας» με τη δημιουργία δύο (2) γηπέδων padel», εντός διαμορφωμένου/περιφραγμένου χώρου, συμβάλλοντας στην αξιοποίηση του υπάρχοντος χώρου και τη γενικότερη αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου (94.302,00 €).

2. «Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παπάγου – Χολαργού», το οποίο αφορά σε εργασίες συντηρήσεων και επισκευών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων σε συνολικά δέκα (10) νηπιαγωγεία και οκτώ (8) δημοτικά σχολεία του Δήμου (1.110.039,68 €):

– 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο Νηπιαγωγείο Χολαργού

– 1ο, 2ο, 3ο Νηπιαγωγείο Παπάγου και Παράρτημα 1ου Νηπιαγωγείου Παπάγου

– 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού – 1ο, 2ο, 3ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου

3. «Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παπάγου – Χολαργού», το οποίο αφορά σε εργασίες συντηρήσεων και επισκευών σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων σε συνολικά πέντε (5) σχολικά κτίρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου (991.960,84):

– 1ο Γυμνάσιο Παπάγου

– 1ο Λύκειο Παπάγου

– 1ο, 2ο Γυμνάσιο Χολαργού – 2ο Λύκειο Χολαργού

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή