MEDIA
Όταν ήμουν στο “Πρωινό” έμαθα ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή από τα sites

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε ανοιχτά για ένα τηλεοπτικό παρασκήνιο που, όπως αποκάλυψε, την είχε πληγώσει επαγγελματικά και προσωπικά. Μέσα από νέο βίντεο στο κανάλι της «Nansou Tv» στο YouTube, η δημοσιογράφος σχολίασε τις αλλαγές που συζητιούνται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά στάθηκε και σε μια δική της εμπειρία από την περίοδο που βρισκόταν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Νάνσυ Παραδεισανού: Η αποκάλυψη για το “Πρωινό” και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες
Με αφορμή τις αποχωρήσεις, τις προσθήκες και τις μετακινήσεις που ακούγονται για τη νέα σεζόν, η Νάνσυ Παραδεισανού γύρισε πέντε χρόνια πίσω και περιέγραψε πώς έμαθε ότι δεν θα συνέχιζε στην εκπομπή. Όπως είπε, η πληροφορία δεν της ανακοινώθηκε επίσημα, αλλά τη διάβασε σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, κάτι που την ενόχλησε ιδιαίτερα, καθώς επρόκειτο για ανθρώπους με τους οποίους είχε προσωπική σχέση. «Πριν από πέντε χρόνια, όταν ήμουν στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, έμαθα ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή από τα sites. Ξέρετε τι σχέση προσωπική έχω με αυτούς τους ανθρώπους… Το έμαθα ένα πρωί από ένα σάιτ. Ήταν μία διαρροή την οποία σίγουρα δεν έκανα εγώ. Όταν πήγα να ζητήσω τον λόγο από κει που έπρεπε να τον ζητήσω, άκουσα ότι είμαι ανώριμη. Μου είπαν ότι είναι ανωριμότητα που δεν θέλω να ξεφτιλίζομαι μαθαίνοντας από ένα σάιτ ότι του χρόνου δε θα έχω δουλειά, ενώ έχω να κάνω με φίλους μου, θεωρητικά.
Διαβάστε: Νάνσυ Παραδεισανού: “Είχα σχέση με ηθοποιό που δεν τον λες ωραίο”
Τότε τα στελέχη του σταθμού, τα οποία δεν βρίσκονται σήμερα εκεί, μου είχαν πει ότι θα με πάρουν για να κάνουμε ένα ραντεβού. Εγώ είχα πάρει πολλά τηλέφωνα τότε τη συγκεκριμένη γυναίκα – στέλεχος που βρισκόταν σε αυτή τη θέση για να βρεθούμε και περιμένω από τον Ιούλιο του 2021 για να μου πει επίσημα ότι δε θα έχω δουλειά. Για να δείτε πώς λειτουργούν τα πράγματα. Κι αυτά που λέω, ξέρω ότι δεν αρέσουν σε στελέχη, γι’ αυτό και πολλές φορές δεν μου έχουν προτείνει πράγματα που θεωρώ ότι τα αξίζω. {…} Δε συμβαίνει συχνά να μαθαίνεις από τα σάιτς ότι δεν έχεις δουλειά… Αν θεωρείτε εσείς ότι αυτό το πράγμα είναι επαγγελματικό, να τον βράσω τον επαγγελματισμό σας. Ο καθένας στη ζωή παίρνει ό,τι του αξίζει» είπε χαρακτηριστικά.
“Το λέω τώρα, γιατί τώρα μπορώ”
Στη συνέχεια, η Νάνσυ Παραδεισανού εξήγησε γιατί επέλεξε να μιλήσει τώρα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Όπως ανέφερε, σήμερα αισθάνεται πως έχει στηριχθεί στη δική της δουλειά, στο δικό της περιεχόμενο και στο κοινό που την ακολουθεί, χωρίς να εξαρτάται από τηλεοπτικές αποφάσεις. «Πολλές φορές στη ζωή μας ακούμε την ατάκα “γιατί το λέω τώρα;”. Αυτό που θέλω να πάω εγώ λοιπόν, είναι ότι το λέω τώρα, γιατί τώρα μπορώ. Τώρα έχω επενδύσει στον εαυτό μου και στη δουλειά μου, στηρίζομαι μόνο στα πόδια μου και σε εσάς. Μόνο εσείς μου δίνετε το βήμα και τη δυνατότητα να υπάρχω στη δουλειά. Με τη δική μου τη δουλειά σας έχω πείσει να με βλέπετε» πρόσθεσε.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ6 ώρες ago42χρονος Βολιώτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου Βόλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ22 ώρες agoΚουτσούμπας: Στις εκλογές το ζήτημα δεν είναι ποιος θα κυβερνήσει αλλά πόσο κερδισμένος θα βγει ο λαός
ΒΟΛΟΣ5 ώρες agoΒρέφος λιποθύμησε μέσα στην κολυμπήθρα κατά τη διάρκεια της βάφτισής του – Αγωνιώδεις στιγμές
LIFESTYLE23 ώρες agoΣταματίνα Τσιμτσιλή: Οι νέες εικόνες από τη βάφτιση της κόρης της Ελένης Τσολάκη – “Να μας ζήσει το Μαράκι” (Εικόνες & Βίντεο)
ΛΑΡΙΣΑ7 ώρες agoΘλίψη για επτά Λαρισαίους που «έφυγαν» από τη ζωή
LIFESTYLE5 ώρες agoΠοια είναι η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η σύντροφος του Φίλιππου Μιχόπουλου εδώ και 2 χρόνια
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες agoΝωρίτερα κλείνουν τέσσερις σταθμοί της Γραμμής 3
ΚΟΣΜΟΣ20 ώρες agoΡωσία: O Πούτιν αναγνωρίζει τα προβλήματα έλλειψης καυσίμων – Συστήνεται ειδική ομάδα για τη διασφάλιση των προμηθειών









