Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Το πλαφόν στις τιμές ενέργειας δεν θα έχει αποτέλεσμα

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Αρνητικός ως προς την πιθανότητα επιβολής πλαφόν στις τιμές της ενέργειας εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Μελετάμε ό,τι μπορεί να είναι, όσο πιο αποτελεσματικό γίνεται. Εάν είναι να βάλουμε πλαφόν στις τιμές της ενέργειας και αυτά τα λεφτά να κληθούμε να τα πάρουμε πίσω από τους φορολογούμενους – γιατί κάπως θα πρέπει να επιχορηγήσουμε τη διαφορά, γιατί η χώρα μας δεν είναι παραγωγός φυσικού αερίου, που αυτό παίζει το βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της τιμής της ενέργειας – είναι ένα μέτρο που δεν θα έχει αποτέλεσμα» υποστήριξε ο κ. Οικονόμου σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Κατά τον ίδιο, η κυβέρνηση, αντί «να ισοφαρίσει με ένα πλαφόν, δίνει απευθείας αυτήν την επιδότηση στον καταναλωτή». «Εάν βάζαμε πλαφόν, ενδεχομένως να μην βλέπαμε αυτής της έκτασης την έκπτωση, που βλέπουμε στους λογαριασμούς τώρα. Ο καλύτερος τρόπος να ενισχύεις, είναι να δίνεις απευθείας χρήματα στους ανθρώπους και κυρίως σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη» συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα πιθανό πλαφόν θα είχε σημασία «στην τιμή χονδρεμπορικής, γιατί εκεί θα άλλαζε εντελώς το ράλι τιμών σε διεθνές επίπεδο. Αυτό μπορεί να γίνει σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να μπει πλαφόν στη χονδρεμπορική, εκεί που διαμορφώνονται οι τιμές διεθνώς».

«Εάν βάλεις πλαφόν σε έναν συντελεστή παραγωγής του ρεύματος, στην ουσία θα πρέπει να έρθεις να χρηματοδοτήσεις κάτι άλλο. Άρα, μειώνονται τα χρήματα που μπαίνουν στον λογαριασμό, από τον οποίο τα μοιράζει η κυβέρνηση στους καταναλωτές».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ελλάδα και Κίνα: Από τους αρχαίους πολιτισμούς στη σύγχρονη εταιρική σχέση» – 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Την ετοιμότητα της Κίνας να συνεργαστεί με την Ελλάδα για την προώθηση της ολοκληρωμένης στρατηγικής εταιρικής σχέσης των δύο χωρών σε νέο υψηλότερο επίπεδο, εξέφρασε ο Κινέζος πρέσβης, Σιάο Τζουντσένγκ. Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρεσβευτής της Κίνας στην Ελλάδα δήλωσε πως προσβλέπει να συνεργαστεί, «για να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, ώστε η στενότερη ολοκληρωμένη στρατηγική εταιρική σχέση να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη των δύο χωρών και να ωφελήσει τους δύο λαούς».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε στο Συμπόσιο «Ελλάδα και Κίνα: Από τους αρχαίους πολιτισμούς στη σύγχρονη εταιρική σχέση», που διοργάνωσε το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Κίνας και της Ελλάδας, ο Σιάο Τζουντσένγκ είπε ότι στη νέα εποχή, «για να αξιοποιήσουμε νέες ευκαιρίες και να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις, πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τρεις αρχές:

»Πρώτον, πρέπει να σεβόμαστε και να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, πράγμα που σημαίνει να σεβόμαστε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στην επιλογή του δικού μας αναπτυξιακού δρόμου και στη διατήρηση της επικοινωνίας και του συντονισμού σχετικά με τις ανησυχίες του άλλου.

»Δεύτερον, πρέπει να επιδιώξουμε αμοιβαία επωφελή συνεργασία, η οποία μας καλεί να ευθυγραμμίσουμε την πρωτοβουλία ‘Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος’ με το σχέδιο ‘Greece 2.0’ και να επεκτείνουμε τη διμερή συνεργασία σε τομείς όπως η ναυτιλία, η ενέργεια, οι υποδομές, πράσινη και ψηφιακή οικονομία.

»Τρίτον, πρέπει να προχωρήσουμε στην αμοιβαία μάθηση, η οποία περιλαμβάνει διαλόγους μεταξύ πολιτισμών και ανταλλαγές μεταξύ των λαών, ιδίως εμβάθυνση της συνεργασίας στην εκπαίδευση, τη νεολαία, τον τουρισμό και άλλους τομείς, και να καλλιεργήσουμε περισσότερες νέες δυνάμεις της φιλίας Ελλάδας-Κίνας».

Κατά την ομιλία του, ο Κινέζος πρέσβης διέτρεξε τους σημαντικούς σταθμούς της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας, από τη στιγμή σύναψης διπλωματικών σχέσεων.

Όπως τόνισε, «στις 5 Ιουνίου 1972, η Κίνα και η Ελλάδα συνήψαν διπλωματικές σχέσεις, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο φιλικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, σηματοδοτώντας μια νέα ιστορική αφετηρία για δύο αρχαίους πολιτισμούς από την Ανατολή και τη Δύση, να ενώσουν τα χέρια και να προχωρήσουν. Τα τελευταία 50 χρόνια, οι δύο χώρες όλο και περισσότερο ενισχύουν την αμοιβαία πολιτική εμπιστοσύνη, δίνοντας το παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης και επωφελούς συνεργασίας μεταξύ διαφορετικών χωρών και πολιτισμών».

Και προσέθεσε ότι το 2006, η Κίνα και η Ελλάδα καθιέρωσαν την ολοκληρωμένη στρατηγική εταιρική σχέση, ενώ το 2018, οι δύο κυβερνήσεις υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης για την από κοινού οικοδόμηση της πρωτοβουλίας «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος». Επιπλέον, το 2019, η Ελλάδα εντάχθηκε στη Συνεργασία Κίνας-χωρών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ενώ υπενθύμισε ότι το Νοέμβριο του 2019, ο Πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, πραγματοποίησε μια επιτυχημένη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις σχέσεις διμερείς μας σχέσεις.

Ανεξάρτητα από το πώς αλλάζουν οι διεθνείς συνθήκες, σημείωσε ο Κινέζος πρέσβης στην Ελλάδα, «οι δύο χώρες πάντα σέβονταν, καταλάβαιναν, εμπιστεύονταν και υποστήριζαν η μία την άλλη, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούσαν βασικά συμφέροντα και κύριες ανησυχίες. Μέσω αυτών των κοινών προσπαθειών, οι δύο χώρες μας εμπλουτίζουν και διευρύνουν συνεχώς την ολοκληρωμένη στρατηγική μας συνεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, ο Σιάο Τζουντσένγκ διαπίστωσε ότι τα τελευταία 50 χρόνια, η αμοιβαία επωφελής συνεργασία Κίνας-Ελλάδας διευρύνεται συνεχώς και διεμήνυσε πως η Ελλάδα είναι σημαντικός εταίρος της Κίνας στην ΕΕ. Προσέθεσε ότι τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος», οι δύο χώρες έχουν πραγματοποιήσει αμοιβαία επωφελή συνεργασία σε τομείς όπως οι μεταφορές, η ενέργεια, οι επικοινωνίες και τα χρηματοοικονομικά και έχουν επιτύχει καρποφόρα αποτελέσματα.

Με την επίκληση κινεζικών στατιστικών στοιχείων, ανέφερε πως ο όγκος του διμερούς εμπορίου ξεπέρασε τα 10 δισ. δολάρια ΗΠΑ για πρώτη φορά το 2021 και η Ελλάδα έχει γίνει ο τέταρτος μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Κίνας μεταξύ των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ενώ η Κίνα είναι ο τρίτος μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας και ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος εκτός ΕΕ.

Ειδική αναφορά έκανε ο Κινέζος πρέσβης στο Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Κίνας-Ελλάδας, τονίζοντας πως η ενεργή συμμετοχή που έχει προσελκύσει, καταδεικνύει τον νέο δυναμισμό της παραδοσιακής φιλίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Forbes: Πώς μια απόφαση των ΗΠΑ θα κρίνει τη «μάχη των αιθέρων» Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο στα μέσα Μαΐου για να υποστηρίξει την απόκτηση αεροσκαφών πέμπτης γενιάς F-35 Lightning II stealth από την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα προέτρεψε την κυβέρνηση των ΗΠΑ να ταχθεί κατά της πώλησης στην Τουρκία πρόσθετων εκσυγχρονισμένων F-16 και της αναβάθμισης του στόλου της.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

To Forbes εκτιμά ότι, αν η Άγκυρα δεν λάβει αυτή την αναβάθμιση, τότε η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (HAF) θα μπορούσε να γίνει τεχνολογικά ανώτερη από την αντίπαλό της, την Τουρκική, μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

«Θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία για την απόκτηση μιας μοίρας αεροσκαφών F-35 και ελπίζουμε να μπορέσουμε να προσθέσουμε αυτό το φανταστικό αεροπλάνο στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία πριν από το τέλος αυτής της δεκαετίας» δήλωσε ο έλληνας πρωθυπουργός στον Λευκό Οίκο.

Την επόμενη μέρα, στις 17 Μαΐου, σε μια ομιλία του στο Κογκρέσο, ο Κυρ. Μητσοτάκης αναφερόταν ξεκάθαρα στην προτεινόμενη συμφωνία για τα F-16 με την Τουρκία, λέγοντας: «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται το ΝΑΤΟ σε μια εποχή που η εστίασή μας είναι να βοηθήσουμε να νικήσουμε τη ρωσική επιθετικότητα είναι μιαν άλλη πηγή αστάθειας στη νοτιοανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ. Και σας ζητώ να το λάβετε υπ’ όψιν όταν θα πάρετε αποφάσεις περί αμυντικών προμηθειών σχετικά με την ανατολική Μεσόγειο».

Ενοχλημένος ο Ερντογάν

Έξαλλος αντέδρασε ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Είχαμε συμφωνήσει να μην συμπεριλάβουμε τρίτες χώρες στη διαμάχη μας μαζί του», είπε ο Ερντογάν στις 23 Μαΐου. «Παρόλα αυτά, την περασμένη εβδομάδα, είχε μια επίσκεψη στις ΗΠΑ και μίλησε στο Κογκρέσο και τις προειδοποίησε να μην δώσουν F-16 σε εμάς».

«Δεν υπάρχει πια για μένα» πρόσθεσε. «Δεν θα συμφωνήσω ποτέ να συναντηθώ μαζί του. Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με αξιότιμους πολιτικούς».

Το ξέσπασμα του Ερντογάν δεν ήταν καθόλου έκπληξη. Από τότε που η Τουρκία αποκλείστηκε από το πρόγραμμα F-35 Joint Strike Fighter και της απαγορεύτηκε να αγοράσει οποιοδήποτε από αυτά τα αεριωθούμενα αεροσκάφη το 2019, μετά την απόκτηση προηγμένων πυραυλικών συστημάτων αεράμυνας S-400 από τη Ρωσία, το μέλλον της αεροπορίας της, όσον αφορά στη διατήρηση της ισχύος της, γίνεται μάλλον ολοένα και πιο αβέβαιο.

Τα F-16 της Τουρκίας αποτελούν εδώ και καιρό τη ραχοκοκαλιά της πολεμικής αεροπορίας της, αλλά σταδιακά γερνούν και, ειδικά στην περίπτωση των μοντέλων Block 30, γίνονται όλο και πιο απαρχαιωμένα.

Η Τουρκία το ξέρει αυτό. Τον Οκτώβριο του 2021, ζήτησε να αγοράσει 40 ολοκαίνουργια Block 70/72 F-16, το πιο πρόσφατο και πιο προηγμένο μοντέλο, μαζί με 80 κιτ αναβάθμισης για τα υπάρχοντα τζετ της, σε μια συμφωνία αξίας περίπου 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εξασφάλιση μιας τέτοιας συμφωνίας είναι απαραίτητη για να διατηρηθούν λειτουργικά και ενημερωμένα τα F-16 της Τουρκίας για την επόμενη δεκαετία έως ότου η Άγκυρα αρχίσει σταδιακά να τα αντικαθιστά.

Η «μάχη» των εξοπλιστικών

Εάν οι προσπάθειες του Μητσοτάκη να πείσει την Ουάσιγκτον να απορρίψει αυτή τη συμφωνία είναι επιτυχείς, η Τουρκία θα μπορούσε να μείνει με έναν στόλο F-16 που θα ήταν απελπιστικά ξεπερασμένος από τα πολύ πιο προηγμένα μαχητικά του δυτικού γείτονα της μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Αυτή η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει. Η Ελλάδα έχει ήδη λάβει έγκριση για την αναβάθμιση 84 F-16 της στη διαμόρφωση Block 72 Viper. Το πρώτο HAF F-16 που αναβαθμίστηκε σε αυτό το πρότυπο έκανε την παρθενική του πτήση τον Ιανουάριο του 2021. Η Lockheed Martin αναμένει ότι το πρόγραμμα αναβάθμισης θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου 2027, κάτι που θα δώσει στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία «τα πιο προηγμένα F-16 στην Ευρώπη».

Η Γαλλία αναβαθμίζει, επίσης, τον υποστηρικτικό στόλο Mirage 2000 της Ελλάδας και η Αθήνα προμηθεύεται ένα στόλο τουλάχιστον 24 4,5 γενιάς Dassault Rafale jet του τελευταίου προτύπου F3R, τα οποία είναι πιο προηγμένα από οποιοδήποτε τζετ στο τουρκικό οπλοστάσιο. Η Ελλάδα παρέλαβε ήδη έξι Rafales τον Ιανουάριο. Η προσθήκη μιας μοίρας περίπου 18-24 αεροσκαφών F-35 σε αυτόν τον τρομερό στόλο μέχρι το τέλος της δεκαετίας θα μπορούσε να αλλάξει δραστικά την ισορροπία της αεροπορικής δύναμης πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος με άνευ προηγουμένου τρόπο.

Το Κογκρέσο είχε ήδη μπλοκάρει κρυφά τις πωλήσεις όπλων στην Τουρκία από το 2018 για το ζήτημα των S-400 και άλλες διαφωνίες με την τουρκική πολιτική υπό τον Ερντογάν. Ωστόσο, ο Τζο Μπάιντεν έδειξε ότι θα υποστηρίξει εκ μέρους της Τουρκίας την πώληση των F-16. Τον Μάιο, αναφέρθηκε ότι η κυβέρνηση ζήτησε ανεπίσημα την έγκριση του Κογκρέσου για την πώληση των πυραύλων αέρος-αέρος AIM-120 AMRAAM και AIM-9 Sidewinder για τουρκικά F-16. Ενώ αυτή η πολύ μικρότερη συμφωνία, που εκτιμάται ότι ήταν περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια, ήταν ξεχωριστή από το αίτημα της Τουρκίας για επιπλέον F-16 και αναβαθμίσεις, η έγκρισή της θα μπορούσε να σηματοδοτήσει πιθανή υποστήριξη για αυτή τη συμφωνία και μελλοντικά τουρκικά αιτήματα.

Ενώ η Τουρκία κέρδισε κάποιους πόντους στην Ουάσιγκτον μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η πιο πρόσφατη αντίθεση του Ερντογάν για ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και οι ταυτόχρονες απειλές του να ξεκινήσει επιχείρηση κατά των συμμάχων των ΗΠΑ κουρδικών δυνάμεων στη βόρεια Συρία, θα μπορούσαν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Ομοίως, οποιαδήποτε σκληρή προσπάθεια εξαγωγής συμβιβασμών (όπως η αποδοχή της εισδοχής αυτών των σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ με αντάλλαγμα τα F-16 ή το πράσινο φως για επίθεση στους Κούρδους της Συρίας) θα μπορούσε να αποτύχει και να αλλάξει την ήδη ευρέως διαδεδομένη άποψη στην Ουάσιγκτον ότι η Τουρκία είναι μια χρόνια αναξιόπιστος σύμμαχος όσο ο Ερντογάν είναι στο τιμόνι.

Ακόμα κι αν η Τουρκία κερδίσει τελικά την έγκριση για τη συμφωνία για τα F-16, πιθανότατα θα χρειαστεί τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο μισό αυτής της δεκαετίας για να παραλάβει πλήρως τα νέα τζετ και να αναβαθμίσει πλήρως τα 80 υπάρχοντα. Και μέχρι τότε, αυτά τα 120 F-16, τα πιο προηγμένα τζετ στην Τουρκική Πολεμική Αεροπορία, πιθανότατα θα βρεθούν απέναντι σε 84 ισοδύναμα F-16 στο HAF που θα συμπληρώσουν τουλάχιστον 24 Rafales και πιθανώς και 24 F-35.

Σε αυτό το σενάριο, η Ελλάδα θα είχε 134 μαχητικά που θα μπορούσαν ποιοτικά και ποσοτικά να ξεπεράσουν τα 120 καλύτερα τζετ της Τουρκίας. Και αυτό θα ήταν το καλύτερο σενάριο για την Άγκυρα.

Πηγή: Forbes

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ3 λεπτά ago

Pac-Man: Ο «βασιλιάς» των arcade παιχνιδιών

VIDEO7 λεπτά ago

Λάρισα: Εργάτες γης ζήτησαν αύξηση σε ημερομίσθια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 λεπτά ago

«Ελλάδα και Κίνα: Από τους αρχαίους πολιτισμούς στη σύγχρονη εταιρική σχέση» – 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων

ΕΛΛΑΔΑ9 λεπτά ago

Αναγόρευση της Ξένιας Καλογεροπούλου σε επίτιμη διδάκτορα

OIKONOMIA16 λεπτά ago

Ρωσία: Σχέδιο για διεθνείς συναλλαγές με κρυπτονομίσματα κόντρα στις κυρώσεις

ΚΟΣΜΟΣ17 λεπτά ago

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πρόσωπο – έκπληξη που ετοιμάζει ο Πούτιν για τη διαδοχή του

LIFESTYLE21 λεπτά ago

Η Κένταλ Τζένερ δεν τα παρατά

VIDEO26 λεπτά ago

Λάρισα: Διάλεξη Γάλλου επιγραφολόγου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ27 λεπτά ago

Forbes: Πώς μια απόφαση των ΗΠΑ θα κρίνει τη «μάχη των αιθέρων» Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο

ΕΛΛΑΔΑ28 λεπτά ago

Δίκη Φιλιππίδη: Τι είπε η δεύτερη μάρτυρας κατηγορίας που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στο θέατρο Μουσούρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ10 ώρες ago

Τον δρόμο της φυλακής θα πάρει ένας 54χρονος Σκιαθίτης νταής, για απειλές, ενδοοικογενειακή βλάβη σε ανίκανο άτομο και φθορές

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Θλίψη στο Βόλο: Έφυγε ο Χρήστος Δημητρίου

πάρτι
ΜΑΓΝΗΣΙΑ10 ώρες ago

Στο νοσοκομείο 10 άτομα μετά το πάρτι των Μηχανολόγων

Δημοφιλή