Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Πισπιρίγκου: Ξέσπασε μετά την απόφαση – «Τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους»

Published

on

6079747 620x350.jpg

Έντονη ήταν η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με συγκρατούμενή της, μετά την ανακοίνωση της ποινής της από το δικαστήριο, όταν επέστρεψε στο κελί της.

Υπενθυμίζεται ότι η Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε δις ισόβια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν καταφέρει να «σπάσει» τα ισόβια στο Εφετείο, θα παραμείνει στη φυλακή 25 χρόνια.

Η αντίδραση της Πισπιρίγκου μετά την αναγγελία της δικαστικής απόφασης

Συγκρατούμενή της μίλησε στον Alpha και περιέγραψε τις αντιδράσεις της μητέρας από την Πάτρα, που μετά τα ισόβια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας είδε να της επιβάλλεται η ίδια ποινή και για τις άλλες δύο κόρες της, υποστηρίζοντας ότι έβριζε τους δικαστές και απειλούσε τους πάντες.

«Τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους, έβριζε τους δικαστές ότι τη δίκασαν άδικα για τα παιδιά της. Έβριζε, ‘θα δείτε τώρα ποια είμαι, τώρα που θα πάω σε άλλες φυλακές θα δουν ποια είμαι’», είπε για την Πισπιρίγκου η γυναίκα.

Κατά την ίδια, φώναζε, ακόμα, «να καταδικάσουν εμένα για τα παιδιά μου;», ενώ φέρεται να έβριζε και τις συγκρατούμενές της λέγοντας «θα δείτε τι θα πάθετε. Χαρήκατε που δικάστηκα. Εγώ ήμουν καλή μάνα. Είμαι αθώα, θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους».

Advertisement

Τι ανέφερε η συγκρατούμενη για την καταδίκη της κατηγορούμενης

Επιπλέον, η γυναίκα, που κρατείται στην ίδια φυλακή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ανέφερε για την καταδίκη της: «Εμείς χαρήκαμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι έχει φάει τα παιδιά της».

Τέλος, είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «φτιαχνόταν και βαφόταν πριν πάει στο δικαστήριο για να τη βλέπει ο σύζυγος. Να δούμε, τώρα θα βάψει ξανά ρίζα εκεί που θα πάει;».

Υπό έρευνα οι ιατροδικαστές

Έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει για τους ιατροδικαστές, αφού στην αγόρευσή της η Εισαγγελέας έκανε λόγο και για ευθύνες από πλευράς τους.

Έτσι, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει στην Εισαγγελία Αθηνών τα πρακτικά της δίκης για τους ιατροδικαστές Αγγελική Τσιόλα και Χριστίνα Τσάκωνα, που έκαναν τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις για την Ίριδα και τη Μαλένα αντίστοιχα, αλλά και για τον Σωκράτη Τσαντίρη που ήταν ο διορισμένος πραγματογνώμονας στη Μαλένα, την Ουρανία Δημακοπούλου τεχνική σύμβουλος της μητέρας και τον παθολογοανατόμο της Μαλένας Εμμανουήλ Αγαπητό.

Το αδίκημα που θα διερευνήσει ο αρμόδιος Εισαγγελέας, για αρχή, είναι αυτό της ψευδούς κατάθεσης.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο