ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραιτήθηκε η Βούλα Κεχαγιά από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία η Βούλα Κεχαγιά.
Υπενθυμίζεται ότι η Βούλα Κεχαγιά είχε αναλάβει επισήμως καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 3 Μαρτίου.
Σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Χ η δημοσιογράφος ευχαρίστησε τον Στέφανο Κασσελάκη, στελέχη και κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όπως και εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την, όπως είπε, «έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις- στάση τους απέναντί μου».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Βούλας Κεχαγιά:
«Υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου.
Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία μας.
Ευχαριστώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αγάπη με την οποία με περιέβαλε.
Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις- στάση τους απέναντί μου.
Κοιτάω μπροστά».
Υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου.
Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν…— Voula Kexagia (@bkex) September 10, 2024
Οι δύο άλλες αποχωρήσεις από το επικοινωνιακό επιτελείο
Σημειώνεται ότι επρόκειτο για νέα αποχώρηση από το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Είχε προηγηθεί αυτή του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου Μπάμπη Παπαδάκη, όπως και της διευθύντριας του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ευγενίας Κουντούρη.
Ο Μπάμπης Παπαδάκης ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πως «αγαπημένοι και αγαπημένες σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από τη δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό».
Από την πλευρά της η Ευγενία Κουντούρη ανέφερε στους διαπιστευμένους συντάκτες ότι «θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε. Ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν».

-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Απατεώνες “ξάφρισαν” ηλικιωμένο με σενάριο τροχαίου, πήραν 18.500 ευρώ
-
VIDEO6 ώρες ago
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο άνδρας που παρασύρθηκε από Ι.Χ. στα Κάτω Λεχώνια – Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ
-
VIDEO20 ώρες ago
Ολοκληρώθηκαν οι εδκηλώσεις της Ναυτικής εβδομάδας στο Βόλο – Το Μεσολόγγι τιμώμενη πόλη το 2026
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ώρες ago
Αρίστευσαν οι μαθητές της Σκιάθου
-
VIDEO6 ώρες ago
Μαγνησία: Κραυγή απόγνωσης από τους κτηνοτρόφους για την ευλογιά
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ10 ώρες ago
Live οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού πριν από την έναρξη της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ
-
VIDEO6 ώρες ago
Γουργουλιάνης: «Να είσαι γιατρός γιατί αγαπάς τον άνθρωπο»
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago
Πρόλαβε τα χειρότερα η Πυροσβεστική