ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο τρίτος γύρος των συνομιλιών – Τι ζητούν Ζελένσκι και Πούτιν


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για όγδοη μέρα, ενώ ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών έφερε τη συμφωνία για ανθρωπιστικούς διαδρόμους για τους αμάχους.
Μια μικρή ελπίδα για τους αμάχους έφερε ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία στη Λευκορωσία. Κίεβο και Μόσχα αποφάσισαν ότι θα δημιουργήσουν ανθρωπιστικούς διαδρόμους για τους πολίτες που θέλουν να φύγουν από τις πόλεις και τα χωριά που βομβαρδίζονται -ίσως- με μια προσωρινή παύση των εχθροπραξιών.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όμως, το τέλος του πολέμου δεν φαίνεται να είναι κοντά, την ώρα που οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται σε μια σειρά πόλεις, κάτι που γινόταν ακόμα και την ώρα των συνομιλιών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τρίτος γύρος των συνομιλιών θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας οπότε ανακωχή μέχρι τότε δεν αναμένεται να υπάρξει.
Τα ουκρανικά ΜΜΕ, όπως το NEXTA επικαλούνται τον Μιχάιλο Ποντόλιακ, επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε σχέση με το πότε θα γίνει ο τρίτος γύρος των συνομιλιών.
Η σχετική ανάρτηση του NEXTA
❗️The third round of negotiations between #Russia and #Ukraine will be held in Belarus at the beginning of next week – adviser to the head of the #Ukrainian presidential office.
— NEXTA (@nexta_tv) March 3, 2022
O Ποντόλιακ ήταν και αυτός που έδωσε πρώτος την είδηση ότι οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους για τους αμάχους και τον επόμενο γύρο συνομιλιών, αν και επισήμανε ότι η ουκρανική πλευρά δεν ήταν ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα των συνομιλιών στο Μπελοβέζσκαγια Πούσκα στη Λευκορωσία. Δείτε την ανάρτηση και τις δηλώσεις του Ποντόλιακ:
The second round of negotiations is over. Unfortunately, the results Ukraine needs are not yet achieved. There is a solution only for the organization of humanitarian corridors… pic.twitter.com/0vS72cwYSX
— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) March 3, 2022
Negotiations completed. #Russia and #Ukraine will soon create channels of communication and interaction to organize humanitarian corridors – adviser to the head of Zelensky’s office Podolyak. pic.twitter.com/A6FUlZic56
— NEXTA (@nexta_tv) March 3, 2022
Τι δήλωσε ο Ρώσος διαπραγματευτής
Η Ρωσική Ομοσπονδία και η Ουκρανία συζήτησαν λεπτομερώς ανθρωπιστικά, στρατιωτικά ζητήματα και το θέμα μιας μελλοντικής πολιτικής διευθέτησης, είπε ο Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, σύμφωνα με το TASS. Ο Μεντίνσκι χαρακτήρισε σημαντική πρόοδο τις συμφωνίες που επετεύχθησαν στις διαπραγματεύσεις με την ουκρανική αντιπροσωπεία.
Η Ρωσία και η Ουκρανία συμφώνησαν για ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την έξοδο του πληθυσμού και μια πιθανή προσωρινή κατάπαυση του πυρός, επιβεβαίωσε ο Μεντίνσκι.
Για την ώρα, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια περιοχή θα φιλοξενηθεί ο τρίτος γύρος των συνομιλιών.
Τι δήλωσαν Ζελένσκι και Πούτιν
Να μιλήσει απευθείας με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε σήμερα, Πέμπτη, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
«Πρέπει να μιλήσω με τον Πούτιν γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει αυτός ο πόλεμος» δήλωσε ο Ζελένσκι σύμφωνα με το Sky News, ενώ συμπλήρωσε πως είναι «ανοιχτός» και «έτοιμος να μιλήσει για όλα τα θέματα» με τον Ρώσο ομόλογό του.
«Κάθισε μαζί μου για διαπραγματεύσεις, αλλά όχι στα 30 μέτρα» είπε, προφανώς αναφερόμενος στη συνάντηση του προέδρου Μακρόν με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και το… τραπέζι στο οποίο είχε καθίσει ο Γάλλος πρόεδρος.
«Δεν δαγκώνω, τι φοβάσαι;»
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε με τόνο ειρωνείας «Δεν δαγκώνω, τι φοβάσαι;» και κατέληξε πως «κάθε λέξη είναι σημαντικότερη από σφαίρα».
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια διαγγέλματός του, το οποίο μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο CNN, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είπε πως αν ο πόλεμος συνεχιστεί «τότε αυτός ο κόσμος θα φτάσει στο τέλος του».
Παράλληλα, συμπλήρωσε πως «υπερασπιζόμαστε τη χώρα και τον λαό μας» ενώ κατέστησε σαφές πως «όταν σου δίνει κάποιος τελεσίγραφο ότι πρέπει να παραδώσεις τα όπλα και να εγκαταλείψεις τη χώρα, αυτό ποτέ δεν θα το κάνω».
«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να προασπίσουμε τη χώρα μας, αυτό είναι το καθήκον μας, αφορά την επιβίωσή μας. Αυτό είναι το διακύβευμα, η επιβίωσή μας» τόνισε.
«Δεν φοβάμαι να πεθάνω για την ελευθερία των παιδιών μου» είπε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων.
Τι ζήτησε από το ΝΑΤΟ
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε για μια ακόμα φορά περισσότερη βοήθεια από το ΝΑΤΟ. Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε ή κλείστε τον εναέριο χώρο της χώρας ή «δώστε μας αεροπλάνα», όπως μεταδίδουν από τη στιγμή της δήλωσής του τα ουκρανικά ΜΜΕ.
⚡️Zelensky: Close the sky or give us aircraft.
While speaking with media, President Zelensky called on NATO to close the sky over Ukraine. He asked how many more Ukrainians have to be injured for this decision to be made. If it can’t be made, «give us planes,” he said.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) March 3, 2022
Η νέα δήλωση Πούτιν
Σε νέα δήλωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία προχώρησε σήμερα και ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος κατηγόρησε την ουκρανική πλευρά ότι βάζει μπροστά τους αμάχους και γι’ αυτό υπάρχουν απώλειες. Ο Ρώσος πρόεδρος για άλλη μια φορά δεν αναφέρθηκε στον πόλεμο ως «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».
«Οι στρατιώτες μας είναι ήρωες, είπε ανάμεσα σε άλλα ο Ρώσος πρόεδρος. Οι Ουκρανοί νεοναζί χρησιμοποιούν τους αμάχους σαν ανθρώπινες ασπίδες, υποστήριξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις πήραν ομήρους ξένους πολίτες, ακόμα και φοιτητές. Οι δυνάμεις μας παρείχαν ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την αποχώρηση των πολιτών. Οι Ουκρανοί εθνικιστές έκλεισαν αυτούς τους διαδρόμους. Πολεμάμε με νεοναζί και αυτό φαίνεται από τις τακτικές τους», ανέφερε.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απώλειες των Ρώσων στρατιωτών. «Είναι καθήκον μας να συνδράμουμε τις οικογένειες των νεκρών στρατιωτών μας. Όλοι οι τραυματισμένοι Ρώσοι στρατιώτες θα αποζημιωθούν. Οι στρατιώτες μας πολεμούν για τη Ρωσία στην Ουκρανία».
Ανακοίνωσε ένα μεταθανάτιο βραβείο σε έναν νεκρό Ρώσο στρατιώτη που – όπως υποστήριξε – «ανατινάχθηκε» με χειροβομβίδα για να αποφύγει τη σύλληψή του.
«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας προχωρά βάσει σχεδίου», τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. «Δίνουμε μάχη κατά απειλών που συμπεριλαμβάνουν πυρηνικά όπλα», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος.
Russia’s Vladimir Putin says the «special military operation» in Ukraine – as Russia has been calling it – is going to plan.
Latest: https://t.co/X3flQUBL0r
📺 Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube pic.twitter.com/OPtWsT1Su6
— Sky News (@SkyNews) March 3, 2022
Γράψτε το σχόλιό σας


https://platform.twitter.com/widgets.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Πάνω από 260 ουκρανοί στρατιωτικοί εγκατέλειψαν το Αζοφστάλ – Ανάμεσά τους 53 τραυματίες


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Πάνω από 260 ουκρανοί στρατιωτικοί, ανάμεσά τους 53 τραυματίες (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Ermochenko) έφυγαν από το πολιορκημένο εργοστάσιο της χαλυβουργίας Αζοφστάλ στη Μαριούπολη, ανακοίνωσε το ουκρανικό γενικό επιτελείο.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ανταλλαγές κρατουμένων
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ιατρικό κέντρο στη Νοβοαζόφσκ, ανέφεραν οι ουκρανοί επιτελείς. Αλλοι 211 μεταφέρθηκαν στο χωριό Ολενίφκα, που ελέγχεται από τις ρωσικές δυνάμεις, και πρόκειται να επιστρέψουν σε περιοχές ελεγχόμενες από το ουκρανικό κράτος αργότερα, στο πλαίσιο ανταλλαγών κρατουμένων, διευκρίνισε η Χάνα Μάλιαρ, η υφυπουργός Αμυνας της Ουκρανίας.
Φαινεται ότι game over στο #Azovstal. Περί τους 300 Αζοφίτες παραδόθηκαν και μεταφέρονται με λεωφορεία. Οι 50 περίπου τραυματίες. pic.twitter.com/kvHxK41EwS
— JimDeSoutzi (@JSoutzi) May 16, 2022
Οι προσπάθειες να απομακρυνθούν από τις αχανείς εγκαταστάσεις της χαλυβουργίας Αζοφστάλ οι εναπομείναντες ουκρανοί στρατιωτικοί συνεχίζονται, πάντα κατά το ουκρανικό επιτελείο.
«Οι δραστηριότητες για τη διάσωση των υπερασπιστών που απομένουν (…) συνεχίζονται», κατά το ουκρανικό επιτελείο, που τους χαρακτήρισε «τους ήρωες της εποχής μας» που «θα μείνουν στην ιστορία για πάντα», καθώς κατ’ αυτό εμπόδισαν «να εφαρμοστεί το (ρωσικό) σχέδιο για να καταληφθεί γρήγορα η Ζαπορίζια», ουκρανική πόλη 200 χιλιόμετρα δυτικά της Μαριούπολης.
«Να σωθεί η ζωή»
Σε βίντεο που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του, ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε πως το ουσιώδες είναι «να σωθεί η ζωή των παλικαριών μας», επιμένοντας «θέλω να το υπογραμμίσω: η Ουκρανία χρειάζεται τους ήρωές της ζωντανούς».
Την περασμένη εβδομάδα, οι ουκρανικές αρχές έλεγαν ότι πάνω από 1.000 ουκρανοί στρατιωτικοί, ανάμεσά τους 600 τραυματίες, σύμφωνα με έναν από τους διοικητές τους, απέμεναν στον τελευταίο θύλακα αντίστασης στη Μαριούπολη.
Οχυρώθηκαν στα υπόγεια της χαλυβουργίας κατά την πολιορκία του λιμανιού στρατηγικής σημασίας στην Αζοφική Θάλασσα σχεδόν από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην ουκρανική επικράτεια την 24η Φεβρουαρίου.
Πηγή: ΑΠΕ

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΚΟΣΜΟΣ
Ευρώπη: Μειώνονται οι ουδέτερες χώρες καθώς το ΝΑΤΟ επεκτείνεται – Η περίπτωση της Κύπρου


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι ανησυχίες για την ασφάλεια σχετικά με τον πόλεμο άλλαξαν τις σκέψεις της Φινλανδίας και της Σουηδίας, οι οποίες αναμένεται να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ, και έκαναν άλλες παραδοσιακά «ουδέτερες» χώρες να ξανασκεφτούν τι σημαίνει πραγματικά αυτός ο όρος, αναφέρει σε άρθρο του το abcnews.go.com (φωτογραφία του AP, επάνω, από το αρχηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες).

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η παρουσία του ΝΑΤΟ
«Αυτό είναι το σημαντικότερο για την ουδετερότητα: Σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους», είπε ο ιστορικός Σάμιουελ Κρουιζινγκά από το Πανεπιστήμιο του Aμστερνταμ.
Ενώ τα μέλη της Ευρωπαϊκής Eνωσης έχουν δεσμευτεί να υπερασπιστούν το ένα το άλλο σε περίπτωση εξωτερικής επίθεσης, η υπόσχεση έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό στα χαρτιά καθώς η παρουσία του ΝΑΤΟ επισκιάζει τις αντιλήψεις του μπλοκ για τη συλλογική άμυνα.
Το δημοσίευμα του abcnews.go.com αναφέρεται σε χώρες, ανάμεσα τους και την Κύπρο, που έχουν ενσωματώσει την «ουδετερότητα» στους νόμους τους ή γενικά θεωρούν τους εαυτούς τους ουδέτερους.
Ελβετία
Αναμφισβήτητα η πιο διάσημη ουδέτερη χώρα στην Ευρώπη, η Ελβετία έχει κατοχυρώσει την ουδετερότητα στο σύνταγμά της και οι ελβετοί ψηφοφόροι αποφάσισαν πριν δεκαετίες να μείνουν εκτός ΕΕ.
Αλλά η κυβέρνησή της δυσκολεύεται τις τελευταίες εβδομάδες να εξηγήσει την έννοια της ουδετερότητας αφού παρατάχθηκε πίσω από τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας και η ελβετική ουδετερότητα αναλύεται σχεδόν καθημερινά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αυτές τις μέρες.
Δισταγμοί
Υπάρχει μικρή πιθανότητα η Ελβετία να απομακρυνθεί περισσότερο από την ουδετερότητά της. Η κυβέρνησή της έχει ήδη ζητήσει από τη Γερμανία να μην μεταφέρει ελβετικό στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία.
Το δεξιό κόμμα που κατέχει τις περισσότερες έδρες στο κοινοβούλιο διστάζει σχετικά με περαιτέρω μέτρα κατά της Ρωσίας και οι Ελβετοί προστατεύουν έντονα τον ρόλο τους ως μεσολαβητής και ως κόμβος ανθρωπιστικής δράσης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η ουδετερότητα συμβάλλει στην ενίσχυση αυτής της φήμης.
Αυστρία
Η ουδετερότητα της Αυστρίας είναι βασικό συστατικό της σύγχρονης δημοκρατίας της. Ως προϋπόθεση για την αποχώρηση των συμμαχικών δυνάμεων από τη χώρα και της δυνατότητάς της να ανακτήσει την ανεξαρτησία της το 1955, η Αυστρία διακήρυξε τον εαυτό της ως στρατιωτικά ουδέτερο.
Από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο καγκελάριος Καρλ Νεχάμερ έχει επιτύχει μια καλή ισορροπία όσον αφορά τη θέση της Αυστρίας.
Δεν σημαίνει ηθική ουδετερότητα
Υποστήριξε ότι η χώρα δεν σχεδιάζει να αλλάξει το καθεστώς ασφαλείας της, και δήλωσε ότι η στρατιωτική ουδετερότητα δεν σημαίνει απαραίτητα ηθική ουδετερότητα και ότι η Αυστρία καταδικάζει σθεναρά τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ιρλανδία
Η ουδετερότητα της Ιρλανδίας αποτελούσε εδώ και καιρό λίγο γκρίζα ζώνη. Ο πρωθυπουργός Μιχόλ Μάρτιν συνόψισε τη θέση της χώρας νωρίτερα αυτό το έτος ως εξής: «Δεν είμαστε πολιτικά ουδέτεροι, αλλά είμαστε στρατιωτικά ουδέτεροι».
Ο πόλεμος στην Ουκρανία άνοιξε ξανά τη συζήτηση για το τι σημαίνει η ουδετερότητα της Ιρλανδίας. Η Ιρλανδία έχει επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία και έχει στείλει μη θανατηφόρα βοήθεια στην Ουκρανία ως απάντηση στην εισβολή.
Συμμετέχει σε «ομάδες μάχης» της ΕΕ, μέρος των προσπαθειών του μπλοκ να εναρμονίσει τις στρατιωτικές του δυνάμεις.
Ο Σάμιουελ Κρουιζινγκά, ο οποίος έχει γράψει για την ουδετερότητα στην Ιστορία του Κέμπριτζ για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, θεωρεί ότι όσο περισσότερες χώρες της ΕΕ ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, τόσο καλύτερο είναι για το μπλοκ «να εμφανιστεί ως γεωπολιτική δύναμη».
Μάλτα
Το σύνταγμα της Μάλτας αναφέρει ότι το μικρό νησί της Μεσογείου είναι επισήμως ουδέτερο, ακολουθώντας μια πολιτική «μη ευθυγράμμισης και αρνούμενη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε στρατιωτική συμμαχία».
Δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση του υπουργείου Εξωτερικών που δημοσιεύθηκε δύο εβδομάδες πριν την εισβολή της Ρωσίας έδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων υποστήριξε την ουδετερότητα και μόνο το 6% τάχθηκε εναντίον της.
Η εφημερίδα Times of Malta ανέφερε την Τετάρτη ότι ο ιρλανδός πρόεδρος Μάικλ Χίγκινς, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης, τόνισε την ιδέα της «θετικής» ουδετερότητας και συντάχθηκε με τον πρόεδρο της Μάλτας Τζορτζ Βέλα, καταδικάζοντας τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Κύπρος
Οι σχέσεις της Κύπρου με τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αυξηθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία, αλλά οποιαδήποτε ιδέα για ένταξη στο ΝΑΤΟ παραμένει εκτός τραπεζιού τουλάχιστον προς το παρόν.
Ο πρόεδρος της χώρας είπε το Σάββατο ότι «είναι πολύ νωρίς» ακόμη και να σκεφτούμε μια τέτοια κίνηση που θα συναντούσε πάντα την ισχυρή αντίδραση της αντίπαλης Τουρκίας.
Η διχοτόμηση του νησιού
Πολλοί Κύπριοι, ιδιαίτερα εκείνοι της αριστεράς, συνεχίζουν να κατηγορούν το ΝΑΤΟ για την de facto διχοτόμηση του νησιού μετά την εισβολή των τουρκικών δυνάμεων το 1974.
Η Τουρκία ήταν μέλος του ΝΑΤΟ εκείνη την εποχή και η συμμαχία δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει τη στρατιωτική επέμβαση.
Η Βρετανία, πιστό μέλος του ΝΑΤΟ, έχει δύο κυρίαρχες στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, οι οποίες φιλοξενούν εξελιγμένο σταθμό ραντάρ στην ανατολική ακτή και συνεργάζονται με προσωπικό των ΗΠΑ.
Η Κύπρος θέλει επίσης να διατηρήσει ένα πρόσωπο ουδετερότητας και επέτρεψε στα ρωσικά πολεμικά πλοία να ανεφοδιαστούν στα κυπριακά λιμάνια, αν και αυτό το προνόμιο ανεστάλη μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
65χρονος που ζούσε στη Σκιάθο ο νεκρός που βρέθηκε να επιπλέει στην ακτή του Ξενία Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Αυξήσεις “φωτιά” στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια -Βόλος – Σποράδες: Εισιτήρια από χρυσάφι
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ4 ημέρες ago
Ο Γκουσγκούνης και η θρυλική ατάκα «μέριασε γέρο να διαβώ» στην ταινία «Sex… 13 μποφόρ»
-
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ3 ημέρες ago
Στοίχημα: Χωρίς ρίσκο στον αγγλικό τελικό
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο καράβι SPORADES STAR
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Σοκ στη Σκιάθο πέθανε 42χρονος από ανακοπή καρδιάς
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Έβρισαν και χτύπησαν αστυνομικό στην Σκιαθο
-
COVER STORY4 ημέρες ago
Κατακύρωση στη κοινοπραξία Αστικού Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Αθ.Σανίδα για τις συγκοινωνίες Σκιαθου