Connect with us
banner epikhirisis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης για πόρισμα ΕΜΠ: Καταρρέει με κρότο το αφήγημα της συγκάλυψης

Published

on

6475901 scaled.jpg

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αντέδρασε στο πόρισμα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από τον καθηγητή Δημήτρη Καρώνη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ:

«Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως όλα θα τα αξιολογήσει η Δικαιοσύνη. Τώρα για να μπούμε στην ουσία, αυτό που βγήκε σήμερα με βάση όλα όσα λένε οι αναλυτές είναι ότι σήμερα, ως προς την πραγματογνωμοσύνη, μπαίνει με επιστημονικά τεκμήρια ένα επίσημο τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης που μπορώ να θυμηθώ εγώ. Ποια είναι αυτή η προσπάθεια; Το αφήγημα που έχτισε σύσσωμη η Αντιπολίτευση σε ένα τραγικό δυστύχημα, του οποίου τα αίτια πρέπει να διερευνηθούν μέχρι τέλους: το αφήγημα της συγκάλυψης και του παράνομου υλικού».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Σήμερα το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ο κ. Καρώνης, κατά παραγγελία της Δικαιοσύνης, έρχεται και απαντά στο ζήτημα του εύφλεκτου υλικού και το αποκλείει, από την Άκρα Δεξιά μέχρι και την Αριστερά, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΟΚ. Αν δεν υπάρχει φορτίο, αν δεν υπάρχει κάτι παράνομο, ποιο είναι αυτό το οποίο θέλει να συγκαλύψει.

Advertisement

«Το ξαναλέω, τα Τέμπη είναι μια εθνική τραγωδία. Πρέπει να διερευνηθούν εις βάθος όλα τα οποία οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία, αλλά το αφήγημα της συγκάλυψης και του παράνομου φορτίου κατερρίφθη πανηγυρικά και οι διακινητές τους πρέπει να απολογηθούν πριν και πάνω από όλα στην κοινωνία. Αυτήν τη στιγμή η Αντιπολίτευση δεν έχει το παραμικρό ίχνος αξιοπιστίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
FESTIVAL25 200x350
300X250 GIF
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο