Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: «Ποιος θα πάρει την ευθύνη να οδηγεί τη χώρα συνέχεια σε εκλογές;», αναρωτιέται ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

«Ο κ. Μητσοτάκης όταν ήταν στην αντιπολίτευση κατήγγειλε τα επιδόματα που έδινε ο κ. Τσίπρας. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζει τις πρακτικές που ακολουθούσαν οι ίδιοι», σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του ΟΠΕΝ.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Να μην εμφανίζεται ως θαυματοποιός ο κ. Μητσοτάκης

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η πολιτική άποψη του ΠΑΣΟΚ

Περιέγραψε τη διαφορετική πολιτική άποψη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η οποία όπως είπε προβλέπει:

– Αντί για «επίδομα» στην τιμή ρεύματος προτείνουμε πλαφόν στη λιανική τιμή ώστε να σταματήσει η αισχροκέρδεια.

-Να μειωθεί ο ΦΠΑ στα βασικά καταναλωτικά αγαθά.

-Να δημιουργηθούν κοινωνικές κατοικίες για νέα ζευγάρια και φοιτητές, που αποτελεί μόνιμη λύση και όχι επιδόματα.

Παρόλα αυτά, τόνισε, ότι θα στηρίζεται ό,τι μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο, έστω και προσωρινά.

Όσον αφορά τις αμυντικές δαπάνες υπογράμμισε ότι ήταν λάθος μήνυμα η μείωση τους το 2019 και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ με την πατριωτική του στάση, ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες και όλες τις συμφωνίες που διασφαλίζουν τη θωράκιση της χώρας».

Για τα μετεκλογικά ενδεχόμενα ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα θέσει το σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμά του στο οποίο μεταξύ άλλων, σημείωσε «θα περιλαμβάνει κατάργηση του άρθρου 10 του νομοσχεδίου για την υγεία που καταργεί τη δημόσια δωρεάν περίθαλψη. Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου. Φορολόγηση των υπερκερδών των ηλεκτροπαραγωγών και των τραπεζών. Κοινωνική στέγη για νέα ζευγάρια και φοιτητές. Αξιοκρατία και διαφάνεια (παράδειγμα με το ΑΣΕΠ που η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ μοίρασαν μεταξύ τους τις καρέκλες).

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εκτίμησε πώς «εάν το πρώτο κόμμα έχει ποσοστό 31%, θα είναι πολύ δύσκολο να πάει τη δεύτερη Κυριακή στο 37%. ‘Αρα ο κόσμος δε θα δώσει αυτοδυναμία σε κάποιο κόμμα», ενώ έθεσε το ερώτημα: «Ποιος θα πάρει την ευθύνη να οδηγεί τη χώρα συνέχεια σε εκλογές; Η μη αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος δε θα γίνει πρόβλημα της χώρας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΚΟΣΜΟΣ46 δευτερόλεπτα ago

Ακρίβεια ΕΕ – Γιατί οι τιμές των τροφίμων είναι τόσο υψηλές στην Ευρώπη;

LIFESTYLE7 λεπτά ago

Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, δεν είχα ανάγκη να μου παρέχει κάποιος κάτι

ΜΑΓΝΗΣΙΑ12 λεπτά ago

Νεαρός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε στην παραλία του Βόλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 λεπτά ago

Μάντζος: «Φόρος 15% μόνο αν τα μερίσματα υπερβαίνουν τις 100 χιλιάδες – Να αφήσει η ΝΔ τη μονταζιέρα»

ΕΛΛΑΔΑ16 λεπτά ago

Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο διανομέας με ηλεκτρικό ποδήλατο – Συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα

ΜΠΑΣΚΕΤ19 λεπτά ago

Η οπτική σκοπιά των προπονητών Αμαρουσίου και Τρίτωνα (video)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ22 λεπτά ago

Πογιέτ: «Αν καλούσα τον Φορτούνη έπρεπε να αλλάξω το σύστημα»

OIKONOMIA25 λεπτά ago

Επιθεώρηση Εργασίας: Ενισχύει τον ελεγκτικό μηχανισμό στις Ναυπηγοεπισκευαστικές Ζώνες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ30 λεπτά ago

Φίδι δάγκωσε μια 55χρονη γυναίκα στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου

LIFESTYLE31 λεπτά ago

Ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή