ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΤΟΕ: Δικαίωση απολυμένων με απόφαση σταθμό της ελληνικής δικαιοσύνης

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Για δικαστική δικαίωση 35 εργαζομένων κάνει λόγο η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας – ΟΤΟΕ, αναφερόμενη σε απολυμένους τραπεζοϋπάλληλους της ΟΕLD στην Τράπεζα Πειραιώς.
Μάλιστα με προηγούμενη απόφαση είχαν δικαιωθεί άλλοι τρεις, συνεπώς από τους 48 που είχαν απολυθεί οι 38 έχουν δικαιωθεί δικαστικά.
Οι τρείς είχαν τελεσίδικη απόφαση και οι 35 όπως αναφέρει η ΟΤΟΕ: «Με προσωρινή διαταγή, το δικαστήριο καλεί την Τράπεζα Πειραιώς να αποδέχεται την εργασία των 35 Συναδέλφων μας, με τους ίδιους όρους εργασίας και τις ίδιες αποδοχές που είχαν πριν από την απομάκρυνσή τους.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη. Η Ελληνική Δικαιοσύνη για ακόμη μια φορά στέκεται απέναντι στην προσπάθεια απομάκρυνσης εργαζομένων από τις θέσεις εργασίας τους, αναγνωρίζοντας στην πράξη το αναφαίρετο δικαίωμα στη δουλειά, καθώς και στην προστασία κεκτημένων τους παροχών.
Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο για καθυστερήσεις και υπεκφυγές. Η Τράπεζα Πειραιώς οφείλει να σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις και να προχωρήσει άμεσα στην αποδοχή της εργασίας τους. Κάτι που δεν αφορά μόνο όσους προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, αλλά το σύνολο των εργαζομένων της OELD».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

VIDEO14 ώρες agoΙδρύθηκε η «Πανελλήνια Συνομοσπονδία Σωμάτων Ασφαλείας – Ενόπλων Δυνάμεων» – Μιλά ο Κώστας Κυράνης
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago35 γραμμάρια κοκαΐνης στον Πειραιά οδήγησαν σε… “θησαυρό” 950.000 ευρώ σε υποκατάστημα εταιρείας real estate
LIFESTYLE13 ώρες ago“Τι φοράει ο άλλος, πού τον πας έτσι”: Η Ιωάννα Τούνη δεν άφησε ασχολίαστα τα αρνητικά μηνύματα για τον σύντροφό της (Εικόνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ23 ώρες agoΟι όροι του ΟΦΗ στον Ολυμπιακό για Νους και Αποστολάκη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ11 ώρες agoΗ κιθάρα του Τζορτζ Μάικλ από το “Faith” σε δημοπρασία για 100.000 λίρες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ22 ώρες agoΗ Όσναμπρικ έκανε το λάθος να προηγηθεί και η Μπάγερν Μονάχου την τιμώρησε με 4άρα
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΔύο συλλήψεις για την πυρκαγιά που ξεκίνησε από φωτοβολταϊκό πάρκο
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΠολύ υψηλός κίνδυνος αύριο, Παρασκευή, για Αττική και Στερεά









