ΕΛΛΑΔΑ
Πέλλα: Τραγικό δυστύχημα στο Παλαίφυτο
Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Παλαίφυτου Πέλλας, όταν ένας 30χρονος αλλοδαπός που επέβαινε καθήμενος πάνω σε γεωργικό ελκυστήρα, τον οποίο οδηγούσε 40χρονος αλλοδαπός, έπεσε από αυτόν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Διαβάστε: Θανατηφόρο τροχαίο στην Αρτέμιδα: Νεκρός πεζός από όχημα αστυνομικού
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Δευτέρα (18/09) το μεσημέρι, περίπου στις 13.45, σε κοινοτική οδό στην περιοχή του Παλαίφυτου Πέλλας.
Ο 40χρονος οδηγός του οχήματος, συνελήφθη. Επίσης, συνελήφθη ένας 31χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος, για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης. Σημειώνεται πως προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.
-
ΒΟΛΟΣ21 ώρες agoΣυναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στον Βόλο για την εξαφάνιση γυναίκας
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΕπιχειρούν 6 εναέρια μέσα, σε δασική έκταση οι φλόγες
-
LIFESTYLE24 ώρες agoΙωάννα Τούνη: Η απάντηση σε όσους την κατέκριναν για τα γενέθλια στην Ίμπιζα χωρίς τον γιο της – “Τα άσχημα σχόλια δεν το κάνουν πιο εύκολο…”
-
LIFESTYLE16 ώρες agoΔημήτρης Σταρόβας: Δεν θέλω να με λυπούνται, σωματικά είμαι σαν 30 χρονών (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΚαρδίτσα: Ισχυρός σεισμός 4,2 ρίχτερ
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΑνεμοστρόβιλος “σάρωσε” θερμοκήπια στο Λασίθι
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΔύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο
-
ΒΟΛΟΣ4 ώρες agoΣτην κηδεία του 56χρονου Παντελή στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονος Βόλου ράγισαν καρδιές- Πριν τρία χρόνια είχε πεθάνει και η σύζυγος του



