Connect with us
banner epikhirisis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε οπαδός της πολιτικής Τσίπρα υπέρ των funds και των πλειστηριασμών

Published

on

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε οπαδός της πολιτικής Τσίπρα υπέρ των funds και των πλειστηριασμών

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Να εξηγήσει «πώς από υπέρμαχος της χορήγησης δυνατότητας του δικαιώματος προαίρεσης στους δανειολήπτες, προσχώρησε στην άποψη Τσίπρα για κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας», καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα απαντά στη συνέντευξη του υπουργού Υγείας στο ΕΡΤnews στην οποία μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος «σεισάχθεια» και υποστήριξε ότι προβλέπει διαγραφή του 30% της βασικής οφειλής. Ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης, υποστήριξε ότι μια τέτοια ρύθμιση θα αδικούσε όσους πληρώνουν κανονικά φόρους και εισφορές, καθώς θα ευνοούσε όσους άφησαν τα χρέη τους να γίνουν ληξιπρόθεσμα και τα ρύθμισαν.

Ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως ο κ. Γεωργιάδης «προφανώς δεν έχει διαβάσει καν την πρόταση μας, γιατί αν την είχε διαβάσει θα γνώριζε τη διαδικασία που προτείνουμε να γίνει».

«Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε “αίσχος” την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος» και σχολιάζει πως «από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε πόσο έχει ενοχλήσει ισχυρά οικονομικά συμφέροντα η πρότασή μας. «Δήλωσε πως και εκείνος ήταν υπέρ του δικαιώματος προαίρεσης το 2017 αλλά “τώρα τα δάνεια πουλήθηκαν” και πλέον δε γίνεται», προσθέτει. Σχολιάζει ότι ο κ. Γεωργιάδης «προφανώς δεν έχει διαβάσει καν την πρόταση μας, γιατί αν την είχε διαβάσει θα γνώριζε τη διαδικασία που προτείνουμε να γίνει».

Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «ο κ. Γεωργιάδης και η Νέα Δημοκρατία τότε έκαναν κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά τελικά ακολούθησαν πιστά την πολιτική Τσίπρα υπερ των funds». Καλεί δε τον υπουργό, «αντί να περιφέρει διάφορες ασυναρτησίες» -όπως αναφέρει-, «να μας εξηγήσει: πώς κατέληξε οπαδός της πολιτικής Τσίπρα υπέρ των funds και των πλειστηριασμών; Πώς από υπέρμαχος της χορήγησης δυνατότητας του δικαιώματος προαίρεσης στους δανειολήπτες, προσχώρησε στην άποψη Τσίπρα για κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας;».

Advertisement
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο