Νέες αποκαλύψεις.

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας και τον θάνατο της Τζωρτζίνας, με τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου να κρίνεται προφυλακιστέα το βράδυ της Δευτέρας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ακόμα και από απόσταση, δεν λειτουργούσε, όταν εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο, σύμφωνα με το Open, μεταφέροντας στοιχεία που περιέχονται στην δικογραφία.

Δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος

Η γιατρός και η νοσηλεύτρια που μπήκαν στο δωμάτιο για να σώσουν την 9χρονη παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού. Με λίγα λόγια το οξύμετρο δεν χτύπησε προκειμένου να σπεύσουν γιατροί και νοσηλευτές στο δωμάτιο και να σώσουν το παιδί.

Χαρακτηριστικά το διαβιβαστικό της Αστυνομίας αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα: «Κατά την είσοδο τους στο θάλαμο είδαν ότι το παιδί είχε στροφή κεφαλής στα αριστερά περί στοματική κυάνωση και ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία, ενώ τόσο η γιατρός όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο στο παιδί, δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούγεται σε περίπτωση που το οξυγόνο και οι σφίξεις πέσουν κάτω από το καθορισμένο όριο».

Η Τζωρτζίνα είχε υποστεί πέντε κρίσεις μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και οι γιατροί ήταν σε επιφυλακή σε όλη την κλινική και παρακολουθούσαν και με το οξύμετρο και δεν χτυπούσε με το χαρακτηριστικό ήχο όταν μπήκαν στο δωμάτιο.

Μέσα στη δικογραφία υπάρχει απάντηση και για την κεταμίνη. Υπάρχουν καταθέσεις που λένε ότι ο τελευταίος γιατρός ή νοσηλευτής που μπήκε στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας ήταν μια ώρα πριν παρουσιάσει το επεισόδιο που την οδήγησε στον θάνατο. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η κεταμίνη δεν υπάρχει πουθενά μέσα στην παιδιατρική κλινική.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Πάσχα: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα – Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών