Σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα αδέσποτα ζώα στο Πέραμα, ο Δήμος προχώρησε στην προμήθεια υλικών που θεωρούνται αναγκαία. Αυτό που επίσης χρειάζεται και πρέπει να γίνει αφορά την εκπαίδευση των υπαλλήλων και αιρετών του Δήμου που ασχολούνται με το θέμα.

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων στο Πέραμα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων της πόλης, προχωρά σε δράσεις που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσής και προστασίας τους.

Ειδικότερα, ο Δήμος Περάματος παρέλαβε σπιτάκια για σκύλους και γάτες, ταΐστρες και ποτίστρες, κλουβιά μεταφοράς σκύλων, σκάνερ-ανιχνευτή τσιπ, αρπαγέα σύλληψης σκύλου, αναδιπλούμενη παγίδα γάτας, αναδιπλούμενη παγίδα σκύλων, αναλώσιμα ζώων (περιλαίμια και οδηγοί σκύλων) κοινής χρήσης για δράσεις και εκδηλώσεις φιλοζωϊκού χαρακτήρα, καθώς και κτηνιατρικά φάρμακα με σκοπό τη δημιουργία ΚΙΤ Α’ Βοηθειών.

Είναι πολύ σημαντικό τα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στην πόλη μας να είναι υγιή και ασφαλή, γεγονός άλλωστε που συμβάλλει και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Περάματος επιδιώκει να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλιστούν οι συνθήκες που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Αναμένουμε να δούμε και δράσεις ενημέρωσης των δημοτών για τα αδέσποτα ζωάκια αλλά και ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης σχετικά με τους ενδεδειγμένους τρόπους φροντίδας τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία – Ακούγονται εκρήξεις σε Κίεβο και Μαριούπολη – Φόβοι για γενικευμένη σύρραξη