ΒΟΛΟΣ
Παραδόθηκε σήμερα το Αλιευτικό Καταφύγιο Πλατανιά στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Το Αλιευτικό Καταφύγιο Πλατανιά παρέλαβε σήμερα 18 Μαρτίου 2025 ο Δήμος Νοτίου Πηλίου. από την Περιφέρεια Θεσσαλίας”, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας Β. Σποράδων Άννας – Μαρίας Παπαδημητρίου και του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχαήλ Μιτζικού.
Το νέο Αλιευτικό Καταφύγιο Πλατανιά παραδόθηκε προς χρήση στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, ως φορέας λειτουργίας και συντήρησής του.
Πρόκειται για επέκταση και εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου, που είχε κατασκευαστεί την δεκαετία του 1980 για τον ελλιμενισμό, την εκφόρτωση των αλιευμάτων και τον εφοδιασμό παράκτιας και μέσης αλιείας, καθώς επίσης και για την εξυπηρέτηση των νέων τεχνολογίας ταχύπλοων σκαφών, αλλά και γενικότερα για την αναμενόμενη αύξηση των αναγκών.
Το Αλιευτικό Καταφύγιο Πλατανιά αναμένεται να συμβάλει άμεσα στην ολοκληρωμένη οργάνωση του παράκτιου χώρου της περιοχής στη βιώσιμη ανάπτυξη της αλιείας, μέσω του εκσυγχρονισμού των υποδομών, εξυπηρέτηση των αλιέων και της χωρικής οργάνωσης αυτών, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την προστασία του παράκτιου θαλάσσιου περιβάλλοντος και έμμεσα στην χωρική οργάνωση των λοιπών παραγωγικών και οικιστικών δραστηριοτήτων του οικισμού (κατοικία – αλιεία – αναψυχή).
magnesianews
-
VIDEO22 ώρες agoΣέσκλο: Νέα τραγωδία – 46χρονος πέθανε στον ύπνο του
-
ΒΟΛΟΣ4 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο 57χρονου στον Βόλο
-
LIFESTYLE6 ώρες agoΗ πρώην σύντροφος του Γιώργου Μαζωνάκη, Μαρία Δελόγκα, αποχαιρετά τον αγαπημένο της με μια κοινή φωτογραφία (Εικόνα)
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΈφυγε η σορός του από το νοσοκομείο “Ελπίς”, πάει για νεκροτομή
-
ΒΟΛΟΣ4 ώρες agoΒόλος- Νεαρός ξυλοκόπησε άγρια τον πατέρα του, χτυπώντας τον με ξύλο και με γροθιές
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoΣτη ΓΑΔΑ ο γιατρός της ιδιωτικής κλινικής που βρισκόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago“Δεν μιλάμε για Ιατρική”: Τι διαφήμιζε ως “πρωτοποριακή θεραπεία” με βλαστοκύτταρα η κλινική όπου υπέστη ανακοπή ο Γιώργος Μαζωνάκης
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες agoΑποκλειστικό: Ο διασώστης του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον Γ. Μαζωνάκη μιλά στο STAR









