Αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA – Τα βίντεο αυτά μπορεί να ενταχθούν στη δικογραφία και να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα για το θάνατο του παιδιού

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, με τις Αρχές να συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», πολλά από τα επεισόδια που παρουσίασαν τα κορίτσια έχουν γίνει Σαββατοκύριακο και αυτή η πληροφορία έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Συγκεκριμένα, η Μαλένα, το πρώτο παιδί που πέθανε, «έσβησε» το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Η Ίριδα, το 6 μηνών βρέφος της οικογένειας, πέθανε την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, ενώ η Τζωρτζίνα πέθανε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου, που παρουσίασε το Live News του MEGA, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο που έχουν τραβηχτεί στους θαλάμους του νοσοκομείου όπου είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα.

Οι γιατροί είχαν παρατηρήσει πως η 9χρονη Τζωρτίνα, μόλις γυρνούσε από τη ΜΕΘ σε απλή κλίνη, παρουσίαζε κάποια επεισόδια, ενώ στη ΜΕΘ ήταν σε καλή κατάσταση. Γι’ αυτό το λόγο, οι γιατροί ζήτησαν από τους γονείς και συγγενείς της μικρής να τραβήξουν βίντεο όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό, κάτι ιδιαίτερο στο παιδί, ώστε να έχουν εικόνα οι θεράποντες γιατροί και να αντιλαμβάνονται άμεσα κάθε αλλαγή στην κατάσταση της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, που έχουν στη διάθεσή τους αυτά τα βίντεο, τα οποία ίσως ενταχθούν στη δικογραφία, ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο ή κάποιο καθοριστικό επεισόδιο για την υγεία της Τζωρτζίνας.

Υπάρχει κληρονομικότητα;

Ταυτόχρονα, δεν προκύπτει ιστορικό καρδιολογικών ή άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας στους γονείς των τριών κοριτσιών, που θα μπορούσαν να κληρονομήσουν τα παιδιά.

Όπως αναφέρθηκε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ζητήθηκε ιστορικό από τους γονείς των κοριτσιών και δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι σοβαρό.

Ωστόσο, η μητέρα των κοριτσιών αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, τα οποία η ίδια επικοινωνούσε σε κάποιο φόρουμ, ζητώντας συμβουλές από άλλες μητέρες.

Συγκεκριμένα, από το 2015 έως το 2019, η μητέρα ζητούσε συμβουλές από άλλες γυναίκες, τόσο για δικά της θέματα – «με αγκαλιάζουν τα παιδιά μου και πονάω παντού», είχε γράψει κάποια φορά – όσο και για προβλήματα των παιδιών.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις της, ότι και τα τρία παιδιά φαίνεται να είχαν συχνά προβλήματα, άλλοτε μικρά και άλλοτε πιο σοβαρά.

Για παράδειγμα, το 2016 όταν η Τζωρτζίνα ήταν 2,5 ετών, η μητέρα της ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες, επειδή το κορίτσι θα αφαιρούσε κάποια κύστη, ενώ στο ίδιο γκρουπ ζητούσε συχνά συμβουλές εγκυμοσύνης, με τις άλλες γυναίκες να της συνιστούν να μιλήσει με το γιατρό της.

Τα πιο σοβαρά περιστατικά που αφορούσαν στα κορίτσια, για τα οποία ζητούσε συμβουλές, ήταν εκείνα της γαστρεντερίτιδας και, πολύ περισσότερο, των χημειοθεραπειών.

Όπως τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τα προβλήματα υγείας της μητέρας, για τα οποία ζητούσε συμβουλές, δεν φαίνεται να έχουν αναφερθεί στους γιατρούς και, μάλιστα, ένας γιατρός ανέφερε στον δημοσιογράφο, «απορώ γιατί δεν τα έχουν πει», δηλαδή ενώ μνημονεύονται με τις αναρτήσεις της μητέρας αυτά τα προβλήματα και γίνεται λόγος για θεραπείες, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και ενημέρωση των γιατρών γι’ αυτά στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Η Ρωσία διαδίδει fake news που μπορεί να λειτουργήσουν ως πρόσχημα για εισβολή – Τι αναφέρει το State Department