ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πηγές ΝΔ: Λειτουργούμε πάντα ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη απέναντι σε μια αντιπολίτευση που ενδιαφέρεται μόνο για φτηνά παιχνίδια

Κοινοβουλευτικές πηγές Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας την στάση της αντιπολίτευσης στην συζήτηση στην Ολομέλεια των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς για την συγκρότηση Προκαταρτικής Επιτροπής κατά των πρώην υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και Λευτέρη Αυγενάκη ανέφεραν:
«Η θέση της Νέας Δημοκρατίας όπως εκφράστηκε από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Από τη στιγμή που εγκρίθηκε η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής παρέλκει η συζήτηση για την Προανακριτική. Για αυτόν το λόγο ζητήθηκε από τον Πρωθυπουργό κατά τη χθεσινή συζήτηση η απόσυρση των δύο προτάσεων και η υπερψήφιση της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Και αυτό γιατί είναι απολύτως σαφές ότι είναι η μόνη διαδικασία που μπορεί να διαφωτίσει τη σε βάθος έρευνα της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ. Άλλωστε, μετά από την ενδελεχή μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας αλλά και από τη σημερινή συζήτηση, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν οι ενδείξεις που απαιτούνται για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής. Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία προβληματίστηκε για το αν πρέπει να συμμετάσχει στη διαδικασία της ψηφοφορίας, αλλά μετά τη σημερινή παρωδία από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αποφάσισε ότι στην ψηφοφορία θα συμμετάσχει τελικά με τον αναγκαίο αριθμό της απαρτίας για να διασφαλιστεί η ψηφοφορία και να μπει τέλος στην απαράδεκτη στάση της αντιπολίτευσης που δε δίστασε να εργαλειοποιήσει την κοινοβουλευτική διαδικασία. Για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά αποχώρησαν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας ακόμη και τα κόμματα που υπέβαλλαν τις υπό συζήτηση προτάσεις. Απόδειξη του ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι η διερεύνηση της αλήθειας αλλά ο φθηνός λαϊκισμός και η δημιουργία εντυπώσεων.
Η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί πάντα ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη απέναντι σε μια αντιπολίτευση που ενδιαφέρεται μόνο για φτηνά παιχνίδια και μικροκομματικές επιδιώξεις αδιαφορώντας για την ουσία της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ και τη λειτουργία της Βουλής».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Απανθρακώθηκε ο οδηγός του φορτηγού που τυλίχθηκε στις φλόγες δίπλα σε μοναστήρι
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Στη θάλασσα το επίκεντρο, στα 118,1 χιλιόμετρα εντοπίζεται το εστιακό βάθος
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Κατηγορείται και για αιμομιξία η μητέρα της 13χρονης
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Γερανός έπεσε σε μπαλκόνι διαμερίσματος (Εικόνες)
-
ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες ago
Σημειώθηκε σε ένα «ρήγμα πολύ μεγάλης ώσης»
-
MEDIA15 ώρες ago
Τα “βαριά χαρτιά” του “Exathlon”
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 ώρες ago
Σύγκρουση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή – Κανονικά η ψηφοφορία, απορρίφθηκε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για αναβολή
-
VIDEO15 ώρες ago
ΛΑΡΙΣΑ: Πυροσβεστικό Όχημα Τυλίχθηκε στις Φλόγες στην Αγιά