Δράσεις με σκοπό την κατάρτιση 750 ανέργων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Δήμων Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου, μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσει ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Ο Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής (Συ.Δ.Ν.Α.) και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, προσκαλούν ανέργους και εργαζομένους της τοπικής κοινωνίας του Παλ. Φαλήρου, για να παρακολουθήσουν την Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα :

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Δράσεις για τη Βελτίωση της απασχολησιμότητας» την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, από τις 12:00 έως τις 15:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης51,Παλ. Φάληρο,175 62)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν πληροφορίες :

Τ. 213 2020 333 & E MAIL: maria.dimitoulia@palaiofaliro.gr  (κα.  Μ. Δημητρούλια)

Στην Ημερίδα που θα συντονίσει ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, θα παρουσιασθούν οι δύο νέες δράσεις επιδοτούμενης κατάρτισης για ανέργους και εργαζομένους του Συ.Δ.Ν.Α., συνολικού ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, που ξεκινούν σύντομα.

Αναλυτικά πρόκειται για :

1. Το πρώτο πρόγραμμα «Δράσεις για την βελτίωση της απασχολησιμότητας», προϋπολογισμού: 3.820.000€ και αφορά στην κατάρτιση 750 ανέργων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Δήμων Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου.

2. Το δεύτερο πρόγραμμα «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων» προϋπολογισμού: 1.187.000€, αφορά στην παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης 250 εργαζομένων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι συμμετέχοντες στη Ημερίδα θα ενημερωθούν για την διαδικασία, τους όρους συμμετοχής και κάθε άλλο ζήτημα που επιθυμούν, σε σχέση με τις δύο αυτές δράσεις.

  • Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι απαραίτητα κατά την είσοδο, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης covid-19.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Έρχονται οι «δασοκομάντος»: Προσλήψεις 500 πυροσβεστών για στελέχωση της νέας υπηρεσίας