Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Περιοδεία ΚΚΕ στην Αργιθέα

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τα στελέχη του Κόμματος, συνοδευόμενα από τον δήμαρχο Αργιθέας, κ. Α. Στεργίου, επισκέφθηκαν, αρχικά το χωριό Αργιθέα, όπου πολλά από τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε ο ΙΑΝΟΣ στις 18/9/20, όπως αποκατάστασης ζημιών αλλά και αντιπλημμυρικής θωράκισης της, παραμένουν άλυτα, ελλοχεύοντας νέους κινδύνους από καιρικά φαινόμενα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στη συνέχεια την περιοχή «Σκάλα» έξω από το Ανθηρό, όπου εδώ και χρόνια υπάρχει σε εξέλιξη μεγάλη κατολίσθηση που καταστρέφει τον δρόμο εισόδου στο χωριό, δημιουργώντας σοβαρότατους κινδύνους για την ασφαλή διέλευση των κατοίκων, χωρίς να έχει γίνει καμία ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπισή του, ούτε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ούτε από τις κυβερνήσεις Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Στο Ανθηρό, συναντήθηκαν στο δημαρχείο, με αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής, αποτελούμενη από τον δήμαρχο Ανδρέα Στεργίου, τους αντιδημάρχους Θανάση Καραγιώργο, Χαράλαμπο Πούλιο και τον πρόεδρο του Δ.Σ, Ηλία Παπαδήμα, όπου ενημερώθηκαν και για μια σειρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και ο δήμος Αργιθέας, όπως:

  • Η μεγάλη καθυστέρηση αποκατάστασης των καταστροφών που προκάλεσε ο ΙΑΝΟΣ και άλλα καιρικά φαινόμενα στο επαρχιακό, δημοτικό, αγροτικό και δασικό οδικό δίκτυο και άλλες υποδομές του δήμου, ιδιαίτερα σε Αργιθέα και σε χωριά της Ανατολικής Αργιθέας και της μη αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής.
  • Η μη ασφαλτόστρωση από περιφέρεια και κυβερνήσεις, εδώ και δεκαετίες, των άθλιων χωματόδρομων Βραγκιανά, Ρόγκια- όρια Ευρυτανίας και Αργύρι – Γέφυρα Αυλακίου, από τους οποίους μετακινούνται μαθητές, κτηνοτρόφοι και κάτοικοι της περιοχής.
  • Η απαράδεκτη κατάσταση των οδικών σηράγγων, που είχε διανοίξει η ΔΕΗ στο δρόμο προς το φράγμα Συκιάς και το Νομό Άρτας.
  • Η έλλειψη γιατρού στο Π.Ι Βραγκιανών, εδώ και 7 μήνες, η λειψή συγκοινωνία της περιοχής από το ΚΤΕΛ.
  • Η υποστελέχωση με μόνιμο προσωπικό του δήμου, η κρατική υποχρηματοδότηση και η έλλειψη των αναγκαίων μηχανημάτων για να μπορεί να ανταποκριθεί στα πολλά και ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής.
  • Η εκτεταμένη εγκατάσταση ή σχεδιασμός εγκατάστασης επιχειρηματικών ανεμογεννητριών στην περιοχή, που προκαλούν μεγάλες καταστροφές σε παρθένες βουνοκορφές, την ίδια στιγμή που όλες οι κυβερνήσεις, έχουν εγκαταλείψει το ημιτελές φράγμα της Συκιάς και το υδροηλεκτρικό της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φθορές από την πάροδο του χρόνου και τις καιρικές συνθήκες, ενώ θα μπορούσε να συμβάλει στην παραγωγή εγχώριας ηλεκτρικής ενέργειας και στην αντιπλημμυρική προστασία.

 

Μιλώντας εκ’ μέρους της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, ο Τάσος Τσιαπλές, ανέφερε ότι:

Το ΚΚΕ, στις όλο και πιο δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται για την πλειοψηφία του λαού, στο πλαίσιο της καπιταλιστικής ανάπτυξης ή κρίσης, της έκρηξης της ακρίβειας, του ιμπεριαλιστικού πολέμου και της πανδημίας,  προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους, στους φτωχούς αγρότες και επαγγελματίες, στην πόλη ή και στα πιο μακρινά χωριά, αναδεικνύοντας τα προβλήματα τους και προσπαθώντας να οργανώνει την πάλη τους, διεκδικώντας άμεσες λύσεις ανακούφισης τους.

Απ’ αυτή τη σκοπιά και οι 4 εκλεγμένοι κομμουνιστές με τη Λ.Σ στο Π.Σ, ασκούμε αντιπολίτευση, απέναντι στη Ν.Δ, που έχει τη διοίκηση της περιφέρειας και υλοποιεί την ταξική πολιτική υπέρ του κεφαλαίου στη Θεσσαλία, έχοντας τη συναίνεση στα βασικά θέματα, της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ), όπως και του κ. Κουρέτα, του κ. Ακρίβου, που προσχώρησε στην παράταξη  του κ. Αγοραστού και της ναζιστικής Ελληνικής Αυγής.

Αναδεικνύουμε επανειλημμένα λαϊκά προβλήματα και διεκδικούμε τη λύση τους και για το Νομό Καρδίτσας και τον Δ. Αργιθέας, παρ’ ότι δεν έχουμε εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο στο νομό, όπως για την αποκατάσταση καταστροφών σε υποδομές και για τα αντιπλημμυρικά στο Ν. Καρδίτσας, ξεχωριστά για την Ανατολική Αργιθέα, για την αποκατάσταση της βατότητας του δρόμου Μουζάκι-Πευκόφυτο-Βλάσι-Αργιθέα, για την μη ασφαλτόστρωση δρόμων στην Ανατολική Αργιθέα, για τον διορισμό μόνιμου γιατρού στο Π.Ι Βραγκιανών και άλλα προβλήματα κι αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Αποκαλύπτουμε τις μεγάλες ευθύνες των κυβερνήσεων Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, της περιφερειακής αρχής για την απουσία σχεδιασμού και κατασκευής δημόσιων αντιπλημμυρικών έργων, διαχείρισης των υδάτινων πόρων, πολιτική αντισεισμικής θωράκισης και την ανεπάρκεια της πολιτικής προστασίας.

Αντιπαλεύουμε την αξιοποίηση από την περιφερειακή αρχή εκατοντάδων εκατομμυρίων από το ΕΣΠΑ, τους προϋπολογισμούς και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαχειρίζεται, για να προωθεί την καπιταλιστική ανάπτυξη στη Θεσσαλία.

Την πολιτική στήριξης της επέλασης των επιχειρηματικών ομίλων στις ΑΠΕ, με την εγκατάσταση χιλιάδων ιδιωτικών φ/β, ακόμα και σε γη υψηλής παραγωγικότητας, αιολικών, υδροηλεκτρικών όπως στο «Αυλάκι», της απολιγνιτοποίησης και της «πράσινης μετάβασης», στο πλαίσιο της απελευθέρωσης και ιδιωτικοποίησης της ενέργειας, που μετέτρεψαν σε πανάκριβο εμπόρευμα το ρεύμα, έφεραν μεγαλύτερη ενεργειακή φτώχεια για το λαό και καταστροφή του περιβάλλοντος, για τα κέρδη των λίγων.

Αγωνιζόμαστε, για την κατάργηση του αντιλαϊκού θεσμικού πλαισίου (Καλλικράτης, Κλεισθένης, 4623/19) και του οικονομικού παρατηρητηρίου.  Για την καθιέρωση της απλής αναλογικής και την κατάργηση του ληστρικού εκλογικού νόμου 4804/21.

Διεκδικούμε την εξασφάλιση από τον κρατικό προϋπολογισμό όλων των λειτουργικών δαπανών και της μισθοδοσίας των εργαζομένων σε Περιφέρειες και Δήμους. Να δοθούν όλοι οι πόροι που έχουν θεσπιστεί για τις Περιφέρειες και τους Δήμους και τα οφειλόμενα σ’ αυτούς, με φορολόγηση 45% του μεγάλου κεφαλαίου, της μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και την κατάργηση των δαπανών για το ΝΑΤΟ. 

Την κατάργηση των Αναπτυξιακών Οργανισμών και του θεσμικού πλαισίου που καθιστά Περιφέρειες & Δήμους, πεδίο επιχειρηματικής δράσης και φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και την κάλυψη όλων των κενών της Περιφέρειας και των Δήμων, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.  

Γρήγορη αποκατάσταση όλων των ζημιών του ΙΑΝΟΥ, συνολικό σχεδιασμό και υλοποίηση με γενναία κρατική χρηματοδότηση, υποδομών και μηχανισμών δημόσιας πρόληψης και προστασίας από (πλημμύρες, σεισμούς, πυρκαγιές, κατολισθήσεις, χιονοπτώσεις, παγετούς).

Την εκτροπή του Άνω Ρου του Αχελώου, έργα ύδρευσης-αποχέτευσης, άρδευσης, οριοθέτησης, διευθέτησης και καθαρισμούς ρεμάτων, συντήρηση επαρχιακού & αγροτικού δικτύου χωρίς ιδιώτες.

ΠΔΕ, αξιοποίηση ευρωενωσιακών κονδυλίων και του λεγόμενου Ταμείου Ανάκαμψης, για σύγχρονες κτιριακές και κοινωνικές υποδομές που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των προνοιακών, αθλητικών και πολιτιστικών αναγκών, για την σχολική στέγη, χωρίς ανταποδοτικότητα και ιδιώτες.

Αντιτασσόμαστε στη μεταφορά αρμοδιοτήτων στις Περιφέρειες και Δήμους, που πρέπει να είναι στην ευθύνη του κεντρικού κράτους. Διεκδικούμε σύγχρονο, αποκλειστικά Δημόσιο, Δωρεάν σύστημα υγείας-πρόνοιας και παιδείας.

Όμως τα λαϊκά προβλήματα μπορούν να λυθούν οριστικά, μόνο με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.  Που σημαίνει, όχι απλά αλλαγή κυβέρνησης, αλλά ανατροπή της αστικής τάξης από την εξουσία και κατάχτησή της από την εργατική τάξη με επικεφαλής ένα πανίσχυρο ΚΚΕ, για να αλλάξει ριζικά την οργάνωση της οικονομίας και της κοινωνίας με την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, έξω από τις ιμπεριαλιστικές λυκοσυμμαχίες ΝΑΤΟ, Ε.Ε, ώστε ο παραγόμενος πλούτος να κατευθύνεται στην ικανοποίηση των λαικών αναγκών.  Για μια τέτοια εξουσία παλεύει το ΚΚΕ. Σ’ αυτόν τον αγώνα καλούμε κάθε εργάτη, βιοπαλαιστή αγρότη και επαγγελματία.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

To πρόγραμμα επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου στο νομό Καρδίτσας

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Από τη Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας ανακοινώνεται αναλυτικά τo πρόγραμμα επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου την Παρασκευή 8/7, για την οποία είχε ενημερώσει το karditsapress με σχετικό δημοσίευμα από τη Δευτέρα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και από ώρες 12:00 έως 18:00′ θα επισκεφτεί το Νόμο Καρδίτσας, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα, τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη, τον Βουλευτή Μαγνησίας Αθανάσιο Λιούπη, τον Βουλευτή Κορινθίας Κωνσταντίνο Κόλλια και τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού στην Προεδρία της Κυβέρνησης Θανάση Κοντογεώργη, το οποίο χωριστεί σε τρεις ομάδες και περιοδεύει παράλληλα σε τρία διαφορετικά σημεία του Νομού:

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
Υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά με την συμμετοχή, του Υπουργού Δικαιοσύνης Τσιάρα Κωνσταντίνου, των βουλευτών Αναστασιάδη Σάββα, Λιούπη Αθανασίου και Κόλλια Κωνσταντίνου, του πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Τσιούκη Λάμπρου, του πρόεδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρδίτσας Φωτοπούλου Βασίλη, μελών της Δ.Ε.Ε.Π. και της ΔΗΜ.Τ.Ο, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Νούσιου, του Δήμαρχου Καρδίτσας Τσιάκου Βασίλη, του Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Δούκα Νίκο, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων φορέων και παραγόντων, θα περιοδεύσουν και θα επισκεφτούν τα εξής σημεία:

1.Περπάτημα στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας, διάλογος και συνάντηση με πολίτες.
2.Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καρδίτσας, συνάντηση με τον Δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
3.Επίσκεψη στο Οινοποιείο «Καραμήτρου».
4.Επίσκεψη στο υπό εξέλιξη έργο ολοκλήρωσης και σύνδεσης του Νότιου Περιφερειακού άξονα Καρδίτσας.
5.Επίσκεψη στο υπό εξέλιξη έργο του «Κέντρο Δημιουργίας Κοινωνικών Δραστηριοτήτων» της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων στο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Ευαγγελίστριας στην πόλη της Καρδίτσας.
6.Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Νούσιο, Δημήτρη Αναγνωστόπουλο και Περιφερειακούς Συμβούλους.

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑ
Υπό τον Υφυπουργό Έρευνα και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα, θα πραγματοποιήσει περιοδείες και επισκέψεις στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων και Παλαμά, συνοδευόμενος από την βουλευτή Σκόνδρα Ασημίνα, τον Δήμαρχο Σοφάδων Σκάρλο Θάνο, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σοφάδων Δημουλά Ευάγγελο, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σοφάδων, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, φορείς και παράγοντες της περιοχής Σοφάδων.
1. Επίσκεψη στο υπό κατασκευή διυλιστήριο και δίκτυο ύδρευσης του Συνδέσμου Ύδρευσης Σμοκόβου και στο 2ο Υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της Λίμνης Σμοκόβου, στο Λεοντάρι του Δήμου Σοφάδων.
2.Περπάτημα στο κέντρο της πόλης των Σοφάδων, διάλογος και συνάντηση με πολίτες.
3. Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σοφάδων, συνάντηση με τον Δήμαρχο Θάνο Σκάρλο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
4. Επίσκεψη στην επιχείρηση BhP παραγωγής λιπασμάτων στον Δήμο Σοφάδων
5.Επίσκεψη στην μονάδα κατασκευής μελισσοκομικού εξοπλισμού και χονδρικού εμπορίου μελιού APITEC – ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ
6. Επίσκεψη στον ολοκληρωμένο οδικό άξονα Παλαμά – Δέλτα Καρδίτσας και στο υπό εξέλιξη έργο κατασκευής οδικού άξονα Δέλτα Παλαμά – Καρδίτσα.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ.
Υπό τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού στην Προεδρία της Κυβέρνησης Θανάση Κοντογεώργη, θα πραγματοποιήσει περιοδείες και επισκέψεις στην περιοχή του Δήμου Μουζακίου, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κωτσό Γεώργιο, τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου Μπαλατσό Αθανάσιο, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου, τον Δήμαρχο Στάθη Θεοφάνη, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, φορείς και παράγοντες της περιοχής.
1.Περπάτημα στο κέντρο της πόλης του Μουζακίου, διάλογος και συνάντηση με πολίτες
2. Επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεοφάνη Στάθη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
3. Επίσκεψη στην Τυροκομική Βιομηχανία «ΚΙΣΣΑΣ»
4. Επίσκεψη στον ποταμό Πάμισο στο Μουζάκι, έργα σε εξέλιξη για την αποκατάσταση ζημιών από Ιανό.
5. Επίσκεψη στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού με την επωνυμία «ΘΕΟΝΗ» στην κοινότητα Βατσουνιάς του Δήμου Μουζακίου.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με όλα τα μέλη του Κυβερνητικού Κλιμακίου με τα Διοικητικά Συμβούλια του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, του Τ.Ο.Ε.Β. Ταυρωπού και εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων (Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ε.Β.Ε.).

Θα ακολουθήσει Κοινή Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (Αίθουσα του κέντρου «ΚΕΝΤΙΑ», 1ο χλμ Ε.Ο. Καρδίτσας-Αθηνών).

Και τέλος θα πραγματοποιθεί η Συνέλευση Περιφερειακής Εκλογικής Περιφέρειας Νομού Καρδίτσας (Νομαρχιακή Συνέλευση), της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) ΝΔ Καρδίτσας, στην Αίθουσα του κέντρου «ΚΕΝΤΙΑ», 1ο χλμ Ε.Ο. Καρδίτσας-Αθηνών.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη της Συνέλευσης Εκλογικής Περιφέρειας Νομού Καρδίτσας (Νομαρχιακής Συνέλευσης), να προσέλθουν, ώρα 18:00′ στο ανώτερο κέντρο ΚΕΝΤΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τσιούκης Λάμπρος

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Παρεμβάσεις ουσίας στο Λογγάκι

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τα έργα στα χωριά συνεχίζει ο Δήμος Τρικκαίων. Στόχος, η βελτίωση της καθημερινότητας και η υλοποίηση παρεμβάσεων που αναβαθμίζουν τη ζωή των κατοίκων. Στο Λογγάκι, ο Δήμος Τρικκαίων προέβη σε 3 διαφορετικού τύπου παρεμβάσεις.
Η πρώτη, η μετατροπή του πρώην 26ου Νηπιαγωγείου, σε βρεφικό σταθμό. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα αποσυμφορήσει τους βρεφικούς σταθμούς στα Τρίκαλα, θα ονομάζεται «Το κίτρινο Μπαλόνι» και θα έχει δυναμικότητα 11 βρεφών.
Η δεύτερη, η αλλαγή της στέγης στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λογγακίου, προκειμένου να είναι το κτήριο πιο ασφαλές και να χρησιμοποιείται για περισσότερες εκδηλώσεις από τους κατοίκους και τον Σύλλογο.
Η τρίτη, αναγκαία ασφαλτόστρωση σε παρακείμενη περιοχή, προκειμένου η είσοδος και έξοδος στο χωριό να γίνεται χωρίς προβλήματα.
«Κινούμαστε πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και προσπαθούμε το συντομότερο δυνατό να δίνουμε λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας, που τόνισε πως οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και σε άλλα χωριά του Δήμου, αφού «η περιφέρεια του Δήμου μας είναι πάντα σε προτεραιότητα».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Από το γραφείο ΤύπουΠερισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή