ΕΛΛΑΔΑ
Ομηρία στο κέντρο της Αθήνας – Συγκλονίζουν μαρτυρίες των γειτόνων-«Την χτύπαγε»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ένα απίστευτο περιστατικό ομηρίας με άρωμα έμφυλης βίας διαδραματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας «ποδαρικό» για το 2022.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όταν νεαρός εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στο Γαλάτσι και υπό την απειλή όπλου την ανάγκασε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα.
Η αδερφή του θύματος ειδοποίησε τις Αρχές ότι ο δράστης κρατά όμηρο την αδερφή της στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκιβιάδου, όπου είχε ταμπουρωθεί απειλώντας να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ ενώ στο σημείο έσπευσε και ειδικός της αστυνομίας, ο οποίος προχώρησε σε διαπραγματεύσεις με τον δράστη, προτού εκείνος αιφνιδιαστεί από τις Αρχές και ακινητοποιηθεί.
Την χτυπούσε
Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν in.gr προηγήθηκε άγριος καβγάς μεταξύ των δύο.
- Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο άντρας που κρατάει όμηρο την πρώην σύντροφό του στην Αθήνα
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ο δράστης χτύπαγε την κοπέλα, και στη συνέχεια απειλούσε και αυτήν και τους αστυνομικούς ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία.
Η αδερφή του θύματος βρέθηκε επίσης στο σημείο.
Οι μαρτυρίες των γειτόνων
Εκκενώθηκε η πολυκατοικία
Αστυνομία και πυροσβεστική έδωσαν εντολή στους γείτονες να κλειστούν στα σπίτια τους και να ασφαλίσουν παράθυρα και παντζούρια καθώς υπήρχε φόβος για έκρηξη.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν εντολή να απομακρυνθούν όσοι βρίσκονταν στην περιοχή γύρω από την πολυκατοικία που ο δράστης απειλούσε να ανατινάξει με φιάλη υγραερίου.
Αποκλειστικές εικόνες από το σπίτι-κόλαση
Ο δράστης που τελικά συνελήφθη από τις αρχές απειλούσε ότι θα τινάξει στον αέρα την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.
Το in.gr βρέθηκε στο σημείο και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από το διαμέρισμα που η 30χρονη έζησε μια κόλαση.
Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εξέφρασε, μέσω Twitter, τα συγχαρητήριά του στους αστυνομικούς, που έσωσαν μια γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την κρατούσε όμηρο και απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με μπουκάλα υγραερίου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει τα εξής: «Μπράβο στους άνδρες της ΕΚΑΜ και στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων που έσωσαν τη γυναίκα που είχε απαχθεί από τον πρώην σύντροφό της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα».
Μπράβο στους άνδρες της ΕΚΑΜ και στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων που έσωσαν τη γυναίκα που είχε απαχθεί από τον πρώην σύντροφό της στην περιοχή του Αγίου Παντελεημονα!
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) January 1, 2022
Γράψτε το σχόλιό σας


https://platform.twitter.com/widgets.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
COVER STORY4 ημέρες ago
Αλοννησος έκρηξη σε σκάφος με φωτιά και τραυματισμό μέλους video
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Πέθανε ξαφνικά 49χρονη γυναίκα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Συνελήφθη 34χρονη που δούλευε χωρίς πιστοποιητικό υγείας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Χωρις σημα Ίντερνετ η COSMOTE στην Σκιαθο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε 48χρονος
-
MEDIA5 ημέρες ago
Και 3η συμπλοκή στα #MadVMA22: Ξύλο και στα backstage για Light και SNIK – Οι εικόνες που δεν είδαμε (Vid)
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΜΕΑ