

ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΠΕ Μαγνησίας: Κοπή πίτας με μήνυμα της πολιτικής ταυτότητας
Η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζόμενους στην Π.Ε Μαγνησίας & Σποράδων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στο Διοικητήριο στην Αίθουσα Εκδηλώσεων παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Λάζαρου Μακρή και των θεματικών αντιπεριφεριαρχών.
Παρόντες στην εκδήλωση εθελοντικές οργανώσεις της Μαγνησίας, αλλά και η Υπολιμενάρχης Βόλου.
Από την πλευρά της, η οικοδέσποινα της εκδήλωσης χωρική αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων Άννα Μαρία Παπαδημητρίου χαρακτήρισε ηρωική την προσπάθεια των εργαζομένων και τους ευχαρίστησε για όλες τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά τη δύσκολη περίοδο του Daniel και συνεχίζουν ακόμη να προσφέρουν σε όποια έκτακτη κατάσταση παρουσιαστεί αναφέροντας χαρακτηριστικό παράδειγμα τη ζωονόσο της ευλογιάς.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ακόμη στην έλλειψη προσωπικού, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο τους, στους πόρους των τεχνικών έργων, όπου καταβάλλεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξευρεθούν με στόχο να καλυτερεύσει η εικόνα του Νομού Μαγνησίας.
Μιλώντας προς τους υπαλλήλους της Π.Ε Μαγνησίας & Σποράδων, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας σημείωσε ότι τον πρώτο χρόνο της νέας Διοίκησης έγινε το σημαντικό βήμα να ενστερνιστούν οι συνεργάτες το όραμα της Περιφερειακής Αρχής, ώστε να περάσει αυτή στον κόσμο.
Όπως σημείωσε «αυτός ο χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος για όλους. Αυτό που θεωρώ ότι έγινε είναι το σημαντικό βήμα να μεταφερθεί η εικόνα πώς λειτουργεί η καινούργια Διοίκηση. Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο με ένα οικοσύστημα 1.000 και πλέον εργαζομένων που έχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, γι’ αυτό και σε αυτή την προσπάθεια θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους.
Προσπαθήσαμε να δώσουμε συγκεκριμένη κατεύθυνση στο όραμα, ώστε να το κατανοήσετε εσείς και να περάσει μετά και στους πολίτες».
Τέλος ο κ. Κουρέτας αναφέρθηκε στους δύο βασικούς άξονες της στρατηγικής κατεύθυνσης της Περιφερειακής Αρχής, την Πολιτική, αλλά και την κοινωνική προστασία, όπου στόχευση είναι οι υπο-ενότητες των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, της δημόσιας υγείας, της μικρο-επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και του τουρισμού.
Να σημειωθεί τέλος ότι στους εργαζόμενους που κέρδισαν τα αντίστοιχα φλουριά της βασιλόπιτας δόθηκε από την κ. Παπαδημητρίου τρεις ημέρες άδειας στον καθένα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago
Βουλιαγμένη: Bγήκε παγανιά και έκανε ελιγμούς αλλά λογάριαζε χωρίς την Porsche της ΕΛΑΣ
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ13 ώρες ago
Συνταξιοδοτική ψαλίδα: Στο 65% των συντάξεων του δημοσίου οι νέες συντάξεις του ιδιωτικού τομέα
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο παιδί – Αναφορές ότι υπάρχουν βίντεο με την κακοποίησή του
-
MEDIA5 ώρες ago
Viral: Οδηγός ξέχασε τη γυναίκα του σε στάση και αυτή έτρεχε να τον προλάβει – Το κατάλαβε στα διόδια
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ14 ώρες ago
Αγρότες απέκλεισαν τον κόμβο Μεγαλοχωρίου στα Τρίκαλα – Συμβολικοί αποκλεισμοί το απόγευμα σε ΠΑΘΕ και Ε65
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Τέμπη: Τρένο «φάντασμα» η εμπορική αμαξοστοιχία – Πέρασε από 40 κάμερες αλλά δεν βρέθηκε ούτε ένα καρέ
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Έρευνα: Οκτώ στους δέκα Έλληνες αντιμετωπίζουν ψυχολογικές επιπτώσεις από τις οικονομικές δυσκολίες
-
LIFESTYLE19 ώρες ago
Νίκος Πορτοκάλογλου: «Με τη σύζυγο μου φτάσαμε στο παρά πέντε του διαζυγίου 2-3 φορές»