ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ: Επιτακτική η πολιτική αλλαγή – Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαντλεί τις προοπτικές της χώρας
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού σε κομματικά στελέχη στο Μαρκόπουλο Αττικής έκανε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαντλεί τις προοπτικές της χώρας. Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ειδικότερα, αφού αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε έναν δυναμικό πρωτογενή τομέα, «ο οποίος θα είναι “ατμομηχανή” ανάπτυξης για το μέλλον», σχολιάζει ότι «προφανώς ξεχνά ότι βρίσκεται στον … 7ο χρόνο της διακυβέρνησης του». Τονίζει επιπλέον πως «απωθεί από τη μνήμη του ότι:
– φέτος η κυβέρνηση του ήταν ευρωπαϊκή εξαίρεση αδυνατώντας να καταβάλλει στους αγρότες το 70% της Βασικής Ενίσχυσης. Έδωσε μόλις το 44% δηλαδή.
– ουδέποτε εκπλήρωσε τη δέσμευση του για αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.
– ο ΟΠΕΚΕΠΕ επί ημερών του τέθηκε υπό ευρωπαϊκή εποπτεία και πρόστιμο που θα προσεγγίσει το 1 δισεκατομμύριο θα φορτωθεί στις πλάτες των φορολογουμένων.
– Και απέτρεψε την ελληνική δικαιοσύνη να ερευνήσει δύο υπουργούς του για το σκάνδαλο διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Τον έναν μάλιστα, τον κ. Βορίδη, τον ‘καίει’ στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Γ. Βάρρας.».
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ακόμη ότι από τη σημερινή του ομιλία, «ο κ. Μητσοτάκης ξέχασε να ενημερώσει τους πολίτες ότι το τέλος της ακρίβειας που υπόσχεται σε κάθε του συνέντευξη, δεν ήρθε ούτε αυτό τον μήνα». Τονίζει ότι «αντιθέτως, οι τιμές στα τρόφιμα πήραν πάλι την ανηφόρα παρά τις βαρύγδουπες δεσμεύσεις για ‘χιλιάδες κωδικούς σε μείωση τιμής στο ράφι’ και τα λογής ‘καλάθια’».
Καταληκτικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαντλεί τις προοπτικές της χώρας» και ότι «η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ21 ώρες agoΈκκληση να στηριχθούν τα μπλόκα με τρόφιμα και νερά
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ22 ώρες agoΓεπαπετρίτης: Ιστορικές οι σχέσεις Ελλάδας και Λιβύης – Ανυπόσπατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες agoΧρήστος Μπουκώρος: Ψηφίστηκε η διάταξη για τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό – Ενισχύονται οι επιχειρήσεις χωρίς καμία παρακράτηση
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΚακοκαιρία Byron: Tουρίστες σώθηκαν από θαύμα στη Φοινικούντα
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες agoΣ. Παπασταύρου: Ο αναβαθμισμένος ρόλος της Ελλάδας στο νέο ενεργειακό και γεωστρατηγικό τοπίο
-
ΚΟΣΜΟΣ21 ώρες agoΕυχαριστίες Ζελένσκι σε Τραμπ και Μελάνια για την επιστροφή επτά παιδιών από τη Ρωσία
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΥπό την επήρεια αλκοόλ η 48χρονη που έπεσε με ΙΧ σε ποτάμι
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες agoΠ.Μαρινάκης: Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο με τους αγρότες – Μονόδρομος η εφαρμογή του νόμου






