ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Ξεσπά ο κουμπάρος των γονιών που έχασαν τα τρία τους παιδιά – «Σεβαστείτε τους»

«Γενικά είναι θρησκευόμενη οικογένεια»
Ένα 24ωρο μετά την πρώτη κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη, μέσα στο σπίτι τους στη Πάτρα, οι γονείς των τριών αδικοχαμένων παιδιών παρακολουθούν τις εξελίξεις που τρέχουν και ενημερώνονται για όλα τα στοιχεία.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το πρωί πληροφορήθηκαν ότι απορρίφθηκε η μήνυση κατά παντός υπευθύνου που είχαν καταθέσει μετά το θάνατο της μικρής Μαλένας το 2019, με την 33χρονη μητέρα της, να επανέρχεται με νέες δηλώσεις.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για πρώτη φορά απαντάει σε ερωτήσεις για το σύνδρομο Μινχάουζεν και μέσα από τα λόγια της, επιχειρεί να στείλει νέα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν φοβάται το παραμικρό, επειδή όπως τονίζει, ουδέποτε έβλαψε τα παιδιά της.
Όταν την ρώτησαν τι πιστεύει όταν την αποκαλούν μάνα – φόνισσα, απάντησε πως πιστεύει ότι είναι καχύποπτοι και ότι οι δημοσιογράφοι δίνουν έμφαση σε εκείνη.
H μητέρα επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία, ότι θα κάνει ότι της ζητηθεί προκειμένου να βοηθήσει στην εξέλιξη της έρευνας και ταυτόχρονα να κλείσει τα στόματα εκείνων που αφήνουν αιχμές εναντίον της.
Σταθερά από την πρώτη μέρα, τόσο η 33χρονη μητέρα όσο και ο 30χρονος σύζυγός της, επαναλαμβάνουν πως βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό των παιδιών τους και έκαναν τα πάντα για να τα βοηθήσουν.
- Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με τον θάνατο της Τζωρτζίνας: Οι ίδιοι οι γιατροί επικοινώνησαν με την αστυνομία
«Είναι καλοί άνθρωποι»
Η μητέρα και ο πατέρας των παιδιών που χάθηκαν πρόωρα και αναπάντεχα, επικαλούνται και τα λόγια στενών συγγενών τους. Ανθρώπων που όπως λένε τους ζούσαν για χρόνια και ήξεραν πόσο φρόντιζαν τα κοριτσάκια τους. Ο κουμπάρος τους, που μιλάει στο MEGA, κινείται στο ίδιο μήκος κύματος.
«Μιλάμε για δύο καλά παιδιά, εγώ που τους ξέρω προσωπικά και που, εντάξει, περνάνε πολύ άσχημα. Να σεβαστεί λίγο ο κόσμος την κατάσταση» είπε στο MEGA ο κουμπάρος του ζευγαριού.
Όπως μας λέει, ο πατέρας των κοριτσιών έκανε τάμα να βαφτίσει την κόρη του, αν η Τζωρτίνα ξεπερνούσε το πρόβλημα υγείας. Τότε η Τζωρτζίνα τα είχε καταφέρει, το τάμα εκπληρώθηκε αλλά η 9χρονη έχασε τη μάχη στις αρχές του 2022.
«Γενικά είναι θρησκευόμενη οικογένεια. Από πριν το λέγαμε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ‘κουμπάρε, κουμπάρε’, αλλά μετά μόλις είχαμε αυτό το γεγονός ήθελε να βαφτίσει το παιδί μου και δέχτηκα γιατί είχαμε καλές σχέσεις» συμπλήρωσε ο κουμπάρος.
Γράψτε το σχόλιό σας


Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago
Κακοκαιρία Elias: Έσπασε ξανά ο Κραυσίδωνας – Πλημμυρίζουν σπίτια
-
MEDIA4 ημέρες ago
«Μάγισσα» – Χαμός με τις βρισιές. «Θα μου κλάσεις τον π@@τσο» στις 22:00 στην τηλεόραση; – NassosBlog – Celebrity News | Exclusives
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες ago
Κακοκαιρία Elias: Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Συναγερμός για Θεσσαλία
-
VIDEO4 ημέρες ago
Αχιλλέας Μπέος: Για να καθαριστούν τα ρέματα του Βόλου θέλουμε 10 φαγάνες -Να υπάρχει &συντονισμός
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Market Pass: Ποιοι πληρώνονται μέχρι την Παρασκευή
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago
Σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία Elias: Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Η κακοκαιρία Elias τις επόμενες ώρες στη χώρα μας- Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν:
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Στο λιμάνι του Βόλου το Αρματαγωγό «Ικαρία» – Ελικόπτερα και 120 πεζοναύτες με 24 λέμβους σε εγρήγορση