Προς το τέλος της πολύωρης απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Ανακρίτρια έδειχνε να μην κρύβει τις πολύ σοβαρές της σκέψεις να προτείνει ν’ αφεθεί ελεύθερη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί την περασμένη Δευτέρα. Ανέπτυξε τους ισχυρισμούς της, αλλά δεν έπεισε και τελικά προφυλακίστηκε. Τα όσα έγιναν στη μαραθώνια απολογία της, προκαλούν μια σειρά από συζητήσεις. Όχι μόνο για τα όσα είπε εκείνη, αλλά και για τα όσα άκουσε από την ανακρίτρια.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Παρότι μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η γενική εκτίμηση των αρμοδίων δικαστικών αρχών είναι πως δεν κλόνισε ούτε κατ’ ελάχιστο το βαρύ κατηγορητήριο και δεν έπεισε με τον ισχυρισμό της ότι η χορήγηση της κεταμίνης στο άτυχο παιδάκι, που του προκάλεσε τον θάνατο, οφείλεται σε ιατρικό λάθος και όχι σε εγκληματική ενέργεια από την ίδια του τη μητέρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέρουν ότι προς το τέλος της πολύωρης απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η ανακρίτρια έδειχνε να μην κρύβει τις πολύ σοβαρές της σκέψεις να προτείνει ν’ αφεθεί ελεύθερη. Η φράση της προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μόνο υπό τη μορφή ερώτησης, δείχνει πολλά.

«Αν σ’ αφήσω ελεύθερη θα τους δεχθείς τους όρους;». Η απάντηση ήταν θετική… αλλά εντέλει δεν χρειάστηκε. Το ότι τέθηκε όμως ως ερώτημα, δείχνει ένα μέρος από τις σκέψεις της ανακρίτριας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Ακίνητα: Οι τιμές του Airbnb σε όλη την Ελλάδα