Ο θάνατος των τριών παιδιών από την Πάτρα και το κουβάρι που αρχίζει να ξεδιπλώνεται έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές και ραγδαίες. Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News και εξήγησε γιατί η μητέρα των παιδιών έρχεται στην εισαγγελία της Αθήνας και δεν πάει στην εισαγγελία […]

Ο θάνατος των τριών παιδιών από την Πάτρα και το κουβάρι που αρχίζει να ξεδιπλώνεται έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές και ραγδαίες.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News και εξήγησε γιατί η μητέρα των παιδιών έρχεται στην εισαγγελία της Αθήνας και δεν πάει στην εισαγγελία Πάτρας, αλλά και τι είναι η κεταμίνη, η ουσία που οι τοξικολογικές έδειξαν ότι βρέθηκε στην Τζωρτζίνα.

Ο κ. Μαρακάκης ανέφερε αρχικώς πως η δικογραφία της υπόθεσης ζητήθηκε στην Αθήνα, διότι η Τζωρτζίνα κατέληξε στο «Παίδων» Αττικής, οπότε είναι μία υπόθεση πλέον που ξεφεύγει από τις αρμοδιότητες των Αρχών της Πάτρας.

«Μέσα στην εξίσωση υπάρχουν περισσότερες από μία σταθερές, οπότε πιθανότατα θα κληθούν οι γονείς για να δώσουν εξηγήσεις για τα δεδομένα που θα τους παρουσιασθούν από τις Αρχές» δήλωσε ο δικηγόρος, ενώ τόνισε πως οι εξελίξεις δικαστικά και διαδικαστικά θα είναι καταιγιστικές, «χωρίς να σημαίνει πως στοχοποιούμε κάποιον».

Η κεταμίνη

Αναφορικά με την ουσία κεταμίνη, ο κ. Μαρακάκης επισήμανε πως έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σε περιπτώσεις βιασμού, καθώς μέσω αυτού κάμπτονται οι αντιστάσεις του ατόμου και πέραν των καρδιολογικών προβλημάτων, δημιουργεί και αμνησία, κενά μνήμης, συμπεριφοράς  «και μπορεί να μετατρέψει τον άνθρωπο σε ένα εντελώς άβουλο ον».

  • Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Χαμός στο Twitter μετά τη δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Νικολούλη και Κατερινόπουλος στο προσκήνιο

Σημείωσε πως έχει αντίστοιχη χρήση με το χάπι βιασμού.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως στην περίπτωση που η κεταμίνη χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα από τρίτο παράγοντα έγινε σε υγρή μορφή και ενέσιμα στον ορό του παιδιού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Αντρεα Μιχαήλ: Από προσφυγοπούλα της τουρκικής εισβολής το 1974 υπουργός στην Αυστραλία