LIFESTYLE
Όλγα Κεφαλογιάννη: Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα [vid]


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για τον γάμο της, την εγκυμοσύνη της και το ευλόγημα όπως το χαρακτηρίζει της μητρότητας μίλησε για πρώτη φορά η Όλγα Κεφαλογιάννη στο MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η βουλευτής και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας παντρέυτηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα στις Σπέτσες υπό άκρα μυστικότητα και περιμένουν τώρα τα δίδυμα παιδάκια τους.
«Αυτό που χαρακτηρίζει τα τελευταία δύο χρόνια είναι η ανατροπή. Οι ανατροπές στη ζωή έρχονται και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τις αρπάξεις, πολλές φορές περνάνε από μπροστά μας πράγματα που ίσως από φόβο δεν τολμάμε», είπε αρχικά η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία στη συνέχεια μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της και αποκάλυψε πως εκείνος αγνοούσε την ιδιότητά της επαγγελματικά.
Η γνωριμία με τον σύζυγό της – Ο θαυμασμός της για εκείνον και ο γάμος
«Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ως τώρα έχει πάει καλά. Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα, άρα κάναμε έναν πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα ότι μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερα έτσι. Αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί άνθρωποι που πραγματικά αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ένιωσα ότι ήταν ένα γεγονός με αξία και ιδιαίτερο συμβολισμό».
«Πρωτογνώρισα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Και η μουσική και τα τραγούδια του. Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αυθόρμητη να του πω “πόσο σε θαυμάζω”, βέβαια αυτός δεν ήξερε τι κάνω εγώ, γύρισε και μου είπε “εσύ με τι ασχολείσαι;”».
Η εγκυμοσύνη – Τα δίδυμα και το ευλόγημα της μητρότητας
«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα θέλαν να βιώσουν την μητρότητα και έχουν λόγους που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αύτη. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει και πλέον η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ. Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη, γιατί κάτι που είχα βγάλει από το μυαλό μου ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ, το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες “ας το αφήσω”. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε: «Τα ανίψια μου έχουν χαρεί πάρα πολύ, σκέφτονται πως θα λειτουργήσουν ως ξαδερφάκια. Οι αδερφές μου και η μητέρα μου… το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν θα το άλλαζα με τίποτα».
«Το να μιλήσω για την εγκυμοσύνη το είχα σκεφτεί, αλλά χωρίς να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα είναι αγοράκι και κοριτσάκι», ανέφερε αποκαλύπτοντας το φύλο των παιδιών.
«Σε προσωπικό επίπεδο προετοιμάζομαι, είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που την είχα βγάλει από το μυαλό μου και είναι συγκλονιστικό που ευλογήθηκα να το ζήσω. Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα», είπε η κα Κεφαλογιάννη ερωτηθείσα για τα πλάνα της τους επόμενους μήνες.
Ακολουθεί βίντεο:

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIFESTYLE
Ο Φέντεζ ποζάρει με το μαγιό του Μπόρατ


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Μαζί με τον καλό του φίλο Λουίς Σαλ, ο δημοφιλής Ιταλός ράπερ και σύζυγος της Κίαρα Φεράνι δεν δίστασε να αναρτήσει μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο, όπου διακωμωδούν και μιμούνται τον θρυλικό χαρακτήρα.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι ακόλουθοι του Φέντεζ έσπευσαν να σχολιάσουν τη δημοσίευση με χιούμορ γράφοντας: «Θέλουμε να δούμε και την πλάτη» ενώ άλλοι τόνισαν το γέλιο που τους προκάλεσαν οι εικόνες αφήνοντας μια σειρά από emoji.
Ωστόσο κάποιοι άλλοι από τους ακολούθους του τραγουδιστή έδειξαν να δυσανασχετούν με τη δημοσίευση του ράπερ και σχολίασαν έντονα και αρνητικά τον ρόλο του, ως πατέρα.
Ο ίδιος στη λεζάντα της δημοσίευσής του σημείωσε τη φράση «Οικογενειακές παραδόσεις».
Δείτε τη δημοσίευση:

Ειδήσεις σήμερα:
Πνιγμός λουόμενου στη Βάρκιζα
Κορυφώνεται σήμερα το κύμα καύσωνα – Πού αναμένονται 40αρια
Aγνώριστη η Τζούλιαν Μουρ στην τελευταία της φωτογραφία

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
LIFESTYLE
Οι διακοπές του ζεύγους Prada στην Ύδρα


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το διάσημο ζευγάρι του δημοφιλούς οίκου τράβηξαν τα βλέμματα, κατά τη διάρκεια μιας απογευματινής βόλτας, περπατώντας στα σοκάκια του νησιού. Ντυμένοι απλά και φορώντας λευκά μπλουζάκια απόλαυσαν το απόγευμά τους.
Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγος της, ο οποίος είναι ο συν-διεθύνων σύμβουλος της αυτοκρατορίας Prada, επέλεξαν την Ελλάδα για τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές, η οποία κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος διεθνών προσώπων.
Δείτε τη φωτογραφία:
Η Μιούτσια Πράντα γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 10 Μαΐου 1948. Η μητέρα της Λουίζα ήταν κόρη του ιδρυτή της εταιρείας Μάριο Πράντα και ο πατέρας της Λουίτζι Μπιάνκι, ασχολιόταν με τη ναυτιλία.
Ο Πατρίτσιο Μπερτέλι γνώρισε τη Μιούτσια το 1977, την ίδια χρονιά που εκείνη και τα αδέρφια της Αλμπέρτο και Μαρίνα κληρονόμησαν την επιχείρηση. Ο Μπερτέλι, ο οποίος διατηρούσε μια εταιρεία πολυτελών δερμάτων, εντάχθηκε στην Prada ένα χρόνο αργότερα.
Ειδήσεις σήμερα:
Πνιγμός λουόμενου στη Βάρκιζα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
COVER STORY2 ημέρες ago
Σοκ Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στην Σκιαθο
-
COVER STORY1 ημέρα ago
Άφησε την τελευταία του πνοή σε παραλία της Σκιάθου Βρετανός τουρίστας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Έφυγε από τη ζωή ο Βολιώτης οφθαλμίατρος και λογοτέχνης Ευάγγελος Ευαγγελίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Θλίψη στον Βόλο: Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γιάννης Αρβανιτογιάννης
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σοκ στα Λεχώνια – Άνδρας απαγχονίστηκε στην αυλή του σπιτιού του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Μικροσεισμός «καλημέρισε» τους Βολιώτες – Που ήταν το επίκεντρό του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πλημμύρησε ο Βόλος απο το μπουρίνι εικόνες καταστροφής
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Βόλος: Στο Ψυχιατρείο ο 36χρονος που πετούσε πέτρες σε γείτονες και τους απειλούσε με μαχαίρι