Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Περιοδεία στελεχών ΚΚΕ στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας και στους Ταξιάρχες

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Κλιμάκιο στελεχών του ΚΚΕ αποτελούμενο από τους Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ, περιφερειακό σύμβουλο και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, Αλέκο Νταούλα, μέλος της Ε.Π Θεσσαλίας και Ευαγγελία Στεργίου, δημοτική σύμβουλο και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φαρκαδόνας, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Ιούνη το Κέντρο Υγείας και το Δημαρχείο Φαρκαδόνας, ενώ το μεσημέρι συναντήθηκε στους Ταξιάρχες με το Τοπικό Συμβούλιο και αγρότες του χωριού.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ανακοίνωση αναφέρειτα εξής:

Μέσω της συζήτησης με εργαζομένους στους παραπάνω χώρους αναδείχτηκαν μια σειρά προβλημάτων, αναγκών και ελλείψεων, για τα οποία υπεύθυνες είναι οι αντιλαϊκές πολιτικές που χρόνια τώρα σχεδιάζουν και υλοποιούν το σύνολο των κυβερνήσεων.

Ειδικότερα, στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας χρόνιες είναι οι ελλείψεις σε διάφορες ειδικότητες γιατρών, όπως καρδιολόγος, πνευμονολόγος, γυναικολόγος, παιδίατρος, κ.α. (η παιδίατρος καταγράφεται ως έλλειψη καθώς σχετικές υπηρεσίες στις οικογένειες της περιοχής παρέχονται ελάχιστες μέρες την εβδομάδα διότι η γιατρός εργάζεται και στο νοσοκομείο Λάρισας). Το μικροβιολογικό εργαστήριο υπολειτουργεί καθώς μπορεί να διενεργηθεί μόνο γενική αίματος και αυτήν όταν υπάρχουν αντιδραστήρια. Σε ότι αφορά την πρόληψη και εδώ διαπιστώνεται ουσιαστική αδυναμία κάλυψης των αναγκών των κατοίκων και η όποια προσπάθεια επαφίεται στον αγροτικό γιατρό. Η μοναδική μαία, που είναι αποσπασμένη από το ΠΠΝΛ, δυσκολεύεται εξαιρετικά για να παρέχει τις πολύπλευρες υπηρεσίες, αφού πέρα από την απουσία δυο μαιών όπως προβλέπει ο οργανισμός, αντιμετωπίζει και ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα. Επιπλέον υπάρχει έλλειψη προσωπικού για την διενέργεια των εμβολίων για την covid-19.

Τα στελέχη του ΚΚΕ, υπογράμμισαν ότι η  προστασία της υγείας του λαού σήμερα απαιτεί:

Επαρκή αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τη στήριξη όλων των δηµόσιων µονάδων υγείας (νοσοκομεία και Κ.Υ) για τις “τρέχουσες” και τις έκτακτες ανάγκες.

Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι και να γίνουν μαζικές προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού στα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, στο ΕΚΑΒ, στην υπηρεσία “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Να καλυφθούν όλες οι ανάγκες στα δημόσια νοσοκομεία και Κ.Υ, με επαρκή, σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομές.

Να καταργηθεί κάθε πληρωµή και συµµετοχή του λαού για νοσηλεία, εξετάσεις, φάρµακα.

Να αναπτυχθούν, να στελεχωθούν και να εξοπλιστούν όλα τα Κέντρα Υγείας και να λειτουργούν όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο. Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγεία (ΠΦΥ), με βασικό προσανατολισμό την πρόληψη, με Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία, κοντά στους τόπους δουλειάς, κατοικίας, εκπαίδευσης, σε όλους τους δήμους και τις πόλεις, που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες, υγιών και ασθενών, με τις πλήρως αναπτυγμένες και συνεργαζόμενες μεταξύ τους υπηρεσίες πρόληψης, θεραπείας, αποκατάστασης, υγείας και ασφάλειας της εργασίας και Δημόσιας Υγείας.

Επίταξη των μεγάλων νοσοκομείων και διαγνωστικών αλυσίδων του ιδιωτικού τομέα – χωρίς αποζημίωση.  Ένταξη όλων των ιδιωτών γιατρών και άλλων υγειονομικών σε ενιαίο κρατικό σχεδιασμό για την περίθαλψη όλων, ασφαλισμένων και ανασφάλιστων, κυρίως στην ΠΦΥ.

Εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από την μετάδοση της πανδημίας ιδιαίτερα σε χώρους δουλειάς, την επιδημιολογική επιτήρηση με συχνά και αξιόπιστα τεστ με ευθύνη εκπαιδευμένων υγειονομικών.

Εξασφάλιση όλων των μέσων θεραπείας και φαρμάκων, όλων των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων – όπου και αν παράγονται – για το μαζικό και έγκαιρο εμβολιασμό όλου του λαού.

Αυτός ο αγώνας πρέπει να δοθεί σήμερα, τώρα, ενταγμένος στην προοπτική ανάπτυξης ενός αποκλειστικά κρατικού συστήματος υγείας- πρόνοιας – φαρμάκου, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης που θα αντιστοιχεί στις σύγχρονες ανάγκες του λαού.

Ακολούθησε επίσκεψη και συζήτηση με εργαζομένους στο Δημαρχείο όπου αναδείχτηκαν μια σειρά προβλημάτων, που έχουν δημιουργήσει τα αντιδραστικά νομοθετήματα σε επίπεδο τοπικής διοίκησης (Καποδίστριας, Καλλικράτης, Κλεισθένης 1) και γενικότερα οι αντιλαϊκές πολιτικές Ε.Ε, κυβερνήσεων Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ. Τέτοια είναι, η υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες, οι ελλείψεις σε προσωπικό, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας και το χτύπημα των μισθών των εργαζομένων, η αύξηση της ανταποδοτικότητας, η επιφόρτιση του Δήμου με παροχή υπηρεσιών που ήταν στην ευθύνη του κράτους, η μεγάλη υποχρηματοδότηση.

Πολλά έργα ζωτικής σημασίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της λαϊκής περιουσίας (αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής και αντιπυρικής προστασίας) κρίνονται μη επιλέξιμα από την σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις και δεν ιεραρχούνται ως προτεραιότητα, αλλά και όσα γίνονται είναι χωρίς γενικότερο σχεδιασμό και κυρίως έργα αποκατάστασης ζημιών.

Τέλος εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός των εργαζομένων για τη συμμετοχή του Δήμου σε Αναπτυξιακούς Οργανισμούς, που θα οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις τομέων και υπηρεσιών των Δήμων, σε μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα και υποβάθμιση των υπηρεσιών των δήμων.

 

Στην συνάντηση των στελεχών του ΚΚΕ, με τον πρόεδρο και το τοπικό συμβούλιο των Ταξιαρχών καθώς και με αγρότες – παραγωγούς καρπουζιών και πεπονιών, αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά η ελλιπής κρατική στήριξη στους πληγέντες από το σεισμό κατοίκους περιοχών των Ταξιαρχών, Φανερωμένης, Νομής. Οι παραπάνω περιοχές αργοπορημένα εντάχθηκαν στις σεισμόπληκτες περιοχές και καταγράφηκαν αρχικά κτίσματα που χρήζουν επιδιορθώσεων, σημειώνεται τεράστια καθυστέρηση στην συνδρομή και καταγραφή των ζημιών από τις ειδικές επιτροπές, την επίδοση του χρηματικού επιδόματος στήριξης.

Σε ότι αφορά τα ζητήματα των αγροτών, σημειώθηκε ότι πρόκειται για μικρούς παραγωγούς καρπουζιών και πεπονιών, οι οποίοι επλήγησαν από τις καιρικές συνθήκες (παγετός, χαλαζοπτώσεις, καύσωνας), αλλά ο ΕΛΓΑ δεν καλύπτει το σύνολο των καταστροφών και οι όποιες αποζημιώσεις καταβάλλονται καθυστερημένα. Τέλος επισημάνθηκε ο κίνδυνος περαιτέρω ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης της άρδευσης μέσω των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων. Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην διαχείριση του νερού με την συνένωση των ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ, την είσοδο ιδιωτών επενδυτών ως manager και τη διαμόρφωση «σχεδίων ανάπτυξης».

Τα στελέχη του ΚΚΕ, ανέφεραν πως το Κόμμα επανειλημμένα έχει αναδείξει τα προβλήματα αυτά με επερωτήσεις στη Βουλή, στην Περιφέρεια και στο Δήμο, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα που βασανίζουν τόσο τους σεισμοπαθείς, όσο και τους αγρότες. Συγκεκριμένα το ΚΚΕ, διεκδικεί:

Για τους σεισμόπληκτους

Να δοθεί σε όλους τους σεισμόπληκτους έγκαιρα αποζημίωση στο 100% για τις καταστροφές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, πλήρη αποκατάσταση σπιτιών, καταστημάτων, σχολείων και υποδομών με ευθύνη του κράτους, τοπικής διοίκησης, κάλυψη χαμένου εισοδήματος, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή των κατοίκων που διαμένουν σε κοντέινερ ή τροχόσπιτα, στα σπίτια τους, σχεδιασμό και θωράκιση από σεισμούς και άλλες φυσικές καταστροφές με τα αναγκαία έργα και υποδομές. Επίλυση όλων των προβλημάτων διαβίωσης σε όσους διαμένουν σε κοντέινερ και τροχόσπιτα.

Για τους αγρότες που χτυπήθηκαν από τα καιρικά φαινόμενα

Να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να γίνουν από τον ΕΛΓΑ άμεσα οι καταγραφές και οι εκτιμήσεις του συνόλου των ζημιών στις καλλιέργειες που έχουν πληγεί.

Την άμεση καταβολή προκαταβολής στους πληγέντες για τις ζημιές. Να γίνει συμψηφισμός των ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΛΓΑ με τις αποζημιώσεις.

Να αποζημιωθούν επιτέλους δίκαια και έγκαιρα οι πληγέντες αγρότες για το 100% των ζημιών που υπέστησαν, με αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ και επαρκή χρηματοδότησή του με βάση τις ανάγκες, από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Άμεση αποκατάσταση και αποζημίωση στο 100% της ζημιάς που υπέστησαν σπίτια, στάβλοι, θερμοκήπια, αποθήκες και εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Χαρακόπουλος: Στη Βουλή το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Το υδατικό αποτελεί μείζον πρόβλημα για τη θεσσαλική γη και τους ανθρώπους της και πρέπει να αντιμετωπιστεί πριν είναι αργά, πριν οι συνέπειες γίνουν μη αναστρέψιμες. Θα πρέπει να εξετάσουμε το πολυσύνθετο αυτό ζήτημα από όλες τις απόψεις και να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες δράσεις, ώστε να προωθηθούν εφικτές βιώσιμες λύσεις, χωρίς προκαταλήψεις. Ζήτησα από την πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής να ορίσει μια ειδική συνεδρίαση, καθώς πολιτικοί, κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς της Θεσσαλίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και αξιώνουν ενεργοποίηση και αποφασιστικότητα. Ζούμε σε εποχές που επιβάλουν λύσεις τόσο στο υδατικό της Θεσσαλίας όσο και στην ενέργεια».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου, με σκοπό τον προγραμματισμό ειδικής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής για το υδατικό πρόβλημα στη Θεσσαλία.

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία του Θεσσαλού πολιτικού, είχε λάβει χώρα μια πρώτη συζήτηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, στις 23.06.2021, στην οποία διατυπώθηκαν προβληματισμοί και προτάσεις για την επίλυση του υδατικού προβλήματος του κάμπου, ενώ εκτέθηκαν και οι πολιτικές προσεγγίσεις του ζητήματος.

Ωστόσο, με δεδομένη την ένταση του προβλήματος και σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δημάρχου Κιλελέρ, κ. Θανάση Νασιακόπουλου, στη Λάρισα (19.02.2022), ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ζήτησε την πραγματοποίηση νέας συνεδρίασης στη Βουλή, όπου θα κληθούν οι ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ενώ θα είναι ευκαιρία να τοποθετηθούν ξεκάθαρα και όλες οι πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου να υπάρξει μια ολοκληρωμένη έκθεση των δεδομένων, προτάσεις και δρομολόγηση λύσεων.

Στη δήλωσή του ο κυβερνητικός βουλευτής αφού ευχαριστεί την Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος για την αποδοχή της πρότασής του, υπογραμμίζει ότι «το θέμα, είναι βαθιά περιβαλλοντικό και δεδομένων και των επιπτώσεων που ζούμε λόγω του πολέμου και της ενεργειακής κρίσης, επιβάλλεται να δρομολογήσουμε τις διαδικασίες ώστε να προστατέψουμε το περιβάλλον, να διασφαλίσουμε την επάρκεια σε νερό και να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε για την παραγωγή φθηνής πράσινης ενέργειας, ολοκληρώνοντας τα ημιτελή έργα των εκατοντάδων εκατομμυρίων που έγιναν για την μερική εκτροπή του Αχελώου στη Θεσσαλία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Υλοποιούμε έργα που στηρίζουν την τοπική κοινωνία και οικονομία –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Τα κρίσιμα έργα των Δήμων που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού αναπτυξιακής προοπτικής, που έχει εκπονήσει και υλοποιεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, στην κοινή, με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα, συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο της πόλης, με αφορμή την παρουσίαση των έργων του δήμου, που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα, εδώ στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, μαζί με τον δήμαρχο, παρουσιάζουμε μεγάλα και σημαντικά έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, όπως η αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για βελτίωση ενεργειακής αυτονομίας στις υποδομές της ΔΕΥΑ Ελασσόνας, η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στη ΔΚ Ελασσόνας και η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Ελασσόνας και στις κοινότητες Δολίχης και Τσαριτσάνης. Ειδικά τα έργα αγροτικής οδοποιίας, αποτελούν σημαντικό αναπτυξιακό παράγοντα για την τοπική οικονομία και τις ντόπιες επιχειρήσεις.

Στην πρόσφατη επίσκεψή μου στο Μέγαρο Μαξίμου έθεσα στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ένα φιλόδοξο σχέδιο διεύρυνσης και βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στο νομό. Πρόκειται για υποδομές – κλειδί για την γεωργία και την κτηνοτροφία της περιοχής μας, που μειώνουν το κόστος μεταφοράς των προϊόντων και εξασφαλίζουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

«Ο προϋπολογισμός των έργων που παρουσιάσαμε σήμερα αγγίζει τα 12.000.000 ευρώ, ενώ θα επιφέρουν πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία και την κοινωνία του νομού μας», κατέληξε η κα Μπίζιου

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
VIDEO30 δευτερόλεπτα ago

ΣΤΑ ΥΨΗ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟΥΣ 36 με 37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ3 λεπτά ago

Υπόθεση Βαλυράκη: «Δέχτηκε 15 χτυπήματα σε κεφάλι, πρόσωπο και αυχένα» υποστηρίζει η οικογένεια

OIKONOMIA10 λεπτά ago

Forbes: Ποιες οι αθλητικές ομάδες με την μεγαλύτερη αξία διεθνώς – Το αμερικανικό φούτμπολ κερδίζει το ποδόσφαιρο

ΚΟΣΜΟΣ11 λεπτά ago

Τουρκία: Εξουδετέρωσαν άνδρα ζωσμένο με εκρηκτικά

VIDEO20 λεπτά ago

O Διοικητης της Π.Υ. Μαγνησίας Απόστολος Βόντζος στο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΕΛΛΑΔΑ22 λεπτά ago

Πάτρα: Έρχονται έξι πορίσματα για τους θανάτους των τριών παιδιών

OIKONOMIA29 λεπτά ago

Σιτάρι: Παγκόσμιο σοκ από τις κλειστές αγορές

ΚΟΣΜΟΣ30 λεπτά ago

Ιράν: Πιέζει τις ΗΠΑ να εγκαταλείψουν την πολιτική της «μέγιστης πίεσης» του Τραμπ

VIDEO39 λεπτά ago

Δελτίο Ειδήσεων 26/05/2022

ΕΛΛΑΔΑ41 λεπτά ago

Le Figaro Histoire: Στις «Ημέρες της Αθήνας» γιορτάζει η ιστορική εφημερίδα την επέτειο της ειδικής έκδοσής της

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη

ηλικιωμένος
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Βόλος: Ηλικιωμένος κατέρρευσε στη μέση του δρόμου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου

Δημοφιλή