ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: «Αν η Πισπιρίγκου έχει διαπράξει τα εγκλήματα, δεν υπάρχει νόσημα να μειώνει τον καταλογισμό για τις πράξεις της»

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Σαν νομικοί δεν μπορούμε να περιφρονήσουμε το τεκμήριο αθωότητας. Αναφέρομαι στις σκηνές κατά την προσαγωγή της κατηγορουμένης στον ανακριτή. Ήδη αυτή την υπόθεση την έχουν εκτιμήσει και αναλύσει 4 θεσμικοί φορείς της δίωξης και τη δικαιοσύνης. Όλα αυτά συνιστούν ένα προσωρινό τεκμήριο ισχυρών ενδείξεων ενοχής. Αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Νομίζω όμως ότι πρέπει να ακουστεί ότι το τεκμήριο αθωότητας δεν πρέπει να περιφρονείται. Ο μαζικός προπηλακισμός της κατηγορουμένης μου αφήνει στενάχωρη εντύπωση, αλλά και το ότι κανείς από το περιβάλλον της δεν έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας» σημείωσε ο κ. Δημητρίου.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Την ίδια ώρα, λίγα λεπτά πριν τις 9 η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα κρατηθεί σε ειδικό κελί.
«Γίνεται έρευνα για άλλα περίεργα περιστατικά που έχουν γίνει στον κύκλο της κατηγορουμένης και αν έχει εμπλοκή. Ο τομέας της ψυχιατρικής θα μας απασχολήσει σε αυτή την υπόθεση, ωστόσο αν αποδειχθεί ότι έχει διαπράξει τα εγκλήματα, δεν νομίζω ότι υπάρχει νόσημα που της μειώνει τον καταλογισμό για τις πράξεις της», τόνισε ο κ. Δημητρίου.
«Είναι ζήτημα το αν μπορούν να αντληθούν στοιχεία μετά από τόσα χρόνια για τα άλλα δύο παιδιά. Δεν πιστεύω ότι οι γιατροί δεν υποψιάστηκαν κάτι. Τώρα μιλάμε όλοι γιατί η υπόθεση έχει λάβει δημοσιότητα. Σε μια μικρή πόλη φανταστείτε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ποιος θα πάρει την ευθύνη να καταγγείλει τέτοιου είδους περιστατικά;», ανέφερε ο ίδιος κλείνοντας.
Γράψτε το σχόλιό σας


Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Σοκ στον Βόλο – «Έσβησε» 57χρονος άνδρας – Υπέστη ανακοπή καρδιάς
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
«Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά και χώρισα, αλλά δεν μάθατε κάτι»
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago
Πάνω από 100 παραστάσεις για τον «Θησαυρό της Βαγίας» – Στους 30.000 οι θεατές που έχουν ήδη δει την αναβίωση του θρυλικού βιβλίου της Ζωρζ Σαρή στο θέατρο
-
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ23 ώρες ago
Πέντε βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσεις να τρέχεις (video)
-
LIFESTYLE5 ημέρες ago
Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του για το «φιλί» στο στόμα στη Δέσποινα Βανδή
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ17 ώρες ago
«Την επόμενη εβδομάδα η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους Αγρότες»
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ17 ώρες ago
«Η συνάντηση» με τον Γιώργο Κιμούλη επιστρέφει τον Απρίλιο στο Θέατρο Αμαλία
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ5 ημέρες ago
Τα βραβεία της διοργάνωσης #PRESS_photostories 2023