ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Νέα ανατροπή στο θρίλερ – Η Πισπιρίγκου είχε πει ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Νέα ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας έρχεται να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση θρίλερ που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως ανακαλύπτει το , σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η ίδια η 33χρονη μητέρα είχε πει σε παιδίατρο στο νοσοκομείο Παίδων πως η 9χρονη κόρη της ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της.
«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του» λέει χαρακτηριστικά ο παιδίατρος στο .
Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του
«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα»
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.
Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών.
Όπως ακούστηκε στο ρεπορτάζ του Star είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη.
Οι γονείς είχαν δώσει την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021 να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ πατρότητας από την Ρούλα Πισπιρίγκου για την Ίριδα και τη Μαλένα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δε θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη.
Το είχε προτείνει και ο Κατερινόπουλος
«Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε ο κ. Κουσουλός.
Πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας έχει κάνει πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θ. Κατερινόπουλος, τονίζοντας πως θα συνεισφέρει και στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Φως στο Τούνελ: «Βρήκαμε παρατημένη τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας και μέσα το σημείωμα»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για τις εικόνες λεηλασίας και τα στοιχεία που αντίκρισαν μέσα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και προανήγγειλε αποκαλύψεις
Για την παρατημένη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας μέσα στην οποία βρέθηκε το σημείωμα στο οποίο η άτυχη 9χρονη χαρακτηρίζει τη μητέρα της κακιά και εγωίστρια αλλά και τις εικόνες λεηλασίας που αντίκρισαν στο σπίτι που διέμενε η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκή – Πισπιρίγκου, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Από την αποσφράγιση που κάναμε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου προκύπτουν τρία σημαντικά θέματα. Πρώτον, υπάρχουν σκηνές λεηλασίας. Οι πόρτες ήταν σπασμένες και ξεκλείδωτες. Ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο που ο κ. Δασκαλάκης είχε μετατρέψει παρανόμως σε στούντιο δικό του. Εκεί ανακαλύψαμε την τσάντα τη σχολική της Τζωρτζίνας και μέσα εκεί ανακαλύψαμε το σημείωμα που έγραφε πως η μητέρα της είναι κακιά και ότι είναι εγωίστρια! Αυτό το σημείωμα θα παραδοθεί στη 18η Ανακρίτρια. Είχαμε υποψίες πως και στον δεύτερο όροφο, που διέμενε η άτυχη σπιτονοικοκυρά, υπήρχαν και άλλα πράγματα. Και άλλα στοιχεία. Η έρευνα στον χώρο που έγινε από την αστυνομία μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου έχει κενά. Αυτό το σπίτι που διέμενε η άτυχη Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, είχε και έχει αποδεικτικά στοιχεία που συνδέονται με την άτυχη Τζωρτζίνα», είπε ο δικηγόρος στην Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε:
«Τη Δευτέρα περιμένουμε να ανοίξει και ο δεύτερος όροφος που υπ’άρχουν στοιχεία αποδεικτικά για τα αίτια του θανάτου της σπιτονοικοκυράς, που ελέγχεται και το ζευγάρι για το αν έχει ευθύνη ή όχι. Έχει και άλλα στοιχεία αυτό το σπίτι και τη Δευτέρα θα αποκαλυφθούν».
Δείτε αναλυτικά

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Στα ύψη ο υδράργυρος – Πού θα «χτυπήσει» 37άρια


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Αίθριος γενικά με παροδικές νεφώσεις αναμένεται ο καιρός σήμερα, Σάββατο 28 Μαϊου, ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά τμήματα.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ θα κυμανθεί σε πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα πνέουν άνεμοι έως 4-5 μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση
Πιο αναλυτικά, σήμερα αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές και τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 34, στην Ήπειρο από 12 έως 34 βαθμούς στη Θεσσαλία από 13 έως 36-37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 36-37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 32-33 βαθμούς και στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις έως 4-5 μποφόρ στα πελάγη.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με πιθανότητα για αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32-33 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με πιθανότητα για αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ23 ώρες ago
Τον δρόμο της φυλακής θα πάρει ένας 54χρονος Σκιαθίτης νταής, για απειλές, ενδοοικογενειακή βλάβη σε ανίκανο άτομο και φθορές
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ23 ώρες ago
Στο νοσοκομείο 10 άτομα μετά το πάρτι των Μηχανολόγων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Θλίψη στο Βόλο: Έφυγε ο Χρήστος Δημητρίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Πέθανε 50χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ18 ώρες ago
Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Ν. Ιωνία