Connect with us
banner epikhirisis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ένας Πρωθυπουργός, που φοβάται την Κ.Ο. δεν στέκεται

Published

on

pasok 1 768x434 1.jpg

«Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε και σε αυτήν τη συνέντευξη να παρατηρεί τα προβλήματα, υπογραμμίζοντας την αδυναμία του στην πράξη να δώσει λύση αλλά και ότι έχει ξεμείνει απο όραμα για τη χώρα», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο σχόλιό του σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης «εντόπισε ότι οι τιμές προϊόντων και υπηρεσιών εξακολουθούν να είναι υψηλές, αλλά κήρυξε το τέλος της ακρίβειας… το 2027» και πρόσθεσε πως δεν είπε κουβέντα για τις ολιγοπωλιακές πρακτικές σε κρίσιμους κλάδους της οικονομίας που αισχροκερδούν ανεξέλεγκτα εις βάρος των καταναλωτών.

«Καμία αυτοκριτική για το δυσβάσταχτο κόστος διαβίωσης καθώς επί διακυβέρνησής του εκτοξεύτηκαν οι ιδιωτικές δαπάνες υγείας και τα ενοίκια», συμπλήρωσε στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Τόνισε πως κ. Μητσοτάκης δήλωσε «θορυβημένος» για το δόγμα «όλοι είναι κλέφτες», που απαξιώνει την πολιτική στα μάτια των πολιτών, αλλά έκρυψε ότι το εργαλειοποιεί κάθε φορά που θέλει να αμνηστεύσει τους υπουργούς του από τις ευθύνες τους καταστρατηγώντας ευθέως τις πρόνοιες του Συντάγματος.

«Ένας πρωθυπουργός, που φοβάται την κοινοβουλευτική του ομάδα και πηγαίνει από στραπάτσο σε στραπάτσο, δεν στέκεται. Ενίοτε, δε, τα αδύνατα -κατά τη γνώμη σας κ. Μητσοτάκη-, γίνονται δυνατά με την ψήφο του ελληνικού λαού που θα γράψει το τέλος στην ατιμωρησία και την ασυδοσία της διακυβέρνησής σας», υπογράμμισε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Advertisement
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο