Η αδερφή της Ρούλας Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλά για όλα και δηλώνει ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους την αδερφή της

Το ενδεχόμενο του «ιατρικού λάθους», εκτός από την Ρούλα Πισπιρίγκου, υποστηρίζει και η αδερφή της Δήμητρα, η οποία σήμερα Δευτέρα απάντησε σε μία σειρά από ερωτήματα, σχετικά με τις πληροφορίες σε ότι αφορά στην ηλικιωμένη σπιτονοικοκυρά, αλλά και στην κακοποίηση της Τζωρτζίνας από τους γονείς της αλλά και από την ίδια.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε πως θα είναι ως το τέλος στο πλευρό της 33χρονης κατηγορούμενης, καθώς θεωρεί αδιανόητο να έχει κάνει κακό στα ίδια της τα παιδιά.

Η ίδια, απέδωσε την ύπαρξη κεταμίνης στις εξετάσεις της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας σε πιθανό ιατρικό λάθος.

  • Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Αθηνών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

«Αυτό είναι κάτι που μπορεί να απαντήσει ο κ. Δασκαλάκης. Γιατί δεν πάει στη ΓΑΔΑ, τι φοβάται κι αν φοβάται κάτι. Δεν φοβάται λέει ο άνθρωπος, δεκτό», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο STAR και στην εκπομπή: «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τι είπε για την νεκρή σπιτονοικοκυρά

Σε ερώτηση για τη σπιτονοικοκυρά, απάντησε: «Εγώ γνωρίζω από συζητήσεις με τη Ρούλα και τον Μάνο, η γυναίκα ήταν άκληρη. Δεν είχε κανέναν συγγενή, ούτε ανίψια, ούτε ξαδέρφια. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Και μια κολλητή της φίλη που επικοινωνούσε με τα παιδιά, το ίδιο είχε πει. Δεν είχε κανέναν. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της. Τα πάντα. Υπάρχει πληρεξούσιο το οποίο το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή, που ορίζει τον Μάνο. Πάνε να κατηγορήσουν τον Μάνο για ένα ακίνητο, αλλά αυτό δεν υπάρχει αυτό. Είμαι σίγουρη».

Όσο για το αν υπήρχε πιθανότητα να «γράψει» κάποιο ακίνητο σε ένα από τα παιδιά, ανέφερε: «Από ό,τι γνωρίζω είχε εκφράσει μια σκέψη, στις αρχές, για την Τζωρτζίνα. Επειδή δεν είχε κανέναν στον κόσμο να το έδινε στην Τζωρτζίνα. Αυτό δεν έγινε, γιατί και τα παιδιά δεν τα ενδιέφερε. Δεν πήγαν να φάνε την περιουσία και το σπίτι κανενός. Δεν είναι τέτοια παιδιά».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε και για τον Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο σε παλαιότερη δήλωση είχε αναφέρει πως κάτι φοβάται. «Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να αλλάξει, γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή που είχαμε επικοινωνία έλεγε τα ίδια και σε εμένα. Δεν το γνωρίζω αν έχει κάτι να φοβάται. Το γνωρίζει ο ίδιος», τόνισε.

«Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, το μέσο επικοινωνίας είναι τα παιδιά. Αν ήθελε να φέρνει τον Μάνο πίσω, θα κρατούσε τα παιδιά όσο περισσότερο μπορούσε. Δεν θα έκανε κακό στα παιδιά για να φέρει τον Μάνο πίσω. Η ίδια ήταν αντίθετη με το να γυρίζει ο Μάνος πίσω. Δεν τον καλούσε η ίδια. Ο άνθρωπος μπορεί να μην ήθελε να συνεχίσουν», είπε στη συνέχεια για τις κατηγορίες ότι η 33χρονη προκαλούσε κακό στα παιδιά για να κάνει τον Μάνο Δασκαλάκη να επιστρέφει σε εκείνη.

Για την κεταμίνη

Για το τι στάση θα κρατήσει στην υπόθεση, ανάλογα με τις εξελίξεις, ανέφερε: «Ψάχνουμε την πραγματική αλήθεια. Μέχρι στιγμής με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και εμείς, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ρούλα έχει κάνει κακό στην Τζωρτζίνα. Πρέπει να βρεθεί η αλήθεια για τα παιδιά. Τα παιδιά μας ενδιαφέρουν πρώτα από όλα και μετά η αθώωση της Ρούλας. Έχω διαβάσει τη δικογραφία, αυτό που προκύπτει είναι άλλα πράγματα. Πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά και μετά η αθώωση της Ρούλας. Δεν έχω καμία αίσθηση, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει την Τζωρτζίνα ένα παιδί αγαπητό σε όλο τον κόσμο. Η ουσία ίσως χορηγήθηκε από κάποιο λάθος».

Για το αν κακοποίησε η ίδια την Τζωρτζίνα

«Εγώ κακοποιούσα την Τζωρτζίνα; Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι. Το παιδί που με έκανε θεία. Με έκανε να δω πως μεγαλώνει ένα παιδί. Ήταν κομμάτι του εαυτού μου η Τζωρτζίνα, δεν θα την πείραζα ποτέ. Σαν γονείς κι ο Μάνος και η Τζωρτζίνα μπορεί να την είχαν μαλώσει, εγώ ήμουν αντίθετη και έλεγα αφήστε το παιδί. Όπως όλοι οι φυσιολογικοί γονείς έβαζαν τα όριά τους κι εγώ τα έβγαζα», είπε στη συνέχεια η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

  • Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Σοκαριστική μαρτυρία για κακοποίηση και πιθανή εμπλοκή κι άλλου προσώπου στη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Σχετικά με όσα είχε αναφέρει για τον Μάνο Δασκαλάκη και την αναζήτηση ανθρώπου να του κάνει κακό, σχολίασε: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό, χρησιμοποιήθηκε αλλιώς. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν δημόσια. Το τι γινόταν στο σπίτι τους, το ξέρουν οι ίδιοι. Όχι δεν το γνωρίζω εγώ. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ξέρω για ένα ραντεβού. Στο δεύτερο που ισχυρίζεται εγώ δούλευα. Στο πρώτο ραντεβού που ήμουν μπροστά, μας προσέγγισε ο ίδιος για άλλο λόγο, μας διηγήθηκε δικές του ιστορίες. Δεν είπαμε τίποτα για κανέναν Μάνο. Μιλούσε για δικά του βιώματα, από γνωστούς. Δεν ξέρω τι λέει ο κύριος αυτός. Αν έχει όντως στοιχεία να τα καταθέσει. Εγώ είμαι ανοικτή σε όλα τα ενδεχόμενα».

Θα την στηρίζω μέχρι τέλους

Αναφορικά με το τι περιμένει από την παρουσία της Ρούλας στην Ανακρίτρια αλλά και για τη χορήγηση της κεταμίνης, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα στο μυαλό μου. Στηρίζουμε και πιστεύουμε τη Ρούλα. Θα την πιστεύουμε και θα τη στηρίζουμε ως το τέλος. Τη Ρούλα τη γνωρίζουμε, ξέρουμε τι άνθρωπος είναι. Εγώ θα είμαι δίπλα της και θα τη στηρίξω όποια κι αν είναι η απόφαση. Αυτά τα γνωρίζουν οι δικηγόροι. Ως εκτίμηση το είπα κι εγώ. Δεν ξέρω πως ο Μάνος το είπε αυτό που είπε. Εγώ με δική μου έρευνα έχω άλλα στοιχεία».

Σε ερώτηση για το αν ακολουθούσε η Ρούλα φαρμακευτική αγωγή, είπε: «Στο παρελθόν δεν ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας της δόθηκε μια αγωγή, αλλά δεν την έπαιρνε, για να μπορεί να είναι ήρεμη».

Για τα ζωάκια της οικογένειας και τις καφετζούδες

«Το σκυλάκι έχει πάει στην οικογένεια του Μάνου και το καναρίνι σε εμένα, για να ξεκαθαριστεί κι αυτό», ανέφερε στη συνέχεια.

Τέλος, για το αν η αδερφή της επισκεπτόταν μέντιουμ και καφετζούδες, απάντησε: «Όχι. Σε στιλ πλάκας με γνωστούς, όπως γνωρίζουν όλοι γιαγιάδες και θείας. Μια δυο φορές για την πλάκα ναι. Αυτά τα πράγματα είναι τραβηγμένα και στα όρια του κουτσομπολιού».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Πάσχα: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα – Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών