Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και της Αντιπεριφέρειας Υγείας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία να συγκεντρώσει καινούργια παιχνίδια για τα παιδιά που υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όσοι και όσες επιθυμούν να δωρίσουν παιχνίδια μπορούν να προσέλθουν την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, από τις 08.00 έως τις 15.00, στην είσοδο  του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 64.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ως επιβράβευση θα λαμβάνουν από τους εθελοντές μία χριστουγεννιάτικη κάρτα για να στολίσουν το «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της  Αγάπης» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Παράλληλα θα μπορούν να αποκτήσουν χειροποίητα προϊόντα με το λογότυπο του «Χαμόγελου του παιδιού» και χριστουγεννιάτικα δώρα από το φιλανθρωπικό bazaar που θα λειτουργεί στην είσοδο του κτιρίου.

«Φέτος τα Χριστούγεννα ας χαρίσουμε όλοι μαζί σε κάθε παιδί, το πολυτιμότερο δώρο, το Χαμόγελό του» είναι το μήνυμα  του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr