ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Τι δείχνει η συμπεριφορά της μητέρας των τριών παιδιών – «Είμαστε στον επίλογο αυτής της υπόθεσης»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η περίπτωση των τριών παιδιών από την Πάτρα έχει απασχολήσει την αμερικανική ιατροδικαστική υπηρεσία.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το θρίλερ με τα τρία νεκρά κορίτσια από την Πάτρα, με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και απασχολεί τις εισαγγελικές Αρχές, το Ανθρωποκτονιών αλλά και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία να φτάνει στο τέλος της.
Η υπόθεση της Πάτρας έχει απασχολήσει την παγκόσμια ιατρική κοινότητα, με ιατροδικαστές από τις ΗΠΑ να κοιτούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ιδιάζουσα αυτήν περίπτωση.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ενδιαφέρον από την αμερικανική ιατροδικαστική υπηρεσία
Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», η Μαριάνα Βουδούρη, ειδικευόμενη Παθολογικής Ανατομικής και Βιοπαθολογίας στις ΗΠΑ, τόνισε ότι η περίπτωση των τριών παιδιών από την Πάτρα έχει απασχολήσει την αμερικανική ιατροδικαστική υπηρεσία.
- Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας – «Οι κακώσεις στη Μαλένα έγιναν από τον δράστη κατά την πίεση με την παλάμη του»
«Σε αντίστοιχες περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιο πόρισμα από την ιατροδικαστική υπηρεσία αν δεν υπάρχει κάποιος που να έχει δει κάτι ή να υπάρχει κάποιο συμπέρασμα ότι έχει γίνει έγκλημα», σημείωσε η κ. Βουδούρη λέγοντας ότι δεν είναι εύκολο να αποδειχθεί η αιτία θανάτου.
«Δεν μπορεί να βρεθεί κάτι συγκεκριμένο».
Λύση σε παρόμοιες περιπτώσεις που υπήρξαν στις ΗΠΑ, έδωσαν είτε μάρτυρες είτε οι ίδιοι οι εγκληματίες που ομολόγησαν την πράξη τους.
«Σε τέτοιες περιπτώσεις βγαίνει αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου ή αιφνίδιος θάνατος».
«Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν συλλήψεις»
Για δύσκολη υπόθεση έκανε λόγο και ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.
«Όσο απλή ήταν η υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τόσο βαθμό δυσκολίας έχει η συγκεκριμένη περίπτωση. Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις θα είναι μπούσουλας για τη μαεστρία των ανακριτικών υπαλλήλων που θα συνθέσουν το παζλ αυτής της υπόθεσης».
Ο ιδιωτικός ερευνητής τόνισε ότι υπάρχει, σε παρόμοιες περιπτώσεις, ένα ποσοστό ανθρώπων «που θέλουν να φανούν χρήσιμοι και λένε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» ενώ εκτίμησε πως πλησιάζουμε στο τέλος της υπόθεσης. «Είμαστε στον επίλογο αυτής της υπόθεσης».
Για συλλήψεις που μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή μίλησε η Εβίτα Βαρελά, δικηγόρος, από τη μεριά της.
«Ανά πάσα στιγμή μπορούν να γίνουν συλλήψεις εφόσον υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, χωρίς να υπάρχει ιατροδικαστικό πόρισμα ή ομολογία».
Τι δείχνει η συμπεριφορά της μητέρας
Μιλώντας για τη συμπεριφορά της μητέρας, η Ναταλί Βέλτση, ψυχολόγος – νευροψυχολόγος, ανέφερε:
«Όλη της η συμπεριφορά σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες, αν είναι αληθείς, βλέπουμε συνεχώς μια προσπάθεια ελέγχου, μας δείχνουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά».
Γράψτε το σχόλιό σας



Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Μήνυση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς – «Πήρε πράγματα της Τζωρτζίνας»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Εντονη ήταν η αντίδραση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου για το γεγονός πως δικηγόρος μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου και όπως ισχυρίζονται πήρε προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Τζωρτζίνας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σύμφωνα με το tempo24.news, νωρίς σήμερα το πρωϊ η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί πως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.
Η τσάντα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε χθες μέσα στο σπίτι
Σύμφωνα με την πλευρά της οικογένειας, η οποία είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προέβη σε παραβίαση του ακινήτου, αφού ακόμη δεν έχει εκδοθεί απόφαση του δικαστηρίου που εξετάζει την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς.
Μάλιστα η μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπσιρίγκου, πήραν κάποια πράγματα από το σπίτι που ανήκαν στα 3 παιδιά, σε συνεννόηση με την Ρούλα.
Λίγα λεπτά αργότερα, το πρωί του Σαββάτου, η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετέβη στην Ασφάλεια Πατρών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, γιατί, όπως υποστηρίζουν, αφαίρεσε το περιεχόμενο της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δηλώνει άγνοια για την αφαίρεση της τσάντας της 9χρονης Τζωρτζίνας, μέσα από το σπίτι.
Το tempo24.news είχε αναφέρει πως χτες υπήρχαν ίχνη παραβιάσεων στο διόροφο της οδού Μπιζανίου.
Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής οι δικηγόροι που εκπροσωπούν συγγενείς της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα πήγαν στο διόροφο όπου έμενε και οι οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και με την βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι.
Χωρίς να έχει εκδοθεί η απόφαση, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για να παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι δικηγόροι, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, υποστηρίζοντας πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν άνοιξαν την κεντρική είσοδο.
Οπως υποστήριξαν ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες και η είσοδος του 2ου ορόφου όπου διέμενε η σπιτονοικοκυρά έχει παραβιαστεί, δεδομένου ότι οι κλιεδαριές είναι παλαιού τύπου και εύκολα μπορούν να παραβιαστούν.
Πάντως όπως δείχνουν φωτογραφίες από τον πρώτο όροφο του ακινήτου , στον χώρο που είναι σχεδόν άδειος υπάρχουν μόνο ορισμένα παιδικά παιχνίδια. Θυμίζουμε πως τον συγκεκριμένο χώρο χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Ρόδος: Επείγουσα προανάκριση για «δράκο» του Instagram – Πώς παγίδεψε 8χρονο κοριτσάκι


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σοκάρει νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με θύμα ένα 8χρονο κοριτσάκι στο τάμπλετ του οποίου βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες που είχε αποστείλει σε άγνωστο πρόσωπο σε λογαριασμό στο Instagram!

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως αναφέρει η εφημερίδα dimokratiki.gr, οι γονείς του παιδιού έντρομοι έχουν προβεί ήδη σε καταγγελία ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει κινηθεί η διαδικασία εντοπισμού του ηλεκτρονικού ίχνους του παιδόφιλου που παγίδεψε το ανυποψίαστο κοριτσάκι.
Οι αστυνομικοί έχουν ήδη αντίγραφα των συνομιλιών του παιδιού και των μηνυμάτων του ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η ηλικία και η εθνικότητα του δράστη. Οι γονείς αναμένεται μάλιστα στις προσεχείς ημέρες να υποβάλουν δια του συνηγόρου τους κ. Γιώργου Κυπραίου δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας.
Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για παιδόφιλο
Σημειώνεται ότι από ανάλογη έρευνα είχε αποκαλυφθεί πρόσφατα το αρρωστημένο σχέδιο ενός 29χρονου παιδόφιλου που δρούσε μέσω του Instagram. Το κόλπο που έστησε ο 29χρονος παιδόφιλος ήταν απλό: Δύο προφίλ στο Instagram με το γυναικείο όνομα «Iliana» και την ιδιότητα «μάνατζερ μοντέλων», μια αμοιβή 300 ευρώ σε όποιο κοριτσάκι τσιμπήσει το δόλωμα και στη συνέχεια ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, μέχρι το ανήλικο θύμα να υποκύψει και να στείλει βίντεο και φωτογραφίες για το υποτιθέμενο casting.
Από τον Ιούνιο που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον είχε «λοκάρει» οι αξιωματικοί εντόπισαν δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας μόλις 11,5 ετών να έχουν ενδώσει (οι γονείς τους έκαναν καταγγελίες και ξεκίνησε η έρευνα), όμως το πιο ανησυχητικό ήταν ότι το πρώτο κοριτσάκι δεχόταν αφόρητες πιέσεις και βρισκόταν ένα στάδιο πριν δεχτεί να τον συναντήσει από κοντά. Ο «δράκος του Instagram» προδόθηκε από το παρελθόν του.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν από τα αρχεία ότι ήταν παλιός τους γνώριμος αφού το 2017 είχε συλληφθεί και πάλι στη Λαμία για το ίδιο φρικτό αδίκημα.
Τα παιδάκια που βίωσαν την περιπέτεια με τον 29χρονο παιδόφιλο δεν κλήθηκαν να δώσουν καταθέσεις για να μην τραυματιστούν περαιτέρω από αυτή την επώδυνη διαδικασία, μίλησαν όμως οι γονείς τους.
Είπαν με λεπτομέρειες όσα έζησαν αυτούς τους μήνες βλέποντας την αλλαγή στη συμπεριφορά των παιδιών τους, χωρίς όμως να μπορούν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που τα προβλημάτιζε και σιγά-σιγά τα μεταμόρφωνε σε διαδικτυακά υποχείρια της μάνατζερ «Iliana».
Μέχρι που έψαξαν στα προφίλ τους στο Instagram και κατάλαβαν τι ακριβώς παιζόταν. Οσο για τον ίδιο, με βλέμμα παγωμένο παραδέχτηκε τις αισχρές του πράξεις, είπε ότι μεταμορφώθηκε σε «Iliana» για να προσεγγίσει πιο εύκολα τα κοριτσάκια στα οποία είπε χαρακτηριστικά ότι «έχει ροπή» και στη συνέχεια ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο για να τον βοηθήσει, όπως είπε, να ξεπεράσει αυτό το αρρωστημένο πάθος.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Τον δρόμο της φυλακής θα πάρει ένας 54χρονος Σκιαθίτης νταής, για απειλές, ενδοοικογενειακή βλάβη σε ανίκανο άτομο και φθορές
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Στο νοσοκομείο 10 άτομα μετά το πάρτι των Μηχανολόγων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Θλίψη στο Βόλο: Έφυγε ο Χρήστος Δημητρίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ21 ώρες ago
Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Ν. Ιωνία
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Πέθανε 50χρονος