Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο Animus και βρήκαν απέξω το περιπολικό (φωτό) –

Published

on

Το σωματείο εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Λάρισας μαζί με το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και την συμμετοχή άλλων σωματείων, πραγματοποίησε σήμερα παρέμβαση διαμαρτυρίας στο κέντρο αποκατάστασης Animus.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως “καταγγειλαμε με αυτόν τον τρόπο τον αυταρχικό τρόπο με τον οποίο ο εργοδότης προσπαθεί να μετακυλησει τις ευθύνες διάδοσης της πανδημίας στο χώρο δουλειάς στους εργαζόμενους. Επίσης καταγγέλλουμε το γεγονός της παρουσίας αστυνομικής δύναμης που προσήλθε στο χώρο της διαμαρτυρίας. Δηλώνουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατειται. Δεν θα επιτρέψουμε να μπει φραγμούς στους αγώνες και στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων. Η πανδημία δε θα επιτρέψουμε να γίνει πρόσχημα στους εργοδότες για να επιβάλλουν σιγή ιχθυος στους εργασιακούς χώρους. Καλούμε για ακόμη μια φορά τους εργαζόμενους να συσπειρωθουν στο σωματείο. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.”

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας αναφέρει τα εξής: “Την Τρίτη 12 Γενάρη, μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, του Σωματείου εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία και άλλων Σωματείων πραγματοποίησαν παρέμβαση – ενημέρωση στον χώρο του Animus. Σκοπός της συγκεκριμένης παρέμβασης ήταν να ενημερώσουμε και να συζητήσουμε με τους συναδέλφους για όλη αυτή την επιχείρηση τρομοκράτησης που έχει φτάσει σε άλλο βαθμό από την πλευρά του ομίλου «Animus» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αφού με γραπτό κείμενο που έδωσε η Διοίκηση του ομίλου στους εργαζόμενους για να το υπογράψουν, ενημερώνονται πως σε περίπτωση μη τήρησης των μέτρων ασφάλειας για την αποτροπή της πανδημίας θα έχουν ποινικές συνέπειες.

Είναι πλέον καθαρό ότι κυβέρνηση και εργοδοσία πάνε χέρι – χέρι σε όλη αυτή την διαδικασία καταστολής και τρομοκράτησης των εργαζομένων. Δεν εξηγείται διαφορετικά, το γεγονός ότι ενώ όλοι γνωρίζουν το ποιοι είμαστε και ποιους εκπροσωπούμε, έφτασε στο σημείο περιπολικό μαζί με αστυνομικό του τμήματος της Ασφάλειας για να ελέγξει την σκοπιμότητα της μετακίνησης !!! Δημιουργεί συγχρόνως πολλά ερωτηματικά το ότι η έλευση του αστυνομικού της Ασφάλειας «συνέπεσε» χρονικά με την έλευση του εργοδότη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια το λιγότερο ως απαράδεκτη και προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί, την ίδια ώρα μάλιστα που οι εργοδότες έχουν κάνει τα υγειονομικά πρωτόκολλα λάστιχο, που καλούν τους εργαζόμενους να πληρώσουν οι ίδιοι ακόμη και το κόστος  των τέστ , να τους  κουνάνε το δάχτυλο και να θέτουν τον εαυτό τους ως αυτόκλητους επιτηρητές των μέτρων.

Τους προειδοποιούμε ότι δεν μας τρομοκρατούν, το αντίθετο μάλιστα. Μας πεισμώνουν και τους δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα μείνει αναπάντητη αυτή τους η κίνηση.

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Οδηγός αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και σκότωσε πατέρα τριών παιδιών στο Βόλο

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Μάκης Καψάλης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Υπέστη έμφραγμα

OIKONOMIA7 ημέρες ago

Τρόφιμα με αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα με την «βούλα» της ΕΕ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Πέθανε ο 69χρονος επιχειρηματίας Στάθης Μόκας από Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Αμβρόσιος: Νέο παραλήρημα μετά τις εμετικές δηλώσεις για τα Τέμπη – Ποιον ηθοποιό αποκαλεί «διαβολόπαιδο»

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Ελισάβετ Μουτάφη: Το περιστατικό που έζησε σε εκκλησία στην Αχαρνών

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ2 ημέρες ago

Αραχωβα -Το Λαογραφικο Μουσειο Ανακοινωνει Την Εναρξη Των Εργασιων Ψηφιοποιησης Του Ιστορικου Αρχειου

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago

Νεκρός σε τροχαίο πατέρας 4 παιδιών – Έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, διαλύθηκε το κράνος του

MEDIA3 ημέρες ago

NOVA: Ισχυροποίηση του δικτύου 4G και 5G πανελλαδικά

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή