Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Α.Ε.Λ.: «Θα φτάσουμε στα άκρα για να υπερασπιστούμε το δίκιο μας»

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Α.Ε.Λ., στέκεται σε ορισμούς διαιτητών και τονίζει πως είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα αν συνεχίσει να βλέπει παράνομες συμπεριφορές εις βάρος της.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Παρακολουθήσαμε τι συνέβη στους αγώνες το Σαββατοκύριακο στα παιχνίδια του Παναιτωλικού και τις Λαμίας.

Είδαμε πως συγκεκριμένοι διαιτητές και χειριστές του VAR, που έχουν προκαλέσει πάρα πολλά ερωτηματικά με τις επιλογές τους, πώς ευνόησαν ακραία τις δύο συγκεκριμένες ομάδες, τόσο με τους καταλογισμούς υπέρ τους ανύπαρκτων πέναλτι, όσο και με το άγριο κυνηγητό των αντιπάλων με ανύπαρκτες κίτρινες και κόκκινες κάρτες , αλλά κυρίως με τον μη καταλογισμό κίτρινων καρτών, επιτρέποντας έτσι το άγριο κλάδεμα των αντιπάλων τους. (Παναιτωλικός και Λαμία έχουν τις λιγότερες κάρτες από όλους).

Αύριο στην Λάρισα έρχεται διαιτητής ο Φωτιάς αυτός που με τις υποδείξεις του στο VAR, επέτρεψε στην Λαμία με ένα ανύπαρκτο και παράνομο πέναλτι να προηγηθεί.

Μαζί του στο παιχνίδι ως 4ος διαιτητής είναι ο γιός του Αγγελάκη του παλιού διαιτητή που εργάζεται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και είναι και οι δύο ορκισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με ότι σημαίνει αυτό, μαζί του στο VAR είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος κατά σύμπτωση ήταν διαιτητής στην προκλητική διαιτησία υπέρ του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δηλαδή οι δύο διαιτητές που κατά την κρίση μας, αλλά και κατά την κρίση όλων των αντικειμενικών παρατηρητών, ήταν αυτοί που συνετέλεσαν τα μέγιστα στο να κατακτήσουν τις νίκες οι δύο ομάδες που είναι υπό την προστασία του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Εμείς τα παρατηρούμε και τα αναδεικνύουμε όλα γιατί έχουμε δικαιολογημένο ενδιαφέρον και θέλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας, γιατί δυστυχώς παρά την στήριξη την οποία δώσαμε στον Βαγγέλη Γραμμένο και στους συνεργάτες του, είμαστε από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος ο απόλυτος στόχος των διαιτητών που δυστυχώς κατά την κρίση μας οφείλουν την εξέλιξη τους στους προέδρους των Ενώσεων που εκλέχθηκαν με τα βρώμικα χρήματα και τους παράνομους τρόπους που εφαρμόζει ο Γιάννης Παπαδόπουλος μαζί με τους Δανιήλ και Ντάσιο στις εκλογές των Ενώσεων.

Εμείς γνωρίζουμε ότι ο μόνος τρόπος για να υπερασπιστούμε την ομάδα μας, είναι η νομιμότητα και γι’ αυτό το λόγο και με ονοματεπώνυμα και συμπεριφορές θα ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τους αναβαθμισμένους ηθικά από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη Υπουργούς, Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον εξαίρετο και πεντακάθαρο Υπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και επειδή η ιδιοκτησία μας έχει αποδείξει διαχρονικά ότι δεν υπολογίζει και δεν φοβάται οποιοδήποτε κόστος, εφόσον αυτή η παράνομη συμπεριφορά εις βάρος μας, αλλά και η εύνοια των αντιπάλων μας με απροκάλυπτο τρόπο συνεχιστεί θα φθάσουμε στην δυσάρεστη θέση να αποσύρουμε την ομάδα μας από το πρωτάθλημα ή να αγωνιστούμε με παίκτες της Κ19, ώστε να μην μείνουν ελεύθεροι οι πρωτοκλασάτοι και περιζήτητοι παίκτες μας , ώστε να σπάσει αυτό το απόστημα που κυριαρχεί από το 1996 στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δυστυχώς το ανέχθηκαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αυτονόητο είναι ότι οι πρώτοι που θα ενημερωθούν, είναι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Γεραπετρίτης και οι κ.κ. Lakovic και Γεωργίου της UEFA.

Μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, ο κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Αθήνα, πιθανότατα με απευθείας μετάδοση λόγω κορονοϊού από γνωστό τηλεοπτικό σταθμό».

Περισσότερα εδω!

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 λεπτά ago

Ελληνοτουρκικά: Εγγυήσεις από το Κογκρέσο ζητούν βουλευτές για τα F-16 στην Τουρκία – «Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατά της Ελλάδας»

ΕΛΛΑΔΑ8 λεπτά ago

Πανελλαδικές 2023: Σε τέσσερα μαθήματα εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

ΜΠΑΣΚΕΤ11 λεπτά ago

Ενισχύθηκε με Ζαβιτσάνο ο Δούκας

OIKONOMIA14 λεπτά ago

Χαφιζέ Γκαγέ Ερκάν: Διορίστηκε από τον Ερντογάν διοικήτρια της κεντρικής τράπεζας Τουρκίας

LIFESTYLE20 λεπτά ago

Best Findings: Τι αγοράζουμε αυτό το μήνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ26 λεπτά ago

Μητσοτάκης: Επισκέπτεται την Β. Εύβοια – Τετ α τετ (και) με τον Πνευματικό μετά τη θύελλα – Ποιος είναι ο γαλάζιος υποψήφιος

TOP27 λεπτά ago

Άποκλειστικό :Οι καλοκαιρινές διακοπές του Κώστα Τσιμίκα με τον αδελφό του Στέργιο στις Μαλβίδες -Άρθρο του Γιάννη Αποστολίδη

LIFESTYLE38 λεπτά ago

Η Ρόζι Χάντινγκτον κυκλοφόρησε τη δική της σειρά μαγιό

ΕΛΛΑΔΑ44 λεπτά ago

Νέα Μάκρη: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και ταμπουρώθηκε οπλισμένος στο σπίτι

OIKONOMIA50 λεπτά ago

Πώς ένας κακός γείτονας μπορεί να μπλοκάρει μεταβιβάσεις

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη με το μήνυμα του γιου του 49χρονου Βολιώτη που «έσβησε» έξω από το βετζινάδικο του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

«Έσβησε» μπροστά στην αντλία γνωστός 49χρονος πρατηριούχος στη Νέα Ιωνία Βόλου

ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες ago

«Ο γιος μου έπαθε σοκ, αηδίασε»: Οργισμένη η μητέρα του 12χρονου που έλαβε άσεμνο βίντεο από ιερέα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Βόλος- Πέθανε ο Γιάννης Ξυνογαλάς

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Άκρως αποκαλυπτική η Ματίνα Παγώνη: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς»

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Έχω κάνει σεξ με 3.800 γυναίκες, έρχονταν στο σπίτι 20-20

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Αυτοκτονία στη Λάρισα: Άφησε λεφτά για την κηδεία του, ζήτησε συγγνώμη και έβαλε τέλος στη ζωή του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ευχάριστες μουσικές Βραδιές με Saxophone στο Restaurant Carnayo της Σκιάθου Ανταπόκριση :Γιάννης Αποστολίδης

LIFESTYLE4 ημέρες ago

«Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν»: Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει προδομένη και καθηλώνει με την εξομολόγησή της

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago

Θρίλερ δίχως τέλος με το θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα – Τι αποκάλυψε ο αδελφός της

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή