Με στόχο την καλύτερη πρόληψη έναντι της πανδημίας, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου εξασφάλισε την πολύτιμη συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα διενεργεί rapid test καθημερινά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Με στόχο να ενισχυθεί η ασφαλής λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας των σχολείων του Παλαιού Φαλήρου, από σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου θα διενεργούνται δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test), σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της πόλης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα δωρεάν Rapid test θα διενεργούνται καθημερινά και ώρες 8.00-14.00, στον χώρο του Γ΄ ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου (Σειρήνων 1-3 και Άτλαντος), σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που αποτελούν στενές επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, κατόπιν προσκόμισης της Βεβαίωσης Υποχρέωσης Ελέγχου από τον Διευθυντή της εκάστοτε σχολικής μονάδας της πόλης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής του Παλαιού Φαλήρου, με στόχο να προστατευθεί περαιτέρω ο πληθυσμός των σχολικών μονάδων του Δήμου από την πανδημία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Οι οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία COVID-19 στη Κρήτη