Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα σχολίασε τα όσα «ακούγονται» πλέον για «λυμένη υπόθεση» σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Η αγωνία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα κορυφώνεται, καθώς όλες οι πληροφορίες κατατείνουν στο ότι οι έρευνες μπήκαν στην τελική ευθεία.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ωστόσο, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, έχει διαφορετική άποψη και προειδοποιεί πως είναι ακόμα νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα.

«Διαβάζουμε δεξιά κι αριστερά ότι έχουν προκύψει σαφείς ενδείξεις γύρω από τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, που οδηγούν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση της έρευνας για τα αίτια του θανάτου της. Είναι να απορεί και να εξίσταται κανείς. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού ακόμη δεν υπάρχει εργαστηριακό αποτέλεσμα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις;», δήλωσε χαρακτηριστικά η ιατροδικαστής, που μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Επανέλαβε, μάλιστα, ότι «καλό είναι να τηρούμε στάση αναμονής μέχρι να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το πόρισμα της άτυπης επιτροπής των συναδέλφων μου».

Η κ. Τσιόλα εκτιμά ότι αυτό θα συμβεί τις επόμενες 10-15 μέρες, με την εξής διευκρίνιση: «Ο χρόνος της έκδοσης του πορίσματος είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό ότι βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με το εργαστήριο που κάνει τις ιστολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις. Ο επιστημονικός χρόνος, όπως και να το κάνουμε, είναι διαφορετικός από τον επικοινωνιακό».

Η έμπειρη ιατροδικαστής προχώρησε και σε μία ακόμη επισήμανση: «Η δική μας δουλειά είναι να κινούμεθα αυστηρά και μόνο στο επιστημονικό πεδίο. Ως εκ τούτου, όσοι ασχολούνται με την υπόθεση, το σώφρον είναι να μην συμπληρώνουν κανένα κενό με την φαντασία τους και με σενάρια».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
«Βραχυκύκλωσαν» οι μεγάλοι της αυτοκινητοβιομηχανίας